Wandplanken van hout en staal

Ontdek op maat gemaakte minimalistische wandplanken van Houtmerk, perfect passend bij onze tafelbladen, meubelfronten en badmeubels. Met een robuuste blinde bevestiging, kunt u deze planken naadloos aan de muur of in een nis bevestigen. Maak speelse composities van meerdere planken of kies voor een strakke, regelmatige uitstraling.

Verhoog de sfeer met geïntegreerde LED-spots en kies uit verschillende materialen, waaronder gebeitst hout, matte oppervlakken en gecoat staal. Onze wandplanken zijn verkrijgbaar in maatwerk lengtes, geschikt voor élke ruimte. 

Gebeitst eiken

Natuurlijke kleur en structuur

Robuust en solide

Veelzijdige nisplanken

Licht en luchtig

Geintegreerde verlichting LED
wandvullende werkplek

Nis met compact bureaublad

Wandplanken met spots combineren perfect met een houten Donau werkblad op maat. Planken voor een nis maken we op de millimeter nauwkeurig op maat. In uw favoriete houtsoort en afwerking.

minimalistische montage

Kleine nis, groot gebaar

Deze kamer en-suite heeft schuifdeuren, met aan iedere zijde een nis. Extra opbergruimte achter de deur, daarboven massief houten nisplanken. De bevestiging zit in de zijkanten gefreesd; Zo zorgen we voor meer draagvermogen en extra plankdiepte.

"Een lange boekenplank boven je keukenblad versterkt de horizontale lijnen. En natuurlijk staan je favoriete accessoires klaar om te gebruiken"

Stalen schappen in tegelwerk

Een stalen schap of legplank is een heel eigentijdse onderbreking van tegels of natuursteen. Deze minimalistische legplank kan in verschillende kleuren worden gecoat, afgestemd op uw keukenontwerp.

Schappen gecoat staal

Sensuele matte oppervlakken

Arpa Fenix combineert prachtig met massief hout. Andersom kan een overdaad aan houten oppervlakken meer gevarieerd worden door gekleurde boekenplanken van Arpa Fenix te verwerken

Wandplanken Arpa Fenix

Houten nisplank tussen kasten

Deze nisplanken zijn ingesloten tussen 2 houten dekpanelen van de hoge kastenwand. De achterwand van geprofileerd hout zorgt voor een extra decoratief effect. Bij planken met nismontage zit de bevestiging ingefreesd aan de zijkanten.

Verborgen opbergruimte in nis

Opbergruimte is er nooit genoeg. Deels in het zicht naast de wastafel, voor alledaagse benodigdheden. Een ander deel is verstopt achter een schuifdeur met lattenstructuur. De nisplanken worden perfect op maat gemaakt van echt hout.

Planken met nismontage

Werkplek in een handomdraai

Een fijn hoekje met twee zijwanden is al genoeg voor deze houten legplanken en schappen. Met spots in de onderste plank, of allebei! De naturel afwerking van het eiken past perfect bij een modern interieur.

Koken op hoger niveau

Deze wandplank volgt de hele lengte van het kookgedeelte. De moderne oppervlakken van Arpa Fenix en keramiek worden verzacht door de natuurlijke uitstraling van de houten schappen. In deze plank zijn mini LED spots verwerkt voor zacht sfeerlicht.

Benut iedere hoek met ruimte

Een aantal wandplanken en een compact werkblad zijn al genoeg om een nisje om te toveren tot een klein schrijftafeltje. Inkomende post, kranten, boeken, opladen van telefoon of Ipad - deze houten nisplanken en werkbladen zijn zo óveelzijdig te gebruiken.

Handdoeknis met houten schap

De nis in deze badkamer is maar half gevuld met een hoge kast. Zo blijft nog wat ruimte over voor wasmand of op maat gemaakte houten legplanken. Het hout is mat gelakt en onderhoudsarm.

Nisplanken voor badkamer

Wandplanken met verlichting

's Avonds nog even doorwerken wordt al veel leuker met de vrolijke accentverlichting die we in de houten planken hebben verwerkt. Voor extra draagkracht zijn speciale beugels gemaakt. Bij onze interieurprojecten zijn de opties nog uitgebreider!

Portfolio maatwerk & interieur

Accent boven haard of tv

Technische oppervlakken zoals televisie of haard krijgen een zacht kader door te combineren met natuurlijke oppervlakken en afwerkingen. Deze houten nisplank boven tv-meubel zal zich langzaam vullen met prachtige accessoires.

Naturel tonen bij thuiswerken

Licht hout en frisse matte wittinten geven een opgeruimd gevoel aan deze inbouw-thuiswerkplek. De nis tussen 2 diepe kasten is afgewerkt met houten nisbekleding en een halfopen vakkenkast. Boven het zwevende werkblad extra boekenplanken van hout.

Moderne variant op en-suite

Deze kamer en-suite heeft schuifdeuren, met aan iedere zijde een nis. Extra opbergruimte achter de deur, daarboven massief houten nisplanken. De bevestiging zit in de zijkanten gefreesd; Zo zorgen we voor meer draagvermogen en extra plankdiepte.

Plankenkast in suite

Wandplanken toepassen in het interieur

De maximale lengte van de eiken wandplanken is 300cm en het draagvermogen is afhankelijk van de kwaliteit van uw wand. Wandplanken worden niet dieper gemaakt dan 23cm, om het systeem verantwoord te belasten.

Bij holle wanden is de belastbaarheid een stukje minder. Vraag uw lokale bouwmarkt om speciale montagematerialen voor holle wanden. Als u de wand nog moet plaatsen is het verstandig om extra grondhout voor de planken te plaatsen.

Bij steenachtige, niet brosse of poederende, wanden kan een normale plug met schroef worden gebruikt.

De plank is voorzien van een verstelbare muurbeugel om de 25cm. Bij obstakels zoals elektraleidingen kunt u 1 steun overslaan, en de plank iets minder zwaar belasten.

De wandplanken met spotverlichting worden blind gemonteerd met verborgen bevestiging. De lampjes zijn per stuk voorzien van kleine transformators en u sluit de plank zelf aan op het lichtnet.

De prijs voor de eiken wandplanken voorziet alleen in een levering aan huis, beperkt tot lossen naast de wagen.

Montageservice, inmeten of inhuizen is niet inbegrepen. Iedere plank wordt wel vakkundig in de gewenste maat gemaakt. Geef de benodigde maatvoering aan in het veld "opmerkingen" bij uw bestelling.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Showroom Breda

Keuken, badkamer, woonkamer of werkplek; Voor iedere ruimte maken we planken op maat.

Maak nu een afspraak