Openingstijden & Adres Showroom

De showroom bij onze productie is op afspraak geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag én zaterdag. Met een online reservering bent u van harte welkom voor al uw vragen over interieur, massief hout of keukenfronten en badmeubels. Voor uitgebreider advies bij nieuwbouw of verbouw maken we graag een afspraak op een rustig moment; Een aantal ochtenden is speciaal gereserveerd voor afspraken zoals maatwerk keukens en interieurprojecten.

Tijdens uw bezoek kan het voorkomen dat we de naastgelegen productie bezoeken om voorbeelden te laten zien. De showroom is volledig gelijkvloers, bij de ingang zijn twee optredes. Er wordt 's winters verwarmd met houtgestookte kachels, voor jonge kinderen soms minder geschikt.

 

OPENINGSTIJDEN

KLANTENSERVICE
Weekdagen                    9:00-17:00

SHOWROOM
Dinsdag                          Op afspraak
Woensdag                      Op afspraak
Donderdag                     Op afspraak
Vrijdag                             Op afspraak
Zaterdag                         Op afspraak

Rudonk 2 | 4824AJ Breda

Zon- en Feestdagen gesloten (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart). Actuele tijden >

Navigeer

SHOWROOM OP AFSPRAAK

Om de capaciteit voor advies te maximaliseren werkt Houtmerk altijd op afspraak. Met een gepland aantal bezoekers krijgt ieder gesprek de aandacht en ruimte die het verdiend.

Ons assortiment is breed. Voor iedere afspraak zetten we de juiste medewerker in, afhankelijk van beschikbaarheid en specialisatie.

Plan uw adviesgesprek zelf met onze boekingstool of bestel alvast stalen van houtsoorten, om thuis te oriënteren. 

Bij ziekte of gewijzigde bezetting zoeken we samen naar een oplossing. In sommige gevallen kan een gesprek online worden gepland.

Om zelfstandig en vrijblijvend rond te kijken kunt u ons een email sturen. Houd er rekening mee dat aanwezige adviseurs in veel gevallen in gesprek zullen zijn.

Onze klantenservice, vakkundig en doeltreffend

Vragen over massief hout, maatwerk voor keuken en badkamer of over onze prachtige designcollecties? Onze klantenservice gebruikt email om bijna alle vragen kundig te beantwoorden, met links naar het juiste product, een heldere prijsopgave of afbeeldingen ter ondersteuning.

Onze klantenservice kan u meer vertellen over prijs, levertijd, indeling of afwerking en helpt u graag op weg in onze collectie. Van maandag tot en met vrijdag zijn we aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Een afspraak voor advies in de showroom maakt u gemakkelijk online.

Kan ik jullie ook bellen met een vraag?

Met zo veel uiteenlopende dienstverlening in een bedrijf worden ingekomen vragen verdeeld en besproken met collega's. Vaak heeft u dezelfde dag al uitgebreid antwoord per mail. Om de behandeling van uw (aan)vraag zo makkelijk mogelijk te maken verzoeken we u het eerste contact per email te leggen. Zo blijven we nog beter bereikbaar en is er meer gelegenheid om klanten met toelichting na te bellen. Ons team is beschikbaar op 085 8777 138.

Muuto - Fiber Chair Swivel Base - Stoel met Draaipoot Stoelen Muuto
Maatwerk dressoir van gepoedercoat plaatstaal met massief notenhouten fronten
Stapelhulp Ikea Metod - Hogere kastcombinaties Kastcombinatie Houtmerk
ADVIES OP AFSTAND

Vervolgafspraken online

Met name voor lopende projecten waarbij we tussentijds evalueren is het vaak niet nodig om naar de showroom te komen. Na een intake in de showroom zullen we vaak voorstellen om de offerte op afstand te bespreken, samen het 3d-model in realtime aan te passen of om elkaar online relevante afbeeldingen te tonen. 

Advies en ontwerp in maatwerk en design

Bij Houtmerk draait alles om houtbewerking, luxe massieve houtproducten en eigentijdse designmeubels. Een mix van eigen productie en toonaangevende merken. Wilt u graag persoonlijk advies of de materialen en afwerkingen zien en voelen, maak dan een afspraak voor bezoek aan onze showroom. Er is doorgaans een interieurarchitect en/of meubelontwerper aanwezig en we kunnen alle voorkomende vragen beantwoorden aan de hand van stalen en voorbeeldmeubels. 

Vanuit de showroom kijkt u uit over de grote meubelmakerij en ziet u de ontwerpers aan het werk in de kantoren. Slechts gescheiden door stalen kozijnen en omringd met een mix van maatwerk en design producten. De lange houten tafels zijn het trefpunt tussen adviseurs en klanten: Particulier of zakelijk, voor een maatwerk tafel of inrichting van een compleet restaurant.

Showroom van Houtmerk in Breda met maatwerk designmeubels en meubelmakerij

One stop shopping

Van ontwerp tot realisatie

Productontwerp, meubelmakerij, interieuradvies, designcollecties, maatwerk badkamers en luxe keukens.