Afspraak voor Productadvies

Kies materialen, afwerking of detaillering samen met onze ervaren medewerkers, te midden van voorbeelden in onze showroom. Na afloop van de afspraak hebben we voldoende uitgangspunten vastgesteld om een overzichtelijke prijsopgave voor u op te stellen. Een perfect passend meubel door onze extra begeleiding bij indeling, afmeting en samenstelling. 

Houtmerk en Ikea basis

Houtmerk_breda_modus_keuken_kookeiland_stalen_open_vakken_opgedikt_keramiek_carrara_marmerlook_keukeblad_bora_kookplaat_met_afzuiging_wijnkoelkast_kastenwand_extra_hoog_fronten_arpa_fenix_grigio_londra_nis.jpg

SHOWROOM OP AFSPRAAK

Om de capaciteit voor advies te maximaliseren werkt Houtmerk altijd op afspraak. Met een gepland aantal bezoekers krijgt ieder gesprek de aandacht en ruimte die het verdiend.

Ons assortiment is breed. Voor iedere afspraak zetten we de juiste medewerker in, afhankelijk van beschikbaarheid en specialisatie.

Plan uw adviesgesprek zelf met onze boekingstool of bestel alvast stalen van houtsoorten, om thuis te oriënteren. 

Bij ziekte of gewijzigde bezetting zoeken we samen naar een oplossing. In sommige gevallen kan een gesprek online worden gepland.

Om zelfstandig en vrijblijvend rond te kijken kunt u reserveren voor "Rondkijken zonder advies". Houd er rekening mee dat aanwezige adviseurs in veel gevallen in gesprek zullen zijn.

Een showroom afspraak maken

Ons reserveringssysteem werkt net zo makkelijk als het bestellen van een product. Voeg de gewenste afspraak toe aan uw winkelmandje en doorloop de stappen in het bestelproces.

Voor een complete reservering is het technisch vereist om alle velden in te vullen. Als u liever nog geen adresgegevens invult mag u ook ons adres invullen. 

U heeft 15 minuten de tijd voordat uw reservering verloopt. Controleer altijd of u een bevestiging heeft ontvangen. 

Afzeggen van uw afspraak

Als de showroomafspraak niet meer gewenst is, of u niet in de gelegenheid bent, waarderen wij het als u de afspraak annuleert. In sommige gevallen kan het advies op een ander moment online worden gepland.

De makkelijkste weg is het onderstaande formulier of een mail naar info@houtmerk.nl. We zullen uw tijdstip dan weer vrijgeven. 

Andersom kan het voorkomen dat we door ziekte een medewerker minder kunnen inzetten op de dag van uw afspraak. We zoeken dan samen naar een oplossing. 

Herinnering aan uw afspraak

Ook zo druk? Wij helpen u de showroomafspraak te onthouden, met een notificatie op de dag voorafgaand aan de afspraak. 

Alle showroomafspraken worden direct na reservering bevestigd, bij het bericht is een ICS-file toegevoegd om deze direct in uw eigen agenda te noteren. 

Uitgebreid advies, met extra voorbereiding

Een complete keuken op maat, luxe sanitair of een totaalproject voor uw interieur. Dat vraagt extra voorbereiding aan twee kanten. We helpen u graag om projecten met meerdere onderdelen of aansluitende ruimtes in te plannen. Op een rustig moment, met alle aandacht.

Compleet interieur op maat

Een woning inrichten, nieuw of bestaand, is een flink project. Houtmerk helpt met extra inzicht en expertise. Onze collecties en disciplines komen samen in onze afdeling interieurontwerp.

Om dit traject vrijblijvend en vlot te kunnen doorlopen wordt dit type afspraak in overleg gepland. Zo geven we elkaar de gelegenheid voor extra vragen. 

Lees meer over Interieurontwerp

Complete keuken op maat

Een keuken is complex, geen dagelijkse aankoop en zegt veel over wat ú belangrijk vindt. Met de juiste voorbereiding is uw bezoek aan de showroom ook de eerste stap naar een richtprijs of offerte. 

Om dit traject vrijblijvend en vlot te kunnen doorlopen wordt dit type afspraak in overleg gepland. Zo geven we elkaar de gelegenheid voor extra vragen. 

Afspraak online

Onze showroom biedt de perfecte plek om ons uitgebreide assortiment te bekijken en inspiratie op te doen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. Daarnaast bieden wij ook online advies aan. Onze adviseurs zijn bedreven in het aanscherpen en opnieuw formuleren van uw probleemstelling - op basis van hun parate kennis en ervaring in bouwen en wonen.

Wij bieden online advies meestal aan nadat u onze showroom heeft bezocht; bijvoorbeeld om uw offerte te bespreken of om wijzigingen in 3D uit te proberen. Dit stelt ons in staat om samen snel te visualiseren en de uitkomsten direct te bespreken. Tijdens alle fases van het offertetraject kunt u contact met ons opnemen om gebruik te maken van onze expertise, zowel in onze showroom als online.

Lees meer over advies online

Stuur een bericht, of mail naar info@houtmerk.nl

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

UW MEUBELS OP MAAT

Perfect maatwerk in interieur

Bekijk een selectie uit onze portfolio. Houtmerk levert kwaliteit en design zonder concessies.

Portfolio Maatwerk en Interieur