Complete keukens met Houtmerk Modus®

Een op maat gemaakte keuken past perfect bij uw uw interieur en haalt alles uit de beschikbare ruimte. Een heerlijke plek voor uw gezin, die in ieder detail uitdrukking geeft aan uw gewoontes én stijl. Functionaliteit, ergonomie en materiaalkeuze in perfecte harmonie. We vertellen u graag hoe goed een keukenontwerp kan zijn.

Luxe fronten, maatwerk corpus en 1 aanspreekpunt

Stelt u zich eens voor: Een keuken die precies past, eindeloos doordacht is en een verlengstuk vormt van uw eigen gewoontes en interieur. Waarbij materialen, kleuren en proporties uitgebalanceerd zijn toegepast. Belijning van kasten, lades en grepen die doorloopt zoals ú dat wilt. 

Houtmerk heeft alle ingrediënten in huis voor een de belangrijkste ruimte in uw woning. Extra hoge kasten, deuren tot aan de vloer of plafond, open vakken in hout of staal. Kies uit een waaier aan bijzondere materialen zoals echt hout, staal, marmer en terrazzo. 

Zwarte kastenwand met amerikaanse koelkast ingebouwd

Maatwerk kasten met écht hout

We gebruiken massief hout waar het kan, een luxe materiaal met unieke structuur en tekening. Diepzwart gebeitst of juist lichter gemaakt met witte olie. De kasten zijn precies op maat gemaakt, voor wasbak of vrijstaande apparatuur. 

Slank stalen frame voor moderne keuken met bargedeelte

Stalen vakken en stoere frames

Mat zwart gecoat staal gebruiken we voor stevige rekken, roosters en frames. Maar ook als ondersteuning voor barbladen of een open kast met verfijnde vakverdeling. Open vakken maken de compositie compleet en geven extra ruimte aan accessoires of keukenapparatuur. 

Plafondrek voor pannen of kookgerei boven eiland

Vrijheid in merk en apparatuur

Laat u vrijblijvend adviseren in een van de Inspiratie of Experience Centers door getrainde productadviseurs. Met de uitgekozen apparatuur wordt het ontwerp uitgewerkt. Houtmerk zorgt voor het kookklaar aansluiten van uw designkeuken, ongeacht merk of leverancier van uw apparatuur.   

Luxe lades van topmerk Blum®

Kies mysterieus Oriongrijs, subtiel Zijdewit of diepzwart. De lades hebben rechte hoeken en een minimum aan profilering. De corpus van de keuken is bijpassend gelamineerd met een sterke toplaag en stootvaste randafwerking. Liever een houtdecor? De LegraBox is ook leverbaar in noten of eikenfineer.   

Werkblad, spoelbak en kraan

De kroon op uw keuken: Een stenen werkblad. Verdiepte spoelgedeeltes, kranenplateau of een monumentale blokvormige wastrog van marmer, graniet of Concreto natuursteen. 

We maken het keukenblad compleet met Quooker kranen, voor direct warm, bruisend of kokend water. 

Stalen frame op maat voor barblad

Ontbijten, natafelen of borrelen

Een nis, overstekend bladdeel of vrijstaand bargedeelte geeft u de ruimte voor nieuwe momenten. Schuif aan bij de kok, drink een snelle kop koffie of werk nog wat laatste mails weg. Met ons maatwerk in steen, staal en massief hout vinden we altijd een baroplossing die past bij uw stijl en toepassing.

Planken, vakken en schappen

Met massief hout als basis maken we de mooiste accessoires. Open vakken, nisplanken of zwevende schappen. Zo zoeken we in ieder ontwerp een spannend contrast tussen open en dicht, geprofileerd of vlak maar ook in licht en donker; Geïntegreerde spots in vakken en planken zorgen voor sfeer en een ruimtelijk effect.

Keuken met open vak voor klepkasten en keukenapparatuur

Past precies, zonder passtroken

Een krachtig design, zonder onnodig opdelen van fronten of smalle vulstukken aan het eind van een kast. Onze kasten zijn precies op maat gemaakt en halen zo alles uit de beschikbare ruimte. Apparatuur past precies, zonder vullat of blende bij oven, vaatwasser of koelkast.

Kookeiland met arpa fenix fronten en terrazzo

Arpa Fenix en massief hout

Fenix is mat, vlak en zacht van kleur. Een prachtige aanvulling op de levendige tekening en kleurnuances in massief hout. Geen wonder dat we Arpa Fenix en hout zo vaak mogen combineren. Wie echt durft laat houten panelen of keukenfronten nog extra profileren met een ingefreesd reliëf. 

Ronde tafel met massief houten blad en kruispoot
Massief eiken kookeiland met krukken. Mat zwarte hoge kastenwand met open vak.
Donkergroen keukenfront Verde Comodoro Fenix met Corian werkblad op massief hout
Gubi Barkruk met fluweel. Gegraveerde houten panelen.
Himacs, Corian en Solid Surface combineren met massief hout
Fenix werkblad Quooker kraan en stenen wasbak
Kookeiland met mat zwart fenix werkblad en rustiek eiken
Mat wit Bianco Fenix met massief hout open vakkenkast in keuken