Team Houtmerk

Wij zijn een team van gepassioneerde houtbewerkers, interieurarchitecten en meubelontwerpers. We halen inspiratie voor uw project uit onze bijzondere showroom en de bijbehorende meubelproductie. Eigen ontwerpen vullen we aan met onze veelzijdige collectie designmeubilair.

Maar vooral vertellen u graag wat massief hout én goede designmeubels kunnen betekenen voor uw nieuwe keuken, woonkamer of badkamer. Kom langs of proef alvast online van alle mogelijkheden.

Ons team van vakmensen

Ruud van Hemert

FOUNDER | Allround interieurarchitect met een spontane en gedreven aanpak. Ruud weet feilloos de weg in onze designcollecties en schetst de mogelijkheden van maatwerk in een handomdraai.

Stijn van Oorschot

FOUNDER | Productontwerper en getalenteerd meubelmaker. Vangt trends met tijdloze technieken, optimaliseert productie en producten tot maakbare en betaalbare iconen binnen onze collectie.

Marlou Romers

HOOFD VERKOOP & SHOWROOM | Grotere aanvragen worden nauwkeurig verwerkt, inkomende aanvragen worden efficiënt verdeeld. Marlou is het aanspreekpunt voor onze adviseurs en houdt de showroom in topvorm.

Rens

WERKVOORBEREIDING | Verantwoordelijk voor werkvoorbereiding en CNC-operator. Autodidact met een passie voor machinale houtbewerking.

Barbara

BACKOFFICE & PLANNING | Aanvragen verwerkt deze aanpakker tot een overzichtelijke offerte. Behulpzaam en klantgericht zorgt Barbara voor een vloeiende afhandeling van ieder project.

Phaidra

INTERIEURONTWERPER | Allround ontwerper met grenzeloze kennis van onze merken én veelzijdige materialen. Adviseur Phaidra is enthousiast en geduldig in het samenstellen van het perfecte plaatje.

Dagmar

INTERIEURADVIES | Enthousiast en doortastend combineert Dagmar kleuren en materialen in precies de juiste verhoudingen. Toont graag de brede kennis van onze frontmaterialen en geeft extra inzicht in maatwerk.

Franziska

VERKOOPMEDEWERKER | Een onophoudelijke stroom aanvragen passeert onze dappere collega's van de verkoop. Franziska werkt nauwgezet iedere aanvraag uit tot een offerte.

Iris

INTERIEURDESIGNER | Veelzijdige ontwerper en helemaal thuis in onze collecties en diverse materialen. Adviseur Iris is gepassioneerd en zorgvuldig bij het creëren van uw droomkeuken of interieur.

Alicia

INTERIEURADVIES | Of het nu gaat om maatwerk keukenfronten, een stoere tafel, binnendeuren of een luxe badmeubel; Alicia stelt graag het perfecte plaatje voor u samen.

Werken bij Houtmerk

Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar Houtmerk en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking..  

Werken bij Houtmerk

Michelle

TEKENAAR | Iedere plattegrond krijgt een extra dimensie met de inspanningen van onze tekenaar. Michelle zorgt dat uw ontwerp tot leven komt, in kleur en sfeer.

Arlene

BACKOFFICE & ADMINISTRATIE | Steun en toeverlaat voor klanten met problemen, uitdagende vragen of natuurlijk een bestelling. En als het even kan zorgt Arlene ook voor overzicht in onze administratie.

Marsha

ADMINISTRATIE | Iedere order en factuur wordt nauwkeurig door Marsha gecontroleerd en verwerkt. Geduldig aanspreekpunt voor al onze vragen over belasting, boekhouding of loonadministratie.

Linda

PERSONEELSZAKEN | Met een lach, een luisterend oor en veel energie heeft ze een plekje in ons bedrijf gevonden. Linda is het aanspreekpunt voor management en medewerkers. Ook toe aan personeelszaken op maat? Frankly HR >

Luwe

WERKVOORBEREIDING | Geroutineerde tekenaar van maatwerk interieurs en designkeukens. Luwe is een vakkundig aanspreekpunt voor onze klanten bij het productieklaar maken van hun ontwerp.

Ivana

LOGISTIEK MANAGER | Nauwgezet volgt deze teamplayer onze producten en het proces; van verkoop, productie tot aan marketing. Met humor en scherpte zoekt Ivana naar grote en kleine verbeteringen van ons bedrijf en resultaat.

Arjan

WERKVOORBEREIDING | Verwerkt nauwgezet en grondig de orders vanuit de verkoop tot maakbare producten. Een ruime ervaring als planner maakt van Arjan iemand waar je op kunt rekenen.

Houtmerk - Domus Maatwerk keuken - ATELIER Keukens Houtmerk

Karin

BACKOFFICE | Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen of het zorgvuldig opstellen van offertes, Karin doet het met een rust en precisie die onze klanten én collega's zeer waarderen.

Nino

MEUBELMAKER | Jong en getalenteerd met een scherp oog voor detail. Nino werkt met passie en precisie. Ambitieuze houtbewerker die graag kwaliteit in onze afwerking laat zien.

Martijn

MEUBELMAKER | Rust en overzicht kenmerken deze vakkundige meubelmaker, die met zorgvuldigheid aan elk project werkt. De toewijding aan kwaliteit is een inspiratiebron binnen ons team.

Freek

SERVICE | Ervaren meubelmaker met bedrijfsbrede kennis van product, materiaal en proces. Vakkundig en zelfstandig zorgt Freek voor de finishing touch.

Werken bij Houtmerk

Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar Houtmerk en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking..  

Werken bij Houtmerk

Marloes

MEUBELMAKER | Afwerking van veeleisende producten zoals keukenfronten, maatwerk tafels en badmeubels. Marloes werkt hard en met plezier om van ieder onderdeel een prachtig eindproduct te maken

Lennert Rosbak

HOOFD WERKPLAATS | Verantwoordelijk voor het team van meubelmakers dat degelijke werktekeningen tot prachtige eindproducten maakt. Drijvende kracht én schakel tussen management, verkoop en productie.

Frank

MAGAZIJNBEHEERDER | Pakt op, aan én in met een alziend oog. Niets ontsnapt aan Frank's kritische aandacht, hier maken we belangrijke stap van gereed product naar onze klant. Zonder ons magazijn staat alles stil.

Ratio - Keukenfront GRIP - Massief noten Blend Black lak Keukenfronten Houtmerk

Jeroen

MEUBELMONTAGE | Montage van veeleisende producten zoals keukens, kastenwanden en badmeubels. Werkt netjes en met plezier om van ieder onderdeel een prachtig eindproduct te maken.

Marco

MEUBELMAKER | Allround in houtbewerking en afwerking, altijd gemotiveerd om ieder product perfect af te werken voor een mooi eindproduct.

Kevin

MEUBELMAKER | Professioneel en filosofisch ingestelde vakman, met een hart voor ons bedrijf. Kevin heeft zichzelf opgeleid tot geliefde allround medewerker in onze hectische meubelmakerij.

Philip

MEUBELMAKER | De stille kracht achter onze bestekafdeling en logistieke afdeling. Philip draait zijn hand niet om voor het op maat maken van halffabrikaten, organiseren van de werkplaats en lossen van leveringen.

Werken in een team met ervaren vakmensen

Bevlogen meubelmakers, creatieve ontwerpers en klantgerichte verkopers; Overal in ons bedrijf werken mensen samen om op tijd én volgens afspraak te kunnen leveren. Samen maken we hoogwaardige producten en interieurs, volledig naar wens van de klant.

Om bij Houtmerk te kunnen werken is soms speciale ervaring en vooral een passie voor maatwerk en kwaliteit nodig. Wil je ook ook werken bij Houtmerk, in een moderne, inspirerende en veilige omgeving? Kijk snel bij onze vacatures of stuur een motivatie en C.V. 

Wil je werken en leren combineren, met een samenwerking tussen school en Houtmerk? Kijk alvast eens op meubelmakerworden.nl