Betaalmogelijkheden

U kunt betalen met uw eigen bank, via Ideal of Bancontact. Houtmerk accepteert alle bankbetalingen via onze aanbieder Mollie.

Ideal, veilig online betalen

Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. U rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Lees meer op Ideal.nl

Bancontact, vlot online betalen

Bij Houtmerk kunt u vlot en veilig betalen met uw Bancontact-kaart van een Belgische bankrekening. U kunt betalen met een Bancontact / Mr Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

Lees meer op Bancontact.com

Een aanbetaling doen op een offerte

U heeft een goed voorstel ontvangen voor maatwerk? Voor akkoord opdracht vragen we minimaal 30% aanbetaling op uw order. Behalve de omschrijving van het product staan er ook een SO-nummer en factuurnummer op de opdracht. Vermeld deze informatie, zeker als u betaald vanaf een andere rekeninghouder. 

Betalen vanuit uw bouwdepot

Voor een betaling uit een bouwdepot is een offerte nodig. Hierin staat precies omschreven welke "nagelvaste" interieuronderdelen we aan u leveren en in welk deel van de woning deze worden geplaatst. Vaste kasten, badmeubels en keukenfronten zijn vaak deel van een bouwdepot. Uw bank verzorgt de (aan)betaling met betalingskenmerk.

Bankoverschrijving of overboeking

Kunt of wilt u geen gebruik maken van Ideal of Bancontact?  Gebruik dan de SEPA Overschrijving van onze betalingsprovider Mollie. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat wij uw betaling op onze bankrekening hebben ontvangen.