Leveren en installeren van uw bestelling

Meubels op maat vragen extra aandacht in de hele keten. Kwetsbare oppervlakken, afwijkende afmetingen en een flink gewicht. Ons uitgebreide assortiment meubels vraagt om bijpassende mogelijkheden in transport en installatie. De beste prijs en zelf installeren of full-service installatie door een team van monteurs? Kies wat het beste bij u past. En komt u er toch niet helemaal uit, dan zit onze klantenservice voor u klaar.

Levering met montage

Geen zorgen over uw aanstaande levering. Projecten of producten waarvoor specifieke ervaring of transport nodig is verzorgen wij met eigen monteurs.

Complexe combinaties van maatwerk en design-meubilair worden netjes gemonteerd door een tweetal ervaren monteurs. De monteurs komen met een XXL-bestelwagen en hebben het juiste gereedschap paraat voor complete installatie. Voor deze vorm van installatie is een inmeetafspraak noodzakelijk en ontvangt u een gespecificeerde stelpost. De daadwerkelijke kosten worden na afloop gecorrigeerd. 

- Verhuislift op nacalculatie.
- Buitenland beperkte mogelijkheden.

Basislevering

Deze levermethode is de meest voordelige optie. In Nederland (B) en in België (E) zijn de kosten voor levering afhankelijk van het bestelde product. De vervoerder stuurt u updates tijdens de vooraf besproken leverdag. Een chauffeur is niet getraind of gemachtigd om meubels in te huizen, uit te pakken of te monteren. Lossen naast de wagen is hierbij de standaard service, bij grote onderdelen wordt uw hulp gevraagd.

- Nederland (afhankelijk van product)
- België (afhankelijk van product)
- Tijdslevering < 10:00 +€50,-

Montage van interieurs

Complexe Houtmerk-producten installeren we zelf, door heel Nederland en in delen van België. Een vast team van getrainde monteurs zorgt voor deskundige montage van uw meubels.

Met twee monteurs per bus hoeft u alleen maar de deur open te doen. Kleine aanpassingen of maatwerk oplossingen worden ter plekke uitgevoerd. Een loodgieter of elektricien sluit ten slotte keuken- of badmeubels gebruiksklaar aan.

Inhuizen of alleen leveren

Leveren aan huis of op een bedrijf is nooit hetzelfde. Trap, lift of verhuislift zijn geen uitdaging, mits goed voorbereid.

Een vast team van getrainde monteurs zorgt voor deskundig inhuizen, schadevrij intern transport en deskundige montage van uw meubels. Geef vooraf duidelijk aan wat de situatie ter plekke is, wij zorgen voor passende hulpmiddelen en mankracht ter plaatse.

Transport voor het leveren van uw maatwerk en designmeubels

Levering aan huis

De kosten voor de levering aan huis zijn afhankelijk van het bestelde product. Kleinere producten met pakketpost, grotere stukken met onze vervoerder Hoekstra. Ervaren chauffeurs, gespecialiseerd in meubeltransport, maar beperkt tot levering aan huis. 

Afhalen van voorraadartikelen is mogelijk, uitsluitend op afspraak. We zorgen dan dat de producten gereed staan bij onze expeditie.

Zo gefikst

Vakman van Zoofy

Geen zin of tijd, niet het juiste gereedschap? Fiks het met Zoofy, ervaren vakmannen voor iedere klus.

Meer lezen op Zoofy.nl

Montage van Ikea, sanitair of elektra hulp van een Zoofy vakman

Direct contact met een betrouwbare vakman, geselecteerd door Zoofy! Van loodgieter tot timmerman, met heldere prijzen zónder voorrijkosten. Geen voicemails of callcenter, U legt het contact met de vakman en betaalt na afronding van de klus met een iDeal of mobiele betaling.

• U ontvangt van Zoofy een bevestiging van de aanvraag, een bevestiging van de afspraak en een factuur na afronding.
De vakman belt u van te voren om alle details te bespreken en een prijsindicatie te geven.
• Afspraken kunnen ook in het weekend worden gepland (toeslag). Annuleren kan tot 1 dag van tevoren.
• Om ons en andere klanten te helpen vragen we om een review na afloop van de werkzaamheden.
• Gaat er onverhoopt iets mis? Uw Zoofy-klus is verzekerd tot 2,5 miljoen en kan rekenen op vakkundig herstel met Zoofy’s “Komt Goed” garantie.

Natuurlijk kunt u de vakman een handje helpen. Is het meubel of werkblad te zwaar? Dan plant u met Zoofy simpelweg een tweede monteur in zodat professioneel en veilig getild kan worden. 

Houtmerk beveelt Zoofy aan voor montage van meubels waarbij elektra, riolering of waterleiding moeten worden aangesloten. Houtmerk is niet betrokken bij dit proces, de overeenkomst gaat u rechtstreeks aan met Zoofy. Als u vragen heeft kunt u Zoofy mailen, 7 dagen per week op info@zoofy.nl.

Fronten, plinten en dekpanelen

Monteren van fronten op gereedzijde keukencorpus, op maat maken van plinten en dekpanelen, afstellen van deuren en lades.

Zoofy weektarief €59,-per uur, eenmalige servicekosten €24,95

Zoek een Zoofy monteur

Wandplanken met verlichting

Monteren van een wandplank op stevige achterwand. Aansluiten van transformators op aanwezig stroompunt en aanbrengen van schakeling (draadloos/bedraad). 

Zoofy weektarief €69,-per uur, eenmalige servicekosten €24,95

Zoek een Zoofy monteur

Wandmeubels & badmeubels

Plaatsen van (zwevende) wandmeubels of werkbladen met waskom, spoelbak en monteren van bijpassende afvoer of accessoires (spiegels).  Plaatsen van (eenvoudige) haardmeubels en maken van uitsparingen in bovenblad of zijpaneel.  

Zoofy weektarief €175,-per badmeubel, eenmalige servicekosten €24,95

Zoek een Zoofy monteur