Keukenfronten Arpa Fenix

Met onze Houtmerk Ratio® keukenfronten van Arpa Fenix brengt u het keukenprogramma van Ikea Metod naar een hoger niveau. Deuren en lades in Arpa Fenix hebben een krasvast en vlekwerend oppervlak. De toplaag is ongevoelig voor vingerafrukken en voelt prettig om aan te raken.

Maak een afspraak

hout en fenix

Krasvast, ultramat en veelzijdig

Arpa Fenix is nauwelijks gevoelig voor vetvlekken, kan eenvoudig gereinigd worden en krast niet snel. De tinten lopen uiteen van zachte grijzen tot diepe groentinten. Een perfecte tegenhanger voor luxe houten fronten in eiken of notenhout.

Fenix met hout

Combineer minimalisme met luxe oppervlakken

De matte eigenschappen en het prettige gladde oppervlak van Arpa Fenix doen denken aan Solid Surface. We combineren deze zuivere, egale oppervlakken met levendige houten fronten en maatwerk modules zoals vakkenkasten of houten barnis.

Fenix is leverbaar in inspirerende kleuren; Met bijpassende gekleurde vakkenkasten, gelakte grepen, plinten en dekpanelen. De hoogwaardige multiplex kern heeft een duurzame Arpa Fenix toplaag. Iedere deur of ladefront volgt het stramien van de Metod-keukens in hoogte én breedte. De montage van onze keukenfronten sluit perfect aan op het eenvoudig te doorgronden keukensysteem.

Rondom Fenix of multiplex rand

Een volledig aansluitende toplaag geeft een matte en moderne uitstraling aan onze LAB 360° fronten. Of kies voor een zichtbare kern van berken multiplex. Een stalen lamel vormt de greep, in bijpassende coating of in contrasterend zwart.

Keukengreep met contrast

Grepen doorbreken grote gesloten vakken. Verticale grepen op hoge kasten of juist horizontaal op lades. Door te kiezen voor een donkerdere of zwarte greep op lichte fronten wordt het lijnenspel extra benadrukt.

Samensmelting Fenix en staal

Onze 360° Fenix NTM toplaag bedekt alle kanten van het kernmateriaal, ook de schuine zijdes. De stalen greeplijst valt samen met de afgeschuinde bovenzijde van het front en vormt zo een minimalistische greep. Leverbaar in bijpassende of contrasterende kleuren.

Keukengreep met contrast

Grepen doorbreken grote gesloten vakken. Verticale grepen op hoge kasten of juist horizontaal op lades. Door te kiezen voor een donkerdere of zwarte greep op lichte fronten wordt het lijnenspel extra benadrukt.

Advies Houtmerk RATIO - IKEA Metod keukenfronten Advies Houtmerk

Greeploze Fenix fronten

Volledig vlakke deuren of lades openen met een push-to-open systeem. Fenix fronten zonder grepen geven eens trakke en solide uitstraling. Combineer neutrale oppervlakken met bijpassend keramiek, marmer of origineel terazzo.

Fenix met hout combineren

Arpa Fenix is een neutrale onderbreking bij houten vloeren. Van visgraat parket of een Hongaarse punt is neutraal wit een rustige overgang naar keuken of kastenwand. Deze massief houten zitbank bij het raam vervangt de vensterbank en is een heerlijk plekje in de keuken.

Combineer materiaal en kleur

Designelementen zoals open vakkenkasten zijn te poedercoaten in de kleuren van Arpa Fenix. Zo vormt deze verticale onderbreking van de hoge kastenwand een geheel met de omringende Fenix Nero Ingo fronten.

Vlakken en groeven

Het ingetogen Arpa Fenix is een prima tegenhanger voor geprofileerde houten oppervlakken in de keuken. De infrezing van het hout van de dekpanelen bij de bar zorgt voor een spannend contrast.

Houtmerk Ratio® - Barnis Gato - Open vak massief hout- SALE  Houtmerk

Bargedeelte integreren

Versterk het subtiele effect van Arpa Fenix met bijpassende minimalistische keukenbladen van HiMacs® of Solid Fenix. Het bargedeelte heeft een slanke randafwerking, een verjonging, voor een subtiele overgang van materialen.

Multiplex kern, matte toplaag

Arpa Fenix is toplaag met krastvaste en vlekwerende eigenschappen. We verlijmen deze zijdezachte toplaag op multiplex panelen. De randen worden voorzien van bijpassende kantafwerking. De multiplex kern is subtiel te zien rondom de komgreep of greeplijsten die we infrezen.

Grepen in kleur van Fenix

Onze terugliggende stalen lamelgrepen worden naar wens in bijpassende tinten of contrastkleuren gecoat. De detaillering sluit aan op de profilering van onze houten keukenfronten. Zo wordt combineren van hout en Arpa Fenix heel gemakkelijk.

Front met houten lamelgreep

Voor matte Fenix fronten met nanotech toplaag is een houten lamelgreep een prachtige optie. Aan de binnenzijde van het front gemonteerd, voor extra contrast aan de zuivere oppervlakken van Fenix. Een houten greep zorgt ook voor verbinding met de andere houten delen van de keuken.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Houtmerk RATIO®

Veelzijdige keukenfronten en modules voor IKEA Metod®.

Lees meer >