Ratio® frontsets voor Ikea Metod

Houtmerk RATIO® | Keukenfronten voor Metod®

Met onze Houtmerk Ratio® keukenfronten en bijpassende designelementen brengt u het keukenprogramma van Ikea Metod naar een hoger niveau. Een keuken die precies past bij uw smaak en gewoontes. Kies uit luxe frontmaterialen, bijpassende grepen en verfijnd vormgegeven modules. 

Speelse open vakken in staal of hout bieden ruimte voor accessoires of losse apparatuur. Voor grotere openingen zijn er bijpassende bar-elementen in massief hout. De maatvoering van onze Ratio® fronten en toevoegingen sluit perfect aan op het eenvoudig te doorgronden keukensysteem. 

Sober lijnenspel

LUXE FINEER MET HOUTEN GREEPLAT

Robuust eiken

massief hout met geprofileerde greep

Minimalisme

FENIX FRONTEN MET BIJPASSENDE GREEP

Originele frontmaterialen en bijzondere greepoplossingen, overzichtelijk ingedeeld op greeptype. Kies bijpassend gekleurd staal of speel met contrasten in hout; Met terugliggend profiel, opliggende delen of push-to-open. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze collecties door te variëren in materiaal, afwerking en greeptype. Ieder keukenfront is montageklaar en voorzien van de juiste boringen en draairichting.

Universeel en modulair

Combineer met Ikea Metod

Alle fronten voor deuren en lades zijn geschikt voor Ikea Metod. Voor de Metod basis zijn open vakken, een barnis en bijpassende dekpanelen verkrijgbaar. Het vertrekpunt is de Kitchenplanner van Ikea.

hoogwaardige materialen

Doe het zelf, met onze hulp

Met onze Houtmerk Ratio® keukenfronten in echt hout, kleurlak of Arpa Fenix brengt u het keukenprogramma van Ikea naar een hoger niveau.

Breid de betaalbare doe-het-zelf keuken van Ikea uit met onze creatieve oplossingen en verrassende materialen. Montageklaar en perfect op maat!

Fronten in Farrow&Ball kleuren

Laat grote oppervlakken extra spreken met diepe, verzadigde kleuren of lichte, subtiele tinten. Onze selectie Farrow&Ball kleuren combineert perfect met massief hout zoals noten of eikenhout. De laklaag is extra gepigmenteerd en zijdemat afgewerkt. Grepen zijn geprofileerd in het deurfront of uitgevoerd als houten komgreep.

Keukenfronten Farrow&Ball

Open vakken van massief hout

Maak uw compositie compleet met onregelmatig ingedeelde houten vakken; Zorgvuldig afgewerkt en mat gelakt. Een subtiel contrast met Arpa Fenix of onze lakkleuren van Farrow&Ball. Onze open vakkenkasten volgen het stramien van de Ikea Metod-keukens in hoogte én breedte. 

Open vakken Hout en Staal

Stalen designelementen

Doorbreek gesloten vlakken met stalen vakken. Speels ingedeeld met vakverdeling voor grote en kleine benodigdheden. De maatvoering sluit perfect aan bij de hoogte en breedte van Metod-keukens. Er zijn extra hoge open kasten en brede open vakken, groot genoeg voor koffiemachine of losse keukenapparatuur.

Open vakken Hout en Staal

Verschillende soorten grepen

Een greep geeft extra kracht aan een keukenontwerp. Benadruk de horizontale lijnvoering van uw ontwerp of kies voor speelse komgrepen in verrassende materialen. Onze grepen vormen één geheel met het front en bewegen mee met deuren of lades. Vlakke panelen kunt u ook push-open greeploos uitvoeren of voorzien van een losse greep op het front. 

Grepen en greeplijsten

Fronten in ultramat Arpa Fenix

Fenix is leverbaar in inspirerende kleuren. De tinten lopen uiteen van zachte grijzen tot diepe groentinten. Een perfecte tegenhanger voor luxe houten fronten in eiken of notenhout. De multiplex kern heeft een duurzame Arpa Fenix toplaag en bijpassend gelakte stalen grepen. Arpa Fenix is niet gevoelig voor vetvlekken en krast niet snel. 

Keukenfronten Arpa Fenix

Decoratieve dekpanelen in hout

Voor alle fronten zijn bijpassende dekpanelen en plinten beschikbaar. Doorbreek de grotere oppervlakken met dekpanelen in echt hout. Kies vlak of geprofileerd hout als bekleding voor bar, eindpaneel voor de hoge kasten of rugwand in een nis. Massief hout met reliëf vormt een prima tegenhanger voor rustige materialen zoals kleurlak of Arpa Fenix

Dekpanelen en plinten

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Universele fronten én oplossingen

Onze RATIO® fronten voelen zich ook thuis in woonkamer, slaapkamer of garderobe. Kamerhoog, zonder plint en met luxe grepen.

Voorbeelden & Inspiratie