Werken bij Houtmerk

Onze werkplaats is een heerlijke plek voor fanatieke houtbewerkers. Licht en opgeruimd. Veilige en moderne machines, waarmee perfect werk is te leveren. Vrijwel alle meubels zijn van massief hout, eerlijke en echte producten. Ons team is jong en enthousiast en weet elkaar ook na werktijd te vinden! Op deze pagina vind je onze vacatures en stageplaatsen. Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar Houtmerk en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking.

 

Functionals - Lloyd - Stalen Tafel In/Outdoor Tafels Functionals

Junior Verkoper

Bij Houtmerk vervul jij als ondersteunend verkoopadviseur een sleutelrol in onze prachtige showroom. Je verwelkomt onze klanten met een glimlach en begeleidt hen door onze inspirerende collectie. Het creëren van een warme en gastvrije sfeer staat centraal, en je zorgt er tegelijkertijd voor dat de showroom altijd tiptop in orde is. Naarmate je groeit in je rol, groeien ook je verantwoordelijkheden. Je kennis en ervaring stellen je in staat om onze klanten steeds beter te adviseren en te inspireren.

WIJ ZOEKEN: Een energieke teamspeler die twee dagen per week, met name op vrijdag en zaterdag, ons team wil komen versterken naast opleiding of studie. Ben jij een enthousiaste multitasker die zich inzet voor uitmuntende klantenservice? Woon je in Breda of omgeving en spreek je vloeiend Nederlands? Dan zijn wij op zoek naar jou!WIJ BIEDEN:
Bij Houtmerk kom je terecht in een levendig en jong bedrijf, omringd door inspirerende collega's. Je werkt in een veilige, goed uitgeruste en stimulerende omgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan. Het salaris wordt vastgesteld conform de CAO en zal in overleg worden bepaald.

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Monteur Maatwerk Keukens

Als monteur van Houtmerk ga je alleen of met een collega de weg op naar (meerdaagse) projecten in heel Nederland. Je monteert o.a. luxe keukens, houten badkamermeubels en complete maatwerk kastenwanden aan de hand van een werktekening.

De halffabrikaten en meubels produceren we zelf in onze werkplaats, aangevuld met een collectie designmeubilair. Keukens en grote onderdelen worden professioneel ingehuisd door onze vervoerder. Behalve het opleveren van nieuwe projecten verleen je ook service door onderdelen te vervangen of herstellen. 

Problemen kun je signaleren en zelf afhandelen, ook als het daardoor iets later wordt. Je ruimt je werkplek en bedrijfswagen netjes op. Je ziet er verzorgd uit en weet je hoe je onze klanten correct aanspreekt.Affiniteit met maatwerk en design? Bij ons zit je goed. Verstand van elektra, keukentechniek en interieurbouw is een pré.

WIJ BIEDEN:
Een stabiel en gezond bedrijf met hechte collega's, een veilige, comfortabele en motiverende werkomgeving. Je werkt met moderne gereedschappen, tilhulpmiddelen en rijdt in een moderne bestelauto. Het salaris wordt met oog voor je ervaring en conform CAO bepaald, vanaf €3.100-3.300 bruto.

- Opleidingsniveau: MBO met relevante werkervaring
- Rijbewijs B
- Fulltime dienstverband van 37,5 uur

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Operator CNC Freesmachine

- Opleidingsniveau: Vanaf MBO niveau of relevante ervaring

- 5 daags dienstverband van 37,5 uur

De CNC gestuurde machines van Biesse zijn het hart van onze productie. Vanuit de showroom zien klanten de complexe machines de meest uiteenlopende houtproducten bewerken. Als operator van deze machine weet je hoe belangrijk de continuïteit is en ga je verantwoordelijk om met machine.

Natuurlijk heb je een flinke dosis ruimtelijk inzicht en verstand van computers en techniek. Na (eventuele) interne opleiding ben je in staat om onze tekeningen te lezen en de machine te programmeren, te bedienen en in te stellen.

Je werkt samen met de werkvoorbereiders en volgt de productieplanning met werklijsten. Afwisselend werk, waarbij je ook betrokken bent bij meubelmaken of bewerkingen met handgereedschap uitvoert.Houtmerk ontwerp producten waarbij bewerkingen en materiaaleigenschappen maximaal benut worden. Het afwerkingsniveau is hoog en we werken met exclusieve grondstoffen als massief hout, solid surface, steen en staal. Kwaliteit en efficient produceren zijn belangrijk voor ons bedrijf én onze klanten.

WIJ BIEDEN: Een stabiel en gezond bedrijf met hechte collega's, een veilige, comfortabele en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

All-Round Meubelmaker

Opleidingsniveau: Als Meubelmaker voel je je thuis in ieder aspect van het houtbewerken, zowel machinaal als handmatig. Je werkt met ruw hout, halffabrikaten, plaatmateriaal en eindproducten.

Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, controleren en voorbereiden van de materialen. Daarnaast draag je zorg voor het afwerken, assembleren en verpakken van de eindproducten.

Dagelijks werk je met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels en interieurs. Het werk is afwisselend, een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Problemen kun je vaak zelf oplossen en als het druk is blijf je wat langer.Je toont je verantwoordelijkheid voor de werkomgeving en de veiligheid van de werkplek. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg dragen voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine.

WIJ BIEDEN: Een stabiel en gezond bedrijf met hechte collega's, een veilige, comfortabele en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen..

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Stage lopen in houtbewerking en meubelmaken

Opleidingsniveau: MBO Niveau: 2-3-4 BBL/BOL : BOL | HMC

Je werkt met ervaren collega's aan halffabrikaten, eindproducten. Je draagt zorg voor het afwerken, monteren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks ben je bezig met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels of delen van interieurs. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine. 

Het werk is afwisselend. De werkstukken worden vervaardigd met stationaire machines en handgereedschappen. Een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Je stagebegeleider is dagelijks aanwezig, maar je leert ook veel van je naaste collega's.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een enthousiast team van geschoolde meubelmakers? Bij Houtmerk leer je alles over verwerken van massief hout en productie van maatwerk meubels. We zijn een erkend leerbedrijf (Hout- en Meubel).

Om alle facetten van het bedrijf te leren kennen gaat de voorkeur uit naar langere periodes. Hoe meer je kunt, hoe meer je mag laten zien. Hout- en Meubileringscollege heeft de voorkeur, maar we staan ook open voor andere opleidingen. Met Houtmerk krijgt je werkervaring een vliegende start! 

WIJ BIEDEN: Een beloning passend bij je inzet, een jong bedrijf met leuke collega's en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

STAGEMARKT:  Direct weten voor welke opleidingen wij erkend zijn? www.stagemarkt.nl

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

contactpersoon

Marlou | Hoofd Verkoop & Showroom

Richt je sollicitatie aan:
marlou@houtmerk.nl o.v.v. "Sollicitatie"

Bezoekadres: (uitsluitend op afspraak): Rudonk 2 4824AJ Breda
Recruiters: Aanbiedingen uitsluitend op aanvraag Houtmerk

Tijdens studie, vast dienstverband of flexibele samenwerking. Houtmerk werkt ook voor jou!

Houtmerk is doorlopend op zoek naar talent met een passie voor houtbewerking. Al tijdens de studie bieden we ruimte aan studenten om stage te lopen en kennis te maken met het vak. In onze woonwinkel, de werkplaats of op kantoor. Houtmerk beheerst het hele traject, van ruwe halffabrikaten naar eindproducten, van productontwerp naar totale interieurs. In al deze stappen zijn vakmensen gepassioneerd bezig met oog voor het eindresultaat en de klant. 

Denk jij dat je iets kunt betekenen voor ons bedrijf? Stuur een open sollicitatie naar info@houtmerk.nl. Houtmerk is voortdurend op zoek naar vakmensen, zzp-ers en bedrijven die een aanvulling zijn op ons totaalconcept. Wil je werken en leren gaan combineren? Kijk dan eens op meubelmakerworden.nl.

We krijgen vaak veel reacties op onze vacatures. Het is helaas niet altijd mogelijk iedereen direct en persoonlijk een reactie te geven.