Lades en lade-indeling

Achter onze luxe maatwerk keukenfronten gaan hoogwaardige designlades schuil. Van topmerken als Blum® en Hettich®. Zachtsluitend, gemakkelijk te onderhouden en in moderne decors.  

Met onze handige verdelingen, besteklades en accessoires voor keukenlades creëert u een keuken die orde en rust uitstraalt. Perfect passend bij de afmeting van de lade, uitgevoerd in hout, kunststof of rvs. 

Onze ladetypes in Modus® keukens

Hettich® SmartBox, de hoogste standaard

✓  Voordeligste keuze door standaard rastermaten
✓  Antraciet lade met aluminium accenten
✓  Vaste kastkleur in bijpassende grijstint
✓  Solide design met aluminium zijdes
✓  Organiseer met lade-indeling, afvalsorteer en uittrekelement

Indelingen voor onze HETTICH® SmartBox lades

Blum® Legrabox, veelzijdig maatwerk

✓  Maatwerk in millimeters
✓  Kies Oriongrijs, Zijdewit of Terrazwart lades
✓  Kastcorpus en legplanken in bijpassende tinten
✓ 
Slim minimalistisch design
✓ Organiseer met lade-indeling, afvalsorteer en uittrekelement

Indelingen voor onze BLUM® Legrabox lades

Perfecte pasvorm voor lades

In een keuken op maat wilt u geen centimeter onbenut laten. Deze perfect passende ladeinvullingen in kunststof of hout zijn veelzijdig te gebruiken. De indeling is precies op maat en zal dus goed blijven zitten, ook als de lade met vaart gesloten wordt.

Alle varianten

Vakken in licht eikenhout

Met fronten in massief hout of houtfineer kiest u voor kwaliteit en design. Onze bijpassende lade-indelingen met houten vakverdeling versterken de beleving van luxe en verfijning. Er is een bestekindeling voor ieder type ladebreedte in veel voorkomende dieptematen.

Kies afwerking en afmeting

Exclusief design binnenzijde

Over ieder detail in uw nieuwe maatwerk keuken is nagedacht. Neem geen genoegen met minder als het gaat om de invulling van uw lades. Wie graag kookt wil vertrouwen op routine en overzichtelijk opbergen van keukenaccessoires. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

Plan een bezoek aan de showroom

Extra ruimte met binnenlades

Een extra lade achter een hoog front is de perfecte opbergplek voor minder frequent gebruikte accessoires en keukengerei. Losse elementen zijn geschikt voor binnenlades en primaire voorraadlades.

Verschillende soorten organisers

Kruiden en potjes geordend

Onze collectie ladeinvullingen bestaat uit organisers voor kruiden, servies, folie of messenset. Doordacht, kwalitatief en gemakkelijk schoon te maken. Uw kruiden overzichtelijk trapsgewijs gepresenteerd in ruimtelijke voorraadlades.

Vakken en verdelers

Bestek onder handbereik

Slimme vakverdelingen voor groot en klein bestek. Ieder moment van de dag een opgeruimde lade en alles onder handbereik. De zorgvuldig afgewerkte oppervlakken van echt hout zijn ontwikkeld voor intensief gebruik. Een ladeindeling met een scale aan mogelijkheden.

Bestekbak kiezen voor lade
diepzwart essenhout

Past in uw interieur

Een basis van essenhout laat na het beitsen en lakken nog subtiel een echte houtnerf zien. Chique houten vakverdelingen voor tafelbestek of uw favoriete keukenhulpjes. Kies volledige ladebreedtes of combineer als set.

naturel eikenhout

Veelzijdig en opgeruimd

Echt eiken vormt de basis voor de meest elegante ladeinrichtingen. Licht en natuurlijk afgewerkt, een perfecte aanvulling op onze bijzondere frontmaterialen voor keukens.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Een keuken zonder concessies

In de voorbeeldkeukens in onze showroom laten we een selectie zien van ruimtebesparende indelingen voor keukenlades.

Maak nu een afspraak!

Uw type keukenlade bepalen

Smartbox ladesysteem Hettich

Vol aluminium ladezijdes met een subtiele gebogen profilering naar de bovenzijde. Bij onze Hettich lades zijn kastkleur, legplanken en ladebodems standaard middengrijs. Het front van de binnenlades is van iets donkerder kunststof met verticale belijning. Het afdekplaatje voor stelschroef ligt verdikt op de zijkant van de lades

Indeling voor deze lades

Legrabox ladesysteem Blum

Vol plaatstaal ladezijdes met extra dunne en recht opgaande zijdes. Bij onze Blum lades zijn kastkleur, legplanken en ladebodems gekozen in zwart, grijs of wit. Het front van de binnenlades is van metaal zoals de zijkanten, eventueel met railing. Het afdekplaatje voor stelschroef ligt volledig verzonken op de zijkant van de lades met opdruk Blum®. Aan de onderzijde zit een unieke ladecode met QR symbool.

Indeling voor deze lades

Ladebodem beschermen

Een slipmat zorgt ervoor dat zware voorwerpen netjes blijven staan bij vlot openen en sluiten van lades. Kleine en grote items krijgen extra grip met de rubberachtige ondergrond. De matjes zijn perfect op maat, gemakkelijk te reinigen en in neutrale kleurstelling leverbaar.

Kies en bestel slipmat voor lade