Openingstijden & Adres Showroom

De showroom bij onze productie is op afspraak geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag én zaterdag. Met een online reservering bent u van harte welkom voor al uw vragen over interieur, massief hout of keukenfronten en badmeubels. Voor uitgebreider advies bij nieuwbouw of verbouw maken we graag een afspraak op een rustig moment; Een aantal ochtenden is speciaal gereserveerd voor afspraken zoals maatwerk keukens en interieurprojecten.

Tijdens uw bezoek kan het voorkomen dat we de naastgelegen productie bezoeken om voorbeelden te laten zien. De showroom is volledig gelijkvloers, bij de ingang zijn twee optredes. Er wordt 's winters verwarmd met houtgestookte kachels, voor jonge kinderen soms minder geschikt.

 

OPENINGSTIJDEN

KLANTENSERVICE
Weekdagen                    9:00-17:00

SHOWROOM
Dinsdag                          Op afspraak
Woensdag                      Gesloten
Donderdag                     Op afspraak
Vrijdag                             Op afspraak
Zaterdag                         Op afspraak

Rudonk 2 | 4824AJ Breda

12 februari Carnaval gesloten. Zon- en Feestdagen gesloten (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart). Actuele tijden >

SHOWROOM OP AFSPRAAK

Afspraak voor productadvies maken

Onze klantenservice, vakkundig en doeltreffend

Vragen over massief hout, maatwerk voor keuken en badkamer of over onze prachtige designcollecties? Onze klantenservice gebruikt email om bijna alle vragen kundig te beantwoorden, met links naar het juiste product, een heldere prijsopgave of afbeeldingen ter ondersteuning.

Onze klantenservice kan u meer vertellen over prijs, levertijd, indeling of afwerking en helpt u graag op weg in onze collectie. Van maandag tot en met vrijdag zijn we aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Een afspraak voor advies in de showroom maakt u gemakkelijk online.

Kan ik jullie ook bellen met een vraag?

Met zo veel uiteenlopende dienstverlening in een bedrijf worden ingekomen vragen verdeeld en besproken met collega's. Vaak heeft u dezelfde dag al uitgebreid antwoord per mail. Om de behandeling van uw (aan)vraag zo makkelijk mogelijk te maken verzoeken we u het eerste contact per email te leggen. Zo blijven we nog beter bereikbaar en is er meer gelegenheid om klanten met toelichting na te bellen. Ons team is beschikbaar op 085 8777 138.

Rechthoekige maatwerk tafel die perfect aansluit op een houten kookeiland met natuursteen werkblad
Zwevend maatwerk dressoir van plaatstaal, Arpa Fenix en massief hout
Stapelhulp Ikea Metod - Hogere kastcombinaties Kastcombinatie Houtmerk

ADVIES OP AFSTAND

Vervolgafspraken online

Meer over advies online

Advies en ontwerp in maatwerk en design

Bij Houtmerk draait alles om houtbewerking, luxe massieve houtproducten en eigentijdse designmeubels. Een mix van eigen productie en toonaangevende merken. Wilt u graag persoonlijk advies of de materialen en afwerkingen zien en voelen, maak dan een afspraak voor bezoek aan onze showroom. Er is doorgaans een interieurarchitect en/of meubelontwerper aanwezig en we kunnen alle voorkomende vragen beantwoorden aan de hand van stalen en voorbeeldmeubels. 

Vanuit de showroom kijkt u uit over de grote meubelmakerij en ziet u de ontwerpers aan het werk in de kantoren. Slechts gescheiden door stalen kozijnen en omringd met een mix van maatwerk en design producten. De lange houten tafels zijn het trefpunt tussen adviseurs en klanten: Particulier of zakelijk, voor een maatwerk tafel of inrichting van een compleet restaurant.

Showroom van Houtmerk in Breda met maatwerk designmeubels en meubelmakerij

One stop shopping

Van ontwerp tot realisatie

Productontwerp, meubelmakerij, interieuradvies, designcollecties, maatwerk badkamers en luxe keukens.