Mood | RVS in de keuken van Theo-Bert Pot

De keuken van Theo-Bert Pot heeft een stoere blokvorm. Het blad en front zijn in hetzelfde materiaal uitgevoerd, minimalistisch roestvast staal. In het bonte interieur van zijn loft is het sobere RVS een echte blikvanger. Het geborstelde oppervlak weerspiegelt heel subtiel de kleuren en het licht van de bijzondere ruimte. Wij laten je zien hoe Theo-Bert een keuken op maat heeft ontworpen met echte Houtmerk ingrediënten.

Doordacht lijnenspel

Van ontwerp tot product

Ruimtelijk en elegant

Combineer met hout of kleur

Subtiel minimalisme

Van ontwerp tot product
mijn SIGNATUUR KEUKEN

"Geen ander materiaal is zo veelzijdig"

Blad en front zijn in hetzelfde materiaal uitgevoerd. De verfijning van dit ontwerp zit in de diepliggende fronten, slanke grepen en verticale vakverdeling. Met Houtmerk heb ik een variant gemaakt op hun houten kaderkeuken Dudok. Het staal is sober en ingetogen. Hierdoor krijgt het monumentale eiland en losse fornuis meer ruimte.

designer theo-bert

"In deze keuken kom ik thuis"

Na een lange draaidag of opdracht ver in het land is het heerlijk bijkletsen aan het imposante kookeiland. De basis is een oude vitrine; Verrijdbaar en daardoor ook iets meer op de hoogte van mij en Jelle. De strakke stalen wandopstelling is zowel ingetogen als glamour tegelijk.

Stoer staal, hout en steen

Alle ingredienten voor je keuken

“Durf om staal te gebruiken in huis, het geeft meer ruimte voor kleur”

Zwevend werkblad van staal

Het blad is 4mm massief staal. Onverwoestbaar, en dankzij een onregelmatige schuurtechniek weinig gevoelig voor krasjes. Het blad lijkt te zweven op de onderkasten door de iets teruggeplaatste basis. De spoelbak is een onderbouw model, zonder rand.

Voorbeeld prijs en opstelling

Luxe binnenlades in lak of hout

Achter de subtiele stalen fronten ligt een ruimtelijke ladeverdeling. Topmerk Blum produceert binnenlades en bijbehorende indelingen van exclusief houtfineer. In iedere afmeting leverbaar, met veel ruimte voor persoonlijke details

Voorbeeld prijs en opstelling

Slanke staanders en grepen

Door ieder front af te sluiten met een verticale staander onstaat een strakke vakverdeling. De keukens is uitgevoerd met louter lades en kleppen, en heeft geen draaiende elementen. De stalen lamelgreep heeft een comfortabele uitsparing voor het trekkend openen.

Voorbeeld prijs en opstelling
Ferm Living - Arum vloerlamp zwart marmer - SALE

shop the look

De favorieten van Theo-Bert

Decoratief, gewaagd en soms een tikje over de top. Tijdloze lampen, luxe materialen, marmeren bijzettafels en uitnodigende sofa's.

Plan je bezoek Onze designcollectie

Mijn stijl in staal

van concept naar realisatie
gratis stalenbox

"Prachtig natuursteen, staal en echt hout"

Theo-Bert heeft een bijzondere combinatie van donker en licht hout, bont natuursteen en geborsteld RVS gemaakt. Haal deze sfeer in huis als inspiratiebox.

Theo-Bert Pot geeft advies

De tegels zijn van MARAZZI LUME, tint Green in mooie lange stroken van 6x24 cm. De afwerking is glanzend gestructureerd.

De afwerking op het keukenblad is onrgelmatig geschuurd. Zo zitten de meeste krasjes en patronen er gelijk al in. Deze manier van schuren heet Orbitaal geschuurd. Het lijken kleine kriebelige ronde krasjes in constant varierende patronen.

Het is natuurlijk altijd een gelukstreffer als je een uniek stuk vindt. Voor vintage kijk ik graag bij Bestwelhip; in het zuiden van het land een een enorme variëteit aan vintage design verlichting, meubels, accessoires, noem maar op! 

Ook een waanzinnige collectie vintage klassiefs vind je bij MassModernDesign. Daar hebben we onze nieuwe bank vandaan!

Als je in Den Haag bent: Sprinkel Hop. Het is zeker een must om hier rond te kijken. Maak je keuken, woonkamer, slaapkamer af met leuke vazen, tafellampjes, krukjes en andere toffe items om zo mee te nemen.