Contact

Vragen over massief hout, maatwerk voor keuken en badkamer of over onze prachtige designcollecties? Onze klantenservice gebruikt e-mail om uw vragen kundig te beantwoorden, met links naar het juiste product, een heldere prijsopgave of afbeeldingen ter ondersteuning.

Onze klantenservice kan u meer vertellen over prijs, levertijd, indeling of afwerking en helpt u graag op weg in onze collectie. Van maandag tot en met vrijdag zijn we aanwezig om uw vragen te beantwoordenEen afspraak voor advies in de showroom maakt u gemakkelijk online.

Houtmerk - Badmeubel Dudok - Houten lades, deuren en stenen blad - Zonder vak Badmeubels Houtmerk

Openingstijden

KLANTENSERVICE
Weekdagen                    9:00-17:00

SHOWROOM
Dinsdag                          Op afspraak
Woensdag                      Op afspraak
Donderdag                    Op afspraak
Vrijdag                            Op afspraak
Zaterdag                        Op afspraak

Zon- en Feestdagen gesloten (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart). Actuele tijden >

Reserveer een afspraak

Een aanvraag voor maatwerk en keukens

Aanvragen voor maatwerk en keukenfronten kunt u per e-mail aanleveren. Voor een snelle prijsopgave zijn schetsen van de situatie of uw ontwerp een gemakkelijk hulpmiddel. Aanvragen voor Ikea verstuurt u rechtstreeks vanuit de Kitchenplanner. Om een Ikea ontwerp in de showroom te bespreken kunt u gemakkelijk zelf een afspraak voor advies reserveren. Lees meer over afspraken voor keukenadvies >

Onze klantenservice gebruikt e-mail om uw vragen over onze maatwerk keukens en fronten te beantwoorden. We zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag. De klantenservice helpt u op weg in onze collectie en kan u meer vertellen over voorraad of levertijd.

Kan ik jullie ook bellen met mijn vraag?

Om het verdelen of overdragen van uw aanvraag zo makkelijk mogelijk te maken vragen we u het eerste contact per e-mail te leggen. Ons team is beschikbaar voor vragen op 085 8777 138.

Vragen over onze producten

Met zo veel mogelijkheden is extra uitleg soms nodig. Onze Klantenservice helpt u graag élke werkdag op weg in onze collectie. Vragen over prijs, levertijd, afmeting, indeling of variaties in samenstelling en afwerking? Onze klantenservice gebruikt e-mail om uw vragen te beantwoorden. 

Mail naar info@houtmerk.nl

Vraag over levering bestelling

Bij opdracht verstrekken we een indicatie levertijd. In de week voorafgaand aan de levering plannen we uw levering tot in detail. Onze Planning helpt u verder met vragen over de status van uw levering, het verzetten van afspraken of het bespreken van uw eigen planning.

Mail naar planning@houtmerk.nl

Een probleem of klacht melden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn veel oppervlakken gemakkelijk te reinigen, onderhouden of herstellen. Onze Serviceafdeling helpt u verder met vervangende onderdelen, het herstellen van een fout of afwerking en het oplossen van uw klacht. Gebruik het formulier met foto-upload of mail naar service@houtmerk.nl

Open het formulier service-aanvraag

Uw bericht aan onze klantenservice

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Rechte maatwerk tafel die aansluit op een houten kookeiland met betonlook werkblad