Team Verkoop

Benieuwd met wie u de komende afspraak aan tafel zit? Of stiekem al weer de naam vergeten van uw adviseur in de showroom? Maak kennis met ons team van bevlogen interieurontwerpers.

Alicia

♕ Koning Willem I - Interieuradviseur
✓ Allround Productadvies
✓ Ratio Productadvies

Op zoek naar goed advies over een taatsdeur, nieuw badmeubel, maatwerk tafel? Of een uitgebreide afspraak om kleuren en materialen binnen ons Ratio concept te kiezen? Alicia staat dagelijks in de showroom en in contact met de meest uiteenlopende klanten.

Adviesdagen: di/do/vrij/zat

Iris

♕ Jan des Bouvrie Academy
✓ Advies en ontwerp Modus keukenconcept
✓ Maatwerk interieurs

Bent u op zoek naar maatwerk voor uw keuken? Iris staat klaar om u te helpen met het plannen van uw keukenruimte, inclusief complete kastenwanden en opvallende maatwerk keukenonderdelen. Laat u inspireren door onze collectie van bijzondere materialen en technieken.

Adviesdagen: do/vrij/zat

Dagmar

♕ NIA Academie Interieur Designs
✓ Allround Productadvies
✓ Ratio Productadvies

Plannen voor een nieuwe keuken? Grote kans dat Dagmar u eerst meer vertelt over materialen, kleur, indeling en proces. De mogelijkheden worden uitgelegd met inspirerende stalen of aan de hand van opstellingen in de showroom. Dagmar zorgt voor een hartelijke ontvangst in de showroom.

Adviesdagen: di/wo/do/vrij/zat

Ruud van Hemert

♕ StJoost Art&Design
✓ Advies en ontwerp Modus keukenconcept
✓ Maatwerk interieurs

Als Art Director ontwerpt Ruud breed toepasbare designelementen. Voor een keuken zonder concessies of een interieur dat past als gegoten. Geniet van deskundige begeleiding, verfijnde vormgeving en een waaier aan luxe materialen.

Adviesdagen: do/vrij/zat

Phaidra

♕ DESIGN Thomas More Mechelen
✓ Interieur, Design en Architectuur
✓ Advies en ontwerp Modus keukenconcept
✓ Maatwerk interieurs

Op zoek naar de juiste ingredienten voor uw keuken of interieur? Phaidra helpt met het indelen van de keukenruimte, complete kastenwanden en oogstrelende maatwerk interieuronderdelen. Laat u omver blazen door onze collectie bijzondere materialen en technieken.

Adviesdagen: do/vrij/zat

Contact met Team Verkoop.

Vragen aan onze designers? Wij sturen uw bericht graag door! (In verband met spam staan individuele emailadressen niet online)

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Goed voor elkaar

Ook passie voor interieur?

Houtmerk is altijd op zoek naar vaste en flexibele samenwerkingen. Vertel ons meer over jouw unieke talent in interieur en design.

Werken bij houtmerk