Showroom

Op zoek naar inspiratie en goed advies? In onze showroom in Breda staan designmeubels van topmerken afgewisseld met op maat gemaakte keukens, badmeubels en kastenwanden. Vanuit de showroom kijkt u zó de moderne meubelmakerij in. Hier brengen we massief hout, staal en steen samen in maatwerk meubels, met onze eigen hoogwaardige Houtmerk-signatuur.

Het complex van 2500m2 biedt ruimte aan onze magazijnen, de houtopslag, schaverij en de meubelmakers-afdeling. Voor alle ingewikkelde vormen en bewerkingen kunnen we rekenen op de nieuwste CNC-gestuurde apparatuur. Ambacht en techniek gaan hand in hand. De 400m2 grote showroom is door een grote glaswand gescheiden van de levendige werkplaats.

Ruimte voor elkaar

ACTUEEL - CORONA COVID-19

Afspraak of vrijblijvend kijken

Kom heerlijk rondneuzen in onze showroom en vraag onze specialisten alles over onze maatwerk meubels of werkwijze. Reserveer een afspraak of kom vrijblijvend langs. 

Extra aandacht voor uw ontwerp of interieur plannen we graag met u in op een rustig moment. Voor uitgebreid keukenadvies is soms iets meer voorbereiding nodig. 

Meer over keukenadvies

Uw bezoek plannen

De showroom bij onze productie is geopend op woensdagmiddag, vrijdagmiddag én zaterdag. U bent van harte welkom voor al uw vragen over interieur, massief hout of maatwerk keukens en badkamers. 

Voor uitgebreider advies bij nieuwbouw of verbouw maken we graag een afspraak op een rustig moment; de donderdag en een aantal ochtenden zijn speciaal gereserveerd voor afspraken. 

Onze openingstijden

Alles voor wonen

Zitmeubelen, accessoires, kleden op maat, compleet met decoratieve of architectonische verlichting. Met luxe fronten en werkbladen maken we kastenwanden voor kamer of keuken. 

Zo'n breed assortiment vraagt om verstand van zaken. We vertellen u graag wat onze meubels voor uw interieur kunnen betekenen.

Portfolio Maatwerk en Interieur
Gubi Barkruk met fluweel. Gegraveerde houten panelen.

Kom ook langs bij Houtmerk in Breda!

Vertel alvast waarvoor u langskomt: We helpen u het bezoek goed voor te bereiden, geven aan of een afspraak maken nodig is én zorgen dat de juiste adviseur op de hoogte is. Iets te vragen of extra productadvies nodig? Bel 085 8777 138 (ma/vr)

ADVIES OP AFSTAND

Online intake en advies

Meer over advies online

ONE STOP SHOPPING

Van ontwerp tot realisatie

Productontwerp, meubelmakerij, interieuradvies, designcollecties, maatwerk badkamers en luxe keukens.

Met de auto, tot aan de deur!

Ons besloten binnenterrein is een fijne plek om te parkeren. U stapt zo de showroom in. Wel zo gemakkelijk als u iets meeneemt of komt ophalen. Onze showroom ligt aan de noordelijke rondweg, dicht bij A16 en A27. 

... Of met de OV-fiets

Op tien minuten rustig fietsen van Station Breda vindt u onze showroom. Fiets op de terugweg zeker nog door Park Valkenberg, terug naar het "Beste gebouw van Nederland".

PLAN UW BEZOEK

Rudonk 2
4824AJ Breda

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Woensdag      13:00-16:00
Donderdag     Op afspraak
Vrijdag             13:00-16:00
Zaterdag         12:00-16:00

Op Zon- en Feestdagen gesloten. Actuele openingstijden >

Navigeer

Veel kan tegenwoordig online, maar echt beleven van onze stijl én sfeer dat doe je hier.

Rianne van der Zouwen - Verkoop & Advies

Er komt zó veel bij kijken, je krijgt pas echt een idee als je showroom en productie met eigen ogen hebt gezien.

Stef Schelfaut - Orderverwerking