Openingstijden & Adres Showroom

De showroom bij onze productie is op afspraak geopend op woensdag, donderdag, vrijdag én zaterdag. Met een online reservering bent u van harte welkom voor al uw vragen over interieur, massief hout of keukenfronten en badmeubels. Voor uitgebreider advies bij nieuwbouw of verbouw maken we graag een afspraak op een rustig moment; Een aantal ochtenden is speciaal gereserveerd voor afspraken zoals maatwerk keukens en interieurprojecten.

Tijdens uw bezoek kan het voorkomen dat we de naastgelegen productie bezoeken om voorbeelden te laten zien. De showroom is volledig gelijkvloers, bij de ingang zijn twee optredes. Er wordt 's winters verwarmd met houtgestookte kachels, voor jonge kinderen soms minder geschikt.

UPDATE 2021 | BEPERKTE BESCHIKBAARHEID DOOR DRUKTE

De belangstelling voor wonen, maatwerk en interieur is zo groot dat wij tijdelijk ons assortiment hebben aangepast op de beschikbare productiecapaciteit. Sommige maatwerk producten zijn daardoor uitsluitend op aanvraag óf niet beschikbaar tot eind 2021. De levertijden zijn langer dan u van ons gewend bent. Het aanbod (product)advies is voor een aantal producten tijdelijk niet beschikbaar. Voor projecten met een realisatie in 2022 bent u van harte welkom!

PLAN UW BEZOEK

Rudonk 2
4824AJ Breda

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Woensdag              Op afspraak
Donderdag             Op afspraak
Vrijdag                     Op afspraak
Zaterdag                 Op afspraak

Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Op Zon- en Feestdagen gesloten. Actuele tijden >

Navigeer

THUIS, GOED VOOR ELKAAR

ACTUEEL - CORONA COVID-19

Afspraak voor productadvies maken

Onze klantenservice, vakkundig en doeltreffend

Vragen over massief hout, maatwerk voor keuken en badkamer of over onze prachtige designcollecties? Onze klantenservice gebruikt email om bijna alle vragen kundig te beantwoorden, met links naar het juiste product, een heldere prijsopgave of afbeeldingen ter ondersteuning.

Onze klantenservice kan u meer vertellen over prijs, levertijd, indeling of afwerking en helpt u graag op weg in onze collectie. Van maandag tot en met vrijdag zijn we aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Een afspraak voor advies in de showroom maakt u gemakkelijk online.

Kan ik jullie ook bellen met een vraag?

Van overheidswege is gevraagd het thuiswerken zo veel mogelijk te faciliteren. Om het verdelen of overdragen van uw aanvraag zo makkelijk mogelijk te maken vragen we u het eerste contact per email te leggen. Zo blijven we met minder lijnen toch bereikbaar voor klanten en leveranciers. Ons team is beschikbaar voor vragen op 085 8777 138. Houd rekening met een langere wachttijd of een verminderde bereikbaarheid.

Rechthoekige maatwerk tafel die perfect aansluit op een houten kookeiland met natuursteen werkblad
Zwevend maatwerk dressoir van plaatstaal, Arpa Fenix en massief hout
Maatwerk keukenblok met wit Himacs werkblad, houten panelen en Arpa Fenix keukenfronten

ADVIES OP AFSTAND

Online intake en advies

Meer over advies online

Advies en ontwerp in maatwerk en design

Bij Houtmerk draait alles om houtbewerking, luxe massieve houtproducten en eigentijdse designmeubels. Een mix van eigen productie en toonaangevende merken. Wilt u graag persoonlijk advies of de materialen en afwerkingen zien en voelen, maak dan een afspraak voor bezoek aan onze showroom. Er is doorgaans een interieurarchitect en/of meubelontwerper aanwezig en we kunnen alle voorkomende vragen beantwoorden aan de hand van stalen en voorbeeldmeubels. 

Vanuit de showroom kijkt u uit over de grote meubelmakerij en ziet u de ontwerpers aan het werk in de kantoren. Slechts gescheiden door stalen kozijnen en omringd met een mix van maatwerk en design producten. De lange houten tafels zijn het trefpunt tussen adviseurs en klanten: Particulier of zakelijk, voor een maatwerk tafel of inrichting van een compleet restaurant.

Showroom van Houtmerk in Breda met maatwerk designmeubels en meubelmakerij

One stop shopping

Van ontwerp tot realisatie

Productontwerp, meubelmakerij, interieuradvies, designcollecties, maatwerk badkamers en luxe keukens.