Kastenwand op maat met Houtmerk Domus®

Een Houtmerk Domus® kastenwand wordt ontworpen door onze interieurontwerpers. Er zijn volop mogelijkheden; Een basis van luxe kasten, gecombineerd met massief hout, plaatstaal en gekleurde oppervlakken. Modulair in uitvoering met flexibele maatvoering en perfect gemonteerd; Ieder ontwerp is persoonlijk, we passen onze wandkasten aan op uw leefsituatie en woonwensen. Open delen, afsluitbaar, in een nis of juist hangend aan de wand. 

Kamerhoge kastenwand

Elegantie en kwaliteit in elk stuk

Zitbank met opbergruimte

Waar design en comfort samenkomen

"Bij Houtmerk ontwerpen we maatwerk kastenwanden, in inspirerende materialen zoals hout en steen. Perfect afgestemd op uw persoonlijke stijl"

Houtmerk Moods - Stalen van Houtsoorten - Vergrijsde selectie Advies Houtmerk

Zijkant met stalen vakkenkast

Onze open vakken van gecoat plaatstaal hebben flexibele maatvoering. Zowel verticaal als horizontaal toe te passen, met vrije vakverdeling. Optioneel met verlichting of glasdeur, voor bijzonder presenteren van uw verzameling of decoratie. Uiteenlopende kleuren van zwart, brons tot pastel, slijtvast gecoat voor intensief gebruik.

houtmerk_domus_breda_showroom_maatwerk_massief_eikenhout_hout_eiken_profilering_gravering_relief_wandmeubel_haardmeubel_kamerhoog_plafondhoog_arpa_fenix_bianco_kos_muuto_around_terrazzo.jpg

Kast voor haard en televisie

Breng haard en televisie samen in een kamerhoge kastenwand. Centraal in uw woonkamer, een samenspel van techniek voor audio, hifi, gaming en een haardvuur. Elektrisch, ethanol, gas of traditioneel, onze werkvoorbereiding zorgt voor perfecte integratie van alle elementen in uw interieur.

Wandvullend in hoog én laag

Grotere, wandvullende kasten bieden extra mogelijkheden in materiaal en contrast. Speel met diepte, verticale lijnen en horizontale elementen. Opbergeruimte achter gesloten deuren en open vakken voor prachtige accessoires. Onze adviseur helpt u met het kiezen van materialen en structuren.

Houtmerk_maatwerk_breda_showroom_wandmeubel_domus_zitbank_kastenwand_kast_massief_eiken_profilering_gravering_relief_arpa_fenix_bianco_kos_wit_terrazzo_vloer.jpg

Zwevende bovenkast in mat wit

Kasten tot plafondhoogte ogen minder massief in lichte materialen, zoals mat wit Arpa Fenix Bianco Kos. Het open vak op zithoogte is de perfecte plek om accessoires, boeken of apparatuur uit te stallen. Het lage deel kan worden gebruikt om op te zitten of als onderkast voor televisie. Deze kastenwand combineert Arpa Fenix met wit Himacs en mat gelakt eikenhout.

Houtmerk - Kast Fumo 05 - Hoge kastenwand voor haard Kastcombinatie Houtmerk

Contrast in hout, steen en reliëf

Inegreerd een haardvuur in uw woonkamer met onze maatwerk kastenwanden. Grotere oppervlakken worden in afwisselende materialen uitgevoerd. Donker gebeitst eiken, geprofileerd hout met speelse ribbels en natuursteen accenten. Zwevende wandplanken zijn te voorzien van Ledspots of Ledstrips, voor het uitlichten van accessoires of als sfeerverlichting.

Zitgedeelte in garderobekast

Integreer ramen en bouwkundige obstakels in een maatwerk kastenwand. Kamerhoog en wandvullend, met strakke deurfronten en roedes met lades achter deur. Een zitgedeelte is perfect bij het omkleden, voor klaarleggen van kleding of accessoires. Diepe lades en binnenlades zorgen voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Halfhoog met loungekussens

Laat een halfhoge kast overlopen in een zacht en afgerond zitgedeelte. Met uitnodigende loungekussens, of als podium voor lamp, platen en accessoires. De ruimte wordt efficient benut met lades en verstelbare legplanken achter deuren. Voor een bijzonder effect kunnen ribbels en groeven worden ingefreesd in het frontmateriaal.

Speelse open houten vakkenkast

Vakkenkast Spatio brengt de mooiste items onder handbereik. Met de speelse vakverdeling maakt u gemakkelijk een interessante invulling met boeken, accessoires, servies of decoratie. De houtsoort, indeling én afmeting is variabel. Voor extra verfijning worden de randen schuin afgewerkt.

Ratio - Keukenfront LAYER - Solid Bamboo Caramel Monocoat Pure Keukenfronten Houtmerk

Kamerhoge kastenwand in hout

Opbergruimte; een open vak voor accessoires of boeken én een lage ladekast die tevens gebruikt wordt als zitbank of tv-meubel. Een kamerhoge ruimtewinner en tegelijk toch heel compact. Stoer zwart plaatstaal en luxe houten fronten in eiken, noten of bamboe. 

Sfeervolle werkplek in woonkamer

Een zwevend Donau werkblad, compleet met kleine zwevende ladekast, sluit aan op een kamerhoge kastenwand. In de open houten vakken led-spots voor het uitlichten van accessoires. Achter de warmgrijze deuren binnenlades en legplanken. Ieder element is zorgvuldig afgestemd op de beschikbare ruimte.

Roomdivider met wandplanken

De terugliggende vlakken zijn ingevuld met geprofileerd eiken fineer - dit zorgt voor een speels lattenpatroon. Over de hele breedte een maatwerk ladekast met groene fronten en betonlook hardstenen werkblad. De nisplanken rechts zijn vanaf 2 zijden te bereiken en zorgen voor een doorkijkje in deze roomdivider.

Houtmerk - Maatwerk Ferro Kastenwand [GERESERVEERD] - plaatstaal met hout - SALE Kasten Houtmerk

Groot wandmeubel met eetbank

Door de zwarte onderbreking voelen de bovenkasten minder massief en ontstaat ruimte voor accessoires, kunst of boeken op een aantrekkelijke hoogte. De "expositieruimte" loopt door in een zitbank voor bij de eettafel. Onder het werkblad op zithoogte is extra opbergruimte achter ladefronten en klepdeuren.

ruimtelijk en licht

Wandvullende kledingkasten

Droom weg bij deze perfect op maat gemaakte kastenwand. Roedes en lades achter kamerhoge kastdeuren. Ruimte voor accessoires in de vakkenkast en een lichte zitplek met opbergruimte direct bij het raam

puur en luxueus

Elegant noten en brons

Houtmerk zorgt voor een perfect passend totaalontwerp. Een samenspel van rijke materialen, techniek en vormgeving. Ons team staat voor u klaar!

Adviesgesprek aanvragen
natuurlijk en sfeervol

Japandi kastenwand voor TV

Wandvullende kastenwanden zorgen voor interessante restruimtes. Om te vullen met muurverf, behang of houten wandpanelen. Een uitgebalanceerd ontwerp is binnen handbereik, met hulp van onze ervaren ontwerpers.

Samensmelting van interieur en architectuur. 

Bij renovatie of nieuwbouw kunnen de wanden en installaties worden voorbereid op plaatsing van complexere combinaties van kastruimte, haard, televisie of een werkplekje. Grotere opstellingen vragen meer begeleiding, van ontwerp tot installatie. Met onze adviseur stelt u een elegante kastenwand op maat samen. Uit gemakkelijk te interpreteren Houtmerk Domus® elementen, met volop ruimte voor accessoires, voorraad, verzamelingen of speelgoed.

Houtmerk Domus® voelt zich thuis in ieder interieur

Houtmerk Domus® is ons uitgebreide kastprogramma, perfect passend in elk interieur en beschikbaar in materialen als massief hout, gecoat staal en natuursteen. Dit programma biedt maatwerk oplossingen waarbij kasten aangepast kunnen worden aan vaste elementen zoals kolommen en ramen, verrijkt met zwevende planken en open vakken voor een ruimtelijke uitstraling. Onze interieurarchitect ondersteunt in het kiezen van materialen en het finetunen van proporties en detaillering, resulterend in een unieke kast die ruimte biedt voor uw essentiële benodigdheden. Na het ontwerptraject verzekeren we de perfecte pasvorm met een 3D-scan en gedetailleerde werkvoorbereiding, gevolgd door een vloeiende montage van uw kastenwand. En mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan staan wij direct klaar om het op te lossen.

Vraag het onze ontwerpers

U kunt uw ruimte verrijken met onze vakkenkast Spatio, die niet alleen functioneel is maar ook esthetisch aantrekkelijk. Deze open houten kastelementen zijn aanpasbaar in houtsoort, indeling en afmeting en bieden een speelse manier om uw mooiste items zoals boeken, accessoires of servies te presenteren. Voor extra verfijning zijn de randen schuin afgewerkt, wat een elegante touch toevoegt aan het geheel.

Onze stalen kozijnen en schuifdeuren zijn ideaal voor het creëren van roomdividers of geïntegreerde kasten en laten zich naadloos integreren in elke ruimte. Deze zijn vooral effectief in combinatie met Domus® kasten die aan beide zijden van een kamer en suite geplaatst kunnen worden, gebruikmakend van prefab MDF wanden die klaar zijn om geschilderd te worden.

De combinatie van stoer zwart plaatstaal met luxe houten fronten biedt niet alleen een visueel contrast maar creëert ook multifunctionele meubelstukken. Zo kan een lage ladekast niet alleen dienen als opbergruimte maar ook als zitbank of tv-meubel, wat ideaal is voor compacte ruimtes.

Na het ontwerptraject plannen we een voorbereidingsbezoek bij u thuis of op locatie om alle maten nauwkeurig na te gaan met een 3D-scan. Hierdoor kunnen we elk detail van het kastontwerp zorgvuldig uitwerken, wat resulteert in een naadloze montage en een perfecte pasvorm van uw nieuwe keuken, kastenwand of ander maatwerkmeubilair.

Onze Plato stalen vakken, gecoat in diverse RAL-kleuren met een slijtvaste poedercoating, bieden een flexibele oplossing voor opbergruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. U bepaalt zelf de verdeling en indeling van de vakken, waardoor u zowel een symmetrische als een speelse, onregelmatige opstelling kunt creëren. Optioneel is er verlichting te integreren, wat de stalen vakken extra benadrukt.