Showroom

Op zoek naar inspiratie en goed advies? In onze showroom in Breda staan designmeubels van topmerken afgewisseld met op maat gemaakte keukens, badmeubels en kastenwanden. Vanuit de showroom kijkt u zó de moderne meubelmakerij in. Hier brengen we massief hout, staal en steen samen in maatwerk meubels, met onze eigen hoogwaardige Houtmerk-signatuur.

Het complex van 2500m2 biedt ruimte aan onze magazijnen, de houtopslag, schaverij en de meubelmakers-afdeling. Voor alle ingewikkelde vormen en bewerkingen kunnen we rekenen op de nieuwste CNC-gestuurde apparatuur. Ambacht en techniek gaan hand in hand. De 400m2 grote showroom is door een grote glaswand gescheiden van de levendige werkplaats.

SHOWROOM OP AFSPRAAK

Bij Houtmerk werken we op afspraak om iedereen optimale aandacht te geven. U bent welkom om rond te kijken, maar we vragen u ook hiervoor een afspraak te maken. Zo spreiden we drukte en krijgen geplande adviesgesprekken alle ruimte.

Uw adviesgesprek koppelen we aan de meest geschikte medewerker. Plan uw bezoek via onze online boekingstool of bestel stalen om thuis alvast te bekijken. Zijn wij of u verhinderd dan zoeken we samen naar een alternatief, zoals een online consult.

Reserveer uw tijdslot om vrijblijvend onze showroom te ervaren. Houd er rekening mee dat onze adviseurs in veel gevallen in gesprek zijn.

Alles voor IKEA Pax en Metod

Fronten, dekpanelen, designelementen in hout en staal, wandplanken en vitrines met verlichting. Met luxe houten fronten en werkbladen maken we kastenwanden voor kamer of keuken. 

Zo'n breed assortiment vraagt om verstand van zaken. We vertellen u graag wat onze materialen voor uw keuken kunnen betekenen.

Portfolio Maatwerk en Interieur

Uw bezoek plannen

De showroom bij onze productie is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag én zaterdag. U bent van harte welkom voor al uw vragen over interieur, massief hout of maatwerk keukens en badkamers. 

Voor uitgebreider advies bij nieuwbouw of verbouw maken we graag een afspraak op een rustig moment; een aantal dagdelen zijn speciaal gereserveerd voor deze afspraken. 

Onze openingstijden

Advies of vrijblijvend kijken

Kom heerlijk rondneuzen in onze showroom en vraag onze specialisten alles over onze maatwerk meubels of werkwijze. Reserveer een afspraak zodat we de juiste adviseur voor u kunnen inzetten.

Extra aandacht voor interieurontwerp of maatwerk keuken plannen we graag met u in op een rustig moment. Voor uitgebreid keukenadvies is soms iets meer voorbereiding nodig. 

Meer over keukenadvies
Stapelhulp Ikea Metod - Hogere kastcombinaties Kastcombinatie Houtmerk
Gubi Barkruk met fluweel. Gegraveerde houten panelen.

Kom ook langs bij Houtmerk in Breda!

Vertel alvast waarvoor u langskomt: We helpen u het bezoek goed voor te bereiden, geven aan of een afspraak maken nodig is én zorgen dat de juiste adviseur op de hoogte is. Iets te vragen of extra productadvies nodig? Onze klantenservice gebruikt email om bijna alle vragen te beantwoorden.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

ADVIES OP AFSTAND

Vervolgafspraak online

Met name voor lopende projecten waarbij we tussentijds evalueren is het vaak niet nodig om naar de showroom te komen. Na een intake in de showroom zullen we vaak voorstellen om de offerte op afstand te bespreken, samen het 3d-model in realtime aan te passen of om elkaar online relevante afbeeldingen te tonen. 

ONE STOP SHOPPING

Van ontwerp tot realisatie

Productontwerp, meubelmakerij, interieuradvies, designcollecties, maatwerk badkamers en luxe keukens.

Met de auto, tot aan de deur!

Ons besloten binnenterrein is een fijne plek om te parkeren. U stapt zo de showroom in. Wel zo gemakkelijk als u iets meeneemt of komt ophalen. Onze showroom ligt aan de noordelijke rondweg, dicht bij A16 en A27. 

... Of met de OV-fiets

Op tien minuten rustig fietsen van Station Breda vindt u onze showroom. Fiets op de terugweg zeker nog door Park Valkenberg, terug naar het "Beste gebouw van Nederland".

KLANTENSERVICE
Weekdagen                    9:00-17:00

SHOWROOM
Dinsdag                          Op afspraak
Woensdag                      Op afspraak
Donderdag                    Op afspraak
Vrijdag                            Op afspraak
Zaterdag                        Op afspraak

Rudonk 2 | 4824AJ Breda

Zon- en Feestdagen gesloten (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart). Actuele tijden >

Navigeer