Keukenfronten Farrow&Ball kleuren

Met onze Houtmerk Ratio® keukenfronten in Farrow&Ball kleuren brengt u het keukenprogramma van Ikea Metod naar een hoger niveau. Laat grote oppervlakken extra spreken met diepe, verzadigde kleuren of lichte, subtiele tinten. Onze selectie Farrow&Ball kleuren combineert perfect met massief hout zoals noten of eikenhout.

Maak een afspraak

F&B sudbury yellow 51

Grenzeloos kleurgebruik

Kleur bekennen was nog nooit zo gemakkelijk. Farrow & Ball biedt een uitdagende selectie kleuren, die ook onderling goed combineren. De sterkere kleuren hebben een ongekende diepte en zeggingskracht. Voor meer rust zijn er genoeg lichte tinten; Van Cabbage White tot Parma Gray.

F&B Green smoke 47

Combineer hout met kleur

Doorbreek grotere oppervlakken hout met de rijke kleuren uit de Farrow&Ball collectie. Inspirerende tinten, volledig afgestemd op interieur en wonen. Ieder front wordt zorgvuldig voorzien van zijdematte lakafwerking met extra hoge pigmentdichtheid.

Donkere kleuren op hoge kasten

Veel moderne keukenapparatuur heeft een donkere kleurstelling. Een uitgelezen kans om diepe blauw of groentinten toe te passen in de omliggende deurfronten of ladekasten. Een te scherp contrast met de omliggende wanden kan worden opgevangen met lichte muurkleuren in zachtroze of zachtgeel.

Kleur op kleur, ton sur ton

Door de aangrenzende wanden in ondersteunende lichtere kleuren af te werken worden gekleurde kastdeuren onderdeel van de hele ruimte. Het wordt makkelijker om kleur te bekennen door gelaagd kleurgebruik toe te passen. Kleuren uit de Farrow & Ball waaier passen onderling goed bij elkaar.

Kies een kookeiland vol kleur

De keuze voor een opvallende houten vloer in visgraat of Hongaarse punt is een uitgelezen kans om extra kleur toe te passen; Bijvoorbeeld op keukenfronten, lades en deuren. Egale, zijdematte kleurvlakken vormen een harmonie met gestructureerde of gemêleerde oppervlakken van hout of steen.

De laklaag van fronten, plinten en dekpanelen is extra gepigmenteerd en rondom zijdemat afgewerkt. Grepen zijn geprofileerd in het deurfront of uitgevoerd als houten komgreep. Iedere deur of ladefront volgt het stramien van de Metod-keukens in hoogte én breedte. De montage van onze keukenfronten sluit perfect aan op het laagdrempelige Ikea keukensysteem.

Natuur als inspiratie

Fronten met Farrow&Ball kleuren zijn gelakt met watergedragen verf, in rijke kleurtonen met hoge pigmentdichtheid. Gedempte tinten of indrukwekkende kleuren. Het palet van Farrow en Ball is zo rijk als de natuur, de grootste inspiratiebron. Ontdek de filosofie >

Lekker uitproberen!

Een groter oppervlak in een sterke kleur kan soms voor twijfel zorgen. Bestel een proefpotje om een paneel of stukje wand op kleur te brengen. Bekijk het paneel ook 's avonds en bij voorkeur op de uiteindelijke plaats van toepassing. Sample potjes >

Onze basiscollectie

Om efficiënt te kunnen produceren en gericht te adviseren hebben we 12 kleuren geselecteerd die goed combineren met onze collectie natuursteen en hout. Van okergeel, nachtblauw tot poederroze. Zo wordt kiezen van Farrow & Ball kleuren nog gemakkelijker.

Koken met Cabbage White

Great White, Shadow White of All White. De lichte kleuren van Farrow&Ball vormen een perfecte tegenhanger van massief hout zoals eiken en noten. Een extra accent ontstaat met open vakkenkasten in gekleurd plaatstaal.

Ratio - Keukenfront FAB - Farrow&Ball Blue Gray Keukenfronten Houtmerk

Ontbijt in Breakfast Room Green

Frissere groentinten zoals Green Blue, Chappell Green of Teresa's Green zorgen ervoor dat grijs natuursteen en lichte wanden prachtig uitkomen. Voeg extra warmte in het ontwerp toe met houten keukenfronten en dekpanelen.

Greep bijpassend gekleurd

F&B Sulking Room Pink is een serieuze roze tint, extra gedempt voor een warm, poederachtig effect. De lakafwerking bedekt het hele front en de ingefreesde profilering bovenaan de deur of lade. Front en greep vormen een naadloos geheel.

Ontdek de mogelijkheden

Houtmerk RATIO®

Veelzijdige keukenfronten en modules voor IKEA Metod®.

Lees meer >