Team Houtmerk

Wij zijn een team van gepassioneerde houtbewerkers, interieurarchitecten en meubelontwerpers. We halen inspiratie voor uw project uit onze bijzondere showroom en de bijbehorende meubelproductie. Eigen ontwerpen vullen we aan met onze veelzijdige collectie designmeubilair.

Maar vooral vertellen u graag wat massief hout én goede designmeubels kunnen betekenen voor uw nieuwe keuken, woonkamer of badkamer. Kom langs of proef alvast online van alle mogelijkheden.

Ons team van vakmensen

Ruud van Hemert

FOUNDER | Allround interieurarchitect met een spontane en gedreven aanpak. Ruud weet feilloos zijn weg in de designcollecties en schetst de mogelijkheden van maatwerk in een handomdraai.

Stijn van Oorschot

FOUNDER | Productontwerper en getalenteerd meubelmaker. Vangt trends met tijdloze technieken, optimaliseert productie en producten tot maakbare en betaalbare iconen binnen onze collectie.

Rianne van der Zouwen

VERKOOP & ADVIES | Oudgediende met kennis van het hele bedrijf. Vliegende keep die van aanpakken weet. Rianne is overal, en voor veel klanten en collega's een geliefd aanspreekpunt

Rens Koenraad

WERKVOORBEREIDING | Verantwoordelijk voor werkvoorbereiding en CNC-operator. Autodidact met een passie voor machinale houtbewerking.

Vera van Esch

INTERIEURARCHITECT | Veelzijdig interieurarchitect met projectachtergrond. Vera heeft een achtergrond in retail, design en interieurbouw en houdt overzicht bij grote projecten.

Bas de Koster - Van Dorst

INTERIEURONTWERP | Gediplomeerd interieurstylist met een brede kennis van onze collecties. Bas heeft een spontane en energieke werkwijze en gaat tot het uiterste voor een tevreden klant.

Lennert Rosbak

HOOFD WERKPLAATS | Verantwoordelijk voor het team van meubelmakers dat degelijke werktekeningen tot prachtige eindproducten maakt. Drijvende kracht én schakel tussen management, verkoop en productie.

Frank Magielse

MAGAZIJNBEHEERDER | Pakt op, aan én in met een alziend oog. Niets ontsnapt aan zijn kritische aandacht en hij is de belangrijke schakel tussen gereed product en de klant. Zonder Frank staat alles stil.

Robin de Boer

EXPEDITIE & GOEDERENONTVANGST | Beheerst en accurraat verwerkt hij alle interne en uitgaande bestellingen. Zorgt dat collega's en klanten materialen en bestellingen op tijd ontvangen.  

Sam Poelwijk

Met een veelzijdige achtergrond in meubelmontage en service zorgt Sam dat de monteurs voorbereid op pad gaan. Sam komt graag thuis bij klanten maar springt ook bij in productie of verkoop.

Stef Schelfaut

ORDERVERWERKING | Gediplomeerd, ervaren en kritisch meubelmaker. Iedere offerte en order wordt door Stef grondig doorgenomen voordat deze naar onze productie wordt gestuurd.

Wouter Pronk

MEUBELMAKER | Bedient ons centrale zenuwstelsel en maakt van platte panelen doordachte halffabrikaten voor verwerking tot maatwerk meubels. CNC-gestuurd of handgemaakt, het is Wouter toevertrouwd.

Dylan Hipke

MEUBELMONTAGE | Afwerking, assemblage en montage, op locatie of in de werkplaats. Vakman Dylan geeft nooit op en gaat altijd voor een tevreden klant.

Michael van Leeuwen

MEUBELMAKER | Veelzijdige meubelmaker met gedegen opleiding. Michael zorgt voor een perfecte afwerking én vlotte assemblage van onze tafels, badmeubels en werkbladen. 

Coen Gerritse

MEUBELMAKER | Enthousiaste meubelmaker met passie voor massief hout en designmeubilair. Coen zorgt voor verfijning en kwaliteit in onze verlijming en afwerking.

Zwarte Muffin vloerlamp van Brokis met Gubi Beetle stoel aan een stoere eettafel

Marlou Romers

VERKOOPMEDEWERKER | Pientere en enthousiaste verkoopmedewerker die zich vol overgave stort op aanvragen online, telefonisch en in de showroom. 

Devin Schrantee

MEUBELMAKER | Aanpakker met ambitie. Devin maakt de bestekken van ruw hout met oog voor opvolgende stappen en verzorgt daarnaast afwerking van het eindproduct.

Jeroen Tuerlings

PLANNING EN PROCESMANAGEMENT | Voert verbeteringen door voor klant en organisatie. Feilloos inzicht in logistiek, planning en optimalisatie van het productieproces. Medeverantwoordelijk voor bedrijfsadministratie.

Marco Berger

HOUTBEWERKING | Allround in houtbewerking en afwerking, altijd gemotiveerd om ieder product perfect af te werken voor een mooi eindproduct.

Luca Langendoen

MEUBELMAKER | Startend meubelmaker met passie voor het vak. Benut alle ruimte voor groei in samenwerking én afwerking. 

Freek van Sint-Truijen

MEUBELMAKER | Helpende hand voor het zware werk op locatie of in de werkplaats. Allround in afwerking, houtbewerking en assemblage. 

Werken in een team met ervaren vakmensen

Om bij Houtmerk te kunnen werken is ervaring en passie voor maatwerk nodig. Bevlogen meubelmakers, creatieve ontwerpers en klantgerichte verkopers. Overal in ons bedrijf werken mensen samen om op tijd én volgens afspraak te kunnen leveren. Samen maken we hoogwaardige producten, volledig naar wens van de klant.

Ook werken bij Houtmerk, in een moderne, inspirerende en veilige omgeving? Kijk eens bij onze vacatures of stuur een motivatie en C.V.