Organisch gevormde houten wandplanken

Ontdek de unieke charme van onze organisch gevormde houten wandplanken van Houtmerk, die een natuurlijke en vloeiende uitstraling bieden. Perfect passend bij onze tafelbladen, meubelfronten en badmeubels, voegen deze planken een elegant element toe aan uw interieur. Met een robuuste, blinde bevestiging zijn deze sierlijk gevormde planken naadloos aan de muur of in een nis te integreren, waardoor ze lijken te zweven.

Creëer een speelse sfeer in uw ruimte met meerdere planken in organische vormen, of kies voor een enkele, opvallende plank als statement. Iedere plank wordt gemaakt van massief hout, met vloeiende lijnen die de de natuurlijke houtnerven extra benadrukken. Beschikbaar in diverse afwerkingen en soorten massief hout, oplopend in lengte.

Houtmerk - Cascade A - Houten wandplank blinde bevestiging  Houtmerk

Donker notenhout

Natuurlijke kleur en structuur

Golvende verfijning

Combineer wandplanken

Vloeiende vormentaal

Zacht en toegankelijk
Golfvormige boekenplanken

Combineer 3 speelse varianten

Laat je inspireren door onze exclusieve Cascade wandplanken, voorzien van een innovatief zwevend montagesysteem. Het organische ontwerp met zijn vloeiende lijnen past perfect in elke ruimte, of het nu je eetkamer, woonkamer of entree is. Kies uit drie unieke vormen, diverse afmetingen en afwerkingen om de Cascade wandplanken naadloos te integreren in jouw interieur.

Vloeiende vormentaal

Kom kiezen in de showroom

Ontdek onze Cascade wandplankenserie, ontworpen met een robuust, onopvallend montagesysteem. De organische vormen passen perfect in elke ruimte, van je eethoek tot je woonkamer of hal. Bezoek onze showroom in Breda voor deskundig productadvies en bekijk hoe we deze wandplanken lokaal met vakmanschap produceren.

"Zorg bij het plaatsen van planken boven elkaar voor genoeg vrije ruimte voor hogere accessoires - mix korte planken met langere"

Elegante organische wandplank

Laat je ruimte tot leven komen met onze prachtige organisch gevormde wandplanken. Kies uit diverse vormen, warme houtsoorten, en sfeervolle afwerkingen. Creëer een harmonieuze, zwevende Japandi-stijl met deze elegante, afgeronde en vloeiende designelementen.

Alle organische wandplanken

Warm hout in uw interieur

Breng de natuurlijke schoonheid van massief notenhout en eikenhout naar je interieur met onze organisch gevormde wandplanken. Verrijk je ruimte met warme houttinten en tijdloos design voor een gezellige en sfeervolle ambiance.

Afspraak showroom maken

Wandplank afwerkingsopties

Varieer en speel met de mogelijkheden van onze wandplanken. Laat je creativiteit de vrije loop met onze verschillende afwerkingen zoals lak of beits. Deze aanpasbare details maken het mogelijk om je interieur te verfraaien met een unieke, persoonlijke uitstraling en sfeer.

Kies maat, afwerking en bestel

Creëer boeiende composities

Ontwerp adembenemende composities met onze veelzijdige wandplanken. Combineer diverse blob-vormen en formaten om een boeiende, organische uitstraling te creëren. Voeg warmte en stijl toe aan je ruimte met deze elegante designelementen die naadloos in je interieur passen.

Alle organische wandplanken

Monteer veilig, blind bevestigd

Voor een stevige en veilige montage bieden onze wandplanken blinde bevestigingssystemen. Het gladde uiteinde van de plankdrager past perfect in een bijpassend boorgat in de achterzijde van de plank, terwijl een grove schroefdraad zorgt voor een robuuste verankering in je muur of plug. Monteer met precisie en vertrouwen.

Afspraak showroom maken

Zachte, elegante wandplanken

De subtiel afgeronde onderkant van onze wandplanken voegt een zachte en organische touch toe aan je ruimte. Deze vloeiende contouren brengen een vleugje elegantie en warmte in je interieur, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een unieke en sfeervolle uitstraling.

Kies maat, afwerking en bestel

Japandi stijl met wandplanken

Creëer de perfecte Japandi-stijl met onze wandplanken. De organische vormen en warme houttinten van deze planken passen naadloos bij deze trend, die de harmonie van de Japanse esthetiek combineert met de Scandinavische eenvoud. Voeg een vleugje Japandi-elegance toe aan je interieur met deze stijlvolle designelementen.

Afspraak showroom maken

Harmonie met ronde wandplank

Breng een harmonieuze organische vormentaal in je interieur met onze wandplanken. De vloeiende contouren van de planken integreren naadloos in onregelmatige wandcomposities, waardoor een speelse en natuurlijke esthetiek ontstaat. Voeg warmte en karakter toe aan je ruimte met deze stijlvolle en veelzijdige designelementen.

Alle organische wandplanken

Handgemaakt plank met passie

Onze wandplanken worden met passie en precisie met de hand vervaardigd. Dit ambachtelijke vakmanschap garandeert unieke, hoogwaardige wandplanken. Elke kiezelvormige boekenplank vertelt zijn eigen verhaal en voegt karakter en persoonlijkheid toe aan je interieur.

Kies maat, afwerking en bestel

Zwevende Cascade wandplank

Ontdek onze unieke Cascade wandplankenserie met zwevend en onzichtbaar montagesysteem. Het organische ontwerp met vloeiende randen past moeiteloos in elke ruimte, of het nu je eethoek, woonkamer of hal is. Kies uit drie vormen, diverse afmetingen en afwerkingen om de Cascade wandplanken perfect te laten aansluiten bij jouw interieur.

Alle organische wandplanken

Samenspel van vormen

Ontdek de unieke uitstraling van de onregelmatige Pond Mirror van Ferm Living, die perfect samengaat met onze organisch gevormde wandplanken. Samen creëren ze een speelse en esthetisch boeiende sfeer in je interieur, waarin natuurlijke en onconventionele vormen samenkomen.

Bekijk de Pond Mirror

Vloeiende Vormen Wandplanken

Omarm de trend van vloeiende vormen met onze wandplanken, perfect voor elke ruimte in huis. Creëer een veilige en dromerige sfeer in de kinderkamer, voeg een vleugje luxe toe aan de badkamer, of breng een warme en rustgevende ambiance naar de slaapkamer. Deze veelzijdige planken passen naadloos in elke setting.

Afspraak showroom maken

Wandplanken toepassen in het interieur

De maximale lengte van de organische wandplanken is 240cm en het draagvermogen is afhankelijk van de kwaliteit van uw wand. Wandplanken worden niet dieper gemaakt dan 23cm, om het systeem verantwoord te belasten.

Bij holle wanden is de belastbaarheid een stukje minder. Vraag uw lokale bouwmarkt om speciale montagematerialen voor holle wanden. Als u de wand nog moet plaatsen is het verstandig om extra grondhout voor de planken te plaatsen.

Bij steenachtige, niet brosse of poederende, wanden kan een normale plug met schroef worden gebruikt.

De plank is voorzien van een verstelbare muurbeugel om de 25cm. Bij obstakels zoals elektraleidingen kunt u 1 steun overslaan, en de plank iets minder zwaar belasten.

De organische Cascade wandplanken zijn extra dun, en derhalve niet geschikt voor het verwerken van led-lichtbronnen incl. een driver. We bieden momenteel geen organische, afgeronde planken aan met ingebouwde lampjes of lichtstrips.

De prijs voor de eiken wandplanken voorziet alleen in een levering aan huis, beperkt tot lossen naast de wagen.

Montageservice, inmeten of inhuizen is niet inbegrepen. Iedere plank wordt wel vakkundig in de gewenste maat gemaakt. Geef de benodigde maatvoering aan in het veld "opmerkingen" bij uw bestelling.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Showroom Breda

Keuken, badkamer, woonkamer of werkplek; Voor iedere ruimte maken we planken op maat.

Maak nu een afspraak