Horeca- en Projectmeubilair

Massief hout is warm, praktisch en straalt luxe uit. Aangevuld met maatwerk in steen en staal realiseren we moeiteloos een gastvrije omgeving. Interieuradvies, designmeubels en productontwerp combineren we voor onze zakelijke klanten tot complete concepten voor cafe, bar, restaurant of onderwijs en zorg. Duidelijke routing, gepaste verlichting en goede instructies voor schoonmaak en onderhoud. Houtmerk geeft vorm aan horeca en projectinrichting.

Horeca interieur met eetbar voorzien van houten panelen op maat
Maatwerk interieur voor detailhandel met houten tafel, wandkasten en kledingrekken op maat
Ovale houten design tafel op maat met Hat stoelen
Horeca interieur met ronde houten tafels
Kleine bistro tafel met massief houten tafelblad
Maatwerk horeca interieur met vierkante houten tafeltjes
Tafeltjes met stalen kruispoot in horeca interieur

Inspirerend horeca- en projectmeubilair

Kleurrijke, praktische en veelzijde meubels. Met houten accenten, luxe stoffering of gemakkelijk te onderhouden kunststof zitting. De collectie is uitgebreid en gemakkelijk naar uw hand te zetten. Voor een gastvrije en boeiende inrichting, die het verlengstuk vormt van uw bedrijf en visie.  

We leveren losse werkbladen, kant en klare meubels of zorgen voor een compleet ontwerp. Maatwerk en designmeubels gaan hand in hand, waarbij we afwerking en detaillering op elkaar afstemmen. Houtmerk heeft een vast team van ontwerpers om alles uit hospitality te halen.

Materialen en kleurstalen voor maatwerk interieurs

Advies in kleur en materiaal

We helpen u kiezen en combineren van materialen. Kleuren en afwerkingen worden op elkaar afgestemd, bij grotere ruimtes creëren we met licht en kleur meerdere sferen voor verschillende momenten. 

Klein houten maatwerk bistro tafeltje voor restaurant of lunchzaakje

Slijtvast en decoratief hout

Massief hout is slijtvast, gemakkelijk te onderhouden en sfeerverhogend. We passen het toe als bar- en keukenbladen, losse tafelbladen, grote vergadertafels maar ook als wandpaneel of betimmering. Onze PU-projectlak is mat en eenvoudig schoon te maken.

Stalen frames op maat

Varieer op onze tafel- en barframes voor uw specifieke toepassing. Bijvoorbeeld kledingrekken, luifels voor bar of kookeiland, stalen scheidingswanden of schuifdeuren. Alles voorzien van stoere poedercoating met een fijne structuur.

Krukken van hoog niveau

Een kleurrijke kunststof zitting of helemaal gestoffeerd in leer of wol. Krukken naar wens, voorzien van eiken, rvs of gelakte frames.

Bistro tafels met massief hout

Kleine maar zeer praktische tafeltjes. Met een stabiele middenpoot en variabele bladmaat. De poot heeft uiteraard stelvoeten voor ongelijke vloeren.

Luxe Gubi Beetle stoel aan kleine horeca tafel

Luxe design in zitmeubilair

Stoelen met internationale allure. In exclusieve wol of luxe leder afgewerkt. We werken met de prachtige stoffen van Kvadrat, perfect voor project of horeca. 

Horeca interieur ontwerp met houten stoelen en tafeltjes

Houten stoelen voor horeca

Gelakte houten zitting met stalen frames of houten poten. Een perfecte aanvulling op massief houten bar- of tafelbladen. Duurzame, representatieve en betaalbare stoelen.

Ingetogen verlichting

Verlichting voor een bijzonder accent. Opvallende grote lampen boven een vergadertafel of juist ingetogen kleine lampjes bij bar of bistrotafel. In glas, hout, metaal of kunststof.

Praktische en ruimtelijke tafels

Voldoende zitplaatsen en een praktische poot. De solide tafel frames worden voorzien van duurzame, slijtvaste houten werkbladen. Een warme, stoere uitstraling of juist exclusief en verfijnd.

Doeltreffend advies, scherpe condities en zorgeloos geïnstalleerd

Een intake is een eerste kennismaking en een inventarisatie van uw wensen. Hoe werkt uw team, wat is uw routine. Welke uitstraling wilt u meegeven aan uw dienstverlening of producten. We bespreken de eigenschappen van de ruimte en sluiten af met een samenvatting, principe-schetsen en een pakket van eisen.

Deze bevindingen gaat de ontwerper in de opvolgende periode verwerken in 2-3 voorstellen. Zo ontstaat een eerste, globale indeling van de ruimtes of werkplek. De proporties en verhoudingen tussen de kleuren en materialen worden schetsmatig zichtbaar gemaakt, ondersteund met beeldmateriaal. Het ontwerp is vaak een mix van maatwerk en onderdelen uit onze collecties. Een globale prijsopgave of stelpost biedt houvast bij het maken van de volgende stappen. De uitkomsten bespreken we met u in een persoonlijk gesprek, waarbij we conclusies formuleren om te komen tot concrete voorstellen.

Lange houten tafel met veel zitplaatsen
Horeca interieur Zand en Klei met houten Hay stoelen en kleine houten tafeltjes
Modern restaurant interieur met kleine vierkante houten tafeltjes

Ontwerp, techniek, eigen productie en installatie

Bij ieder interieurproject komt maatwerk kijken. Een zelfstandige interieurarchitect beperkt zich doorgaans tot het ontwerp. Houtmerk ontwerpt, detailleert en produceert maatwerk interieurs. U hoeft niet meer op zoek naar een meubelmaker of interieurbouwer. In onze moderne werkplaats produceren we maatwerk keukens, barbladen, tafels en bureaus. Maar ook wandmeubels, roomdividers, stalen deuren en kozijnen, houten schuifdeuren en alles voor uw werkplek. Veel van de merken designmeubilair die we voorstellen kunnen we leveren als gecertificeerd dealer. Door overlap in technieken en materialen kunnen we gemakkelijk op merken variëren of aanvullen.

Hoe lang moet ik uittrekken voor een advies en de realisatie?

Gemiddeld neemt het complete traject 10-12 weken in beslag. De intake wordt binnen 1-2 weken verwerkt tot een aantal schetsconcepten. Na een conclusie volgt een definitief ontwerp. Hierna volgt een bestelmoment, waarna de toeleveranciers en onze productie aan uw order kunnen beginnen. Op gestoffeerde meubels en maatwerk in steen, hout of staal is de levertijd doorgaans 6-8 weken.

Maatwerk in hout

Gastvrij, praktisch en bijzonder representatief. Hout op maat past ook bij uw project. 

Meer over maatwerk