Leveren en installeren van uw bestelling

Meubels op maat vragen extra aandacht in de hele keten. Kwetsbare oppervlakken, afwijkende afmetingen en een flink gewicht. Ons uitgebreide assortiment meubels vraagt om bijpassende mogelijkheden in transport en installatie. De beste prijs en zelf installeren of full-service installatie door een team van monteurs? Kies wat het beste bij u past. En komt u er toch niet helemaal uit, dan zit onze klantenservice voor u klaar.

Levermethode A

Geen zorgen over uw aanstaande levering. Deze verzorgen wij met eigen monteurs of met hulp van Montrieurs. Complexe combinaties van maatwerk en designmeubilair worden netjes gemonteerd door een tweetal monteurs. De monteurs komen met een bestelwagen en hebben het juiste gereedschap paraat voor complete installatie. Voor complete levering geldt een toeslag:

- Stoelen en banken +9%
- Tafels +10%
- Badmeubels +15% 
- Kastenwanden +15%
- Verhuislift: Nacalculatie

Levermethode B / E

Deze levermethode is de meest voordelige optie. In Nederland (B) inbegrepen, in België (E) tegen kleine meerprijs. De vervoerder stuurt u updates tijdens de vooraf besproken leverdag. Een chauffeur is niet getraind of gemachtigd om meubels in te huizen, uit te pakken of te monteren. Lossen naast de wagen is hierbij de standaard service, bij grote onderdelen wordt uw hulp gevraagd.

- België +€35,-
- Rembours +3%
- Tijdslevering < 10:00 +€50,-
 

Levermethode F

In sommige gevallen neemt onze fabrikant met u contact op. Zij verzorgen met aanvullende expertise de levering. Bijvoorbeeld complexe kastsystemen van Pastoe. Aan een complete installatie door de fabrikant zijn doorgaans kosten verbonden. Door directe levering is de levertijd korter en de kans op schade kleiner.


- Tarief op aanvraag
- België niet mogelijk

Montage van interieurs

Om snel landelijk te kunnen leveren en installeren kunt u rekenen op onze rijdende monteurs. Fijne jongens met veel ervaring in het monteren van designmeubels en de installatie van complex maatwerk. 

Snelle en goede levering van onze designmeubels en maatwerk in hout

Houtmerk montage en service

Specifieke Houtmerk-producten installeren we zelf. Een vast team van getrainde monteurs zorgt voor inhuizen en montage van uw meubels. Met twee monteurs per bus hoeft u alleen maar de deur open te doen. 

Transport voor het leveren van uw maatwerk en designmeubels

Levering aan huis

Levering aan huis is inbegrepen in de prijs van onze producten. Kleinere producten met pakketpost, grotere stukken met onze vervoerder Hoekstra. Ervaren chauffeurs, gespecialiseerd in meubeltransport, maar beperkt tot levering aan huis. 

Uitstekende medewerkers die uw maatwerk inpakken en sealen

Afhalen magazijn en showroom

In onze showroom kunt u een groot deel van ons online assortiment bekijken. We geven graag advies, ook over de levering en eventuele aandachtspunten bij montage. Afhalen van voorraadartikelen is mogelijk op afspraak. We zorgen dan dat de producten gereed staan bij onze expeditie.

Designmeubels voor horeca en projectinrichting

Maatwerk Projecten Turn Key

In onderwijs, zorg, horeca of bedrijfsleven heeft u al taken te vervullen. Houtmerk plant uw project van A tot Z, samen met uw facilitair manager. Instructies voor schoonmaak, onderhoud, verlichting en styling. Houtmerk werkt samen met grote projectinrichters voor naadloze implementatie van maatwerk interieur-onderdelen.

Verhuislift om uw maatwerk en grote designmeubels te leveren

Inhuizen of alleen leveren

Leveren aan huis of op een bedrijf is nooit hetzelfde. Trap, lift of verhuislift zijn geen uitdaging, mits goed voorbereid. Geef vooraf duidelijk aan wat de situatie ter plekke is, wij zorgen voor passende hulpmiddelen en mankracht ter plaatse.