test

ewerwerwer

Openingstijden

Klantenservice
Weekdagen                    9:00-17:00
info@houtmerk.nl

Actuele openingstijden >     

Woensdag                      Op afspraak
Donderdag                     Op afspraak
Vrijdag                             Op afspraak
Zaterdag                         Op afspraak

Reserveer een afspraak

Een aanvraag voor maatwerk en keukens

Aanvragen voor maatwerk en keukenfronten kunt u per email aanleveren. Voor een snelle prijsopgave zijn schetsen van de situatie of uw ontwerp een gemakkelijk hulpmiddel. Aanvragen voor Ikea verstuurt u rechtstreeks vanuit de Kitchenplanner. Om een Ikea ontwerp in de showroom te bespreken kunt u gemakkelijk zelf een afspraak voor advies reserveren. Lees meer over afspraken voor keukenadvies >

Onze klantenservice gebruikt email om bijna alle vragen over onze maatwerk keukens en fronten te beantwoorden. We zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag. De klantenservice helpt u op weg in onze collectie, kan u meer vertellen over voorraad of levertijd.

Kan ik jullie ook bellen met mijn vraag?

Van overheidswege is gevraagd het thuiswerken zo veel mogelijk te faciliteren. Om het verdelen of overdragen van uw aanvraag zo makkelijk mogelijk te maken vragen we u het eerste contact per email te leggen. Zo blijven we met minder lijnen toch bereikbaar voor klanten en leveranciers. Ons team is beschikbaar voor vragen op 085 8777 138. Houd rekening met een langere wachttijd of een verminderde bereikbaarheid.

Houten badmeubel met verzonken Solid Surface wastafel op maat

Vragen over onze producten

Met zo veel mogelijkheden is extra uitleg soms nodig. Onze Klantenservice helpt u

élke werkdag op weg in onze collectie. Vragen over prijs, levertijd, afmeting, indeling of variaties in samenstelling en afwerking? Onze klantenservice gebruikt email om bijna alle vragen te beantwoorden. 

Mail naar info@houtmerk.nl

Vraag over levering bestelling

Bij opdracht verstrekken we een indicatie levertijd. In de week voorafgaand aan de levering plannen we uw levering tot in detail. Onze Planning helpt u verder met vragen over de status van uw levering, het verzetten van afspraken of het bespreken van uw eigen planning.

Mail naar planning@houtmerk.nl

Een probleem of klacht melden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn veel oppervlakken gemakkelijk te reinigen, onderhouden of herstellen. Onze Serviceafdeling helpt u verder met vervangende onderdelen, het herstellen van een fout of afwerking en het oplossen van uw klacht.

Mail naar service@houtmerk.nl

Uw bericht aan onze klantenservice

Rechte maatwerk tafel die aansluit op een houten kookeiland met betonlook werkblad
Plaatstaal dressoir voorzien van notenhouten fronten met groeven profiel
Wit kookeiland met Hi-macs blad, grijze fronten en eiken panelen als keukenbar