Openingstijden & Adres Showroom

De showroom bij onze productie is geopend op woensdag, vrijdag én zaterdag. U bent van harte welkom voor al uw vragen over interieur, massief hout of maatwerk keukens en badkamers. Voor uitgebreider advies bij nieuwbouw of verbouw maken we graag een afspraak op een rustig moment; de donderdag en een aantal ochtenden zijn speciaal gereserveerd voor afspraken. 

Tijdens uw bezoek kan het voorkomen dat we de productie bezoeken om voorbeelden te laten zien. De showroom is volledig gelijkvloers en geschikt voor rolstoelen. Er wordt 's winters verwarmd met houtgestookte kachels, voor jonge kinderen soms minder geschikt.

PLAN UW BEZOEK

Rudonk 2
4824AJ Breda

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
Woensdag      13:00-16:00
Donderdag     Op afspraak
Vrijdag             13:00-16:00
Zaterdag         12:00-16:00

Op Zon- en Feestdagen gesloten. Actuele openingstijden >

Navigeer

Ruimte voor elkaar

ACTUEEL - CORONA COVID-19

Onze klantenservice, vakkundig en doeltreffend

De klantenservice is op werkdagen bereikbaar (085-8777138). De klantenservice helpt u op weg in onze collectie, kan u meer vertellen over voorraad of levertijd en helpt u graag met het plannen van een showroombezoek. 

Lange wachttijd? Bij grote drukte helpen onze collega's van de klantenservice in de showroom. Stuur een terugbelverzoek via mail of sms (06-35784484)

Aanvragen voor maatwerk en keukens kunt u het beste per email aanleveren. Voor een snelle prijsopgave zijn schetsen van de situatie of uw ontwerp een gemakkelijk hulpmiddel. Aanvragen voor Ikea verstuurt u rechtstreeks vanuit de Kitchenplanner.

Rechthoekige maatwerk tafel die perfect aansluit op een houten kookeiland met natuursteen werkblad
Zwevend maatwerk dressoir van plaatstaal, Arpa Fenix en massief hout
Maatwerk keukenblok met wit Himacs werkblad, houten panelen en Arpa Fenix keukenfronten

ADVIES OP AFSTAND

Online intake en advies

Meer over advies online

Advies en ontwerp in maatwerk en design

Bij Houtmerk draait alles om houtbewerking, luxe massieve houtproducten en eigentijdse designmeubels. Een mix van eigen productie en toonaangevende merken. Wilt u graag persoonlijk advies of de materialen en afwerkingen zien en voelen, maak dan een afspraak voor bezoek aan onze showroom. Er is doorgaans een interieurarchitect en/of meubelontwerper aanwezig en we kunnen alle voorkomende vragen beantwoorden aan de hand van stalen en voorbeeldmeubels. 

Vanuit de showroom kijkt u uit over de grote meubelmakerij en ziet u de ontwerpers aan het werk in de kantoren. Slechts gescheiden door stalen kozijnen en omringd met een mix van maatwerk en design producten. De lange houten tafels zijn het trefpunt tussen adviseurs en klanten: Particulier of zakelijk, voor een maatwerk tafel of inrichting van een compleet restaurant.

One stop shopping

Van ontwerp tot realisatie

Productontwerp, meubelmakerij, interieuradvies, designcollecties, maatwerk badkamers en luxe keukens.