Werken bij Houtmerk

Onze werkplaats is een heerlijke plek voor fanatieke houtbewerkers. Licht en opgeruimd. Veilige en moderne machines, waarmee perfect werk is te leveren. Vrijwel alle meubels zijn van massief hout, eerlijke en echte producten. Ons team is jong en enthousiast en weet elkaar ook na werktijd te vinden! Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar Houtmerk en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking.

 

Verkoopadviseur Ratio® keukens

Als verkoper van onze Ratio® fronten, werkbladen en designelementen help je onze klanten met kiezen en combineren van materialen voor hun Ikea-basiskeuken.

Door heldere communicatie over budget, traject, levertijd en materiaaleigenschappen bouw je aan vertrouwen. 

Een zelfverzekerde houding is belangrijk, je komt overtuigend over. Klanten worden enthousiast door je manier van informeren en inspireren. Met een flinke dosis technisch inzicht voorkom je fouten en kun je relevante voorstellen doen in ontwerp én realisatie.

Je leert snel werken met onze collectie, het voorbereiden van offertes kun je na een tijdje geheel zelfstandig. Na opdracht neemt onze backoffice de aanvraag over.Een belangrijke dag is de zaterdag, we rekenen dan op je. Op zondag zijn we gesloten, zodat je weer inspiratie kunt opdoen voor de nieuwe week.

WIJ BIEDEN: Een jong bedrijf met leuke collega's, een inspirerende en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO Meubelindustrie en in overleg te bepalen.

- Opleidingsniveau: MBO/HBO met aantoonbare werkervaring
- Voltijd dienstverband van 40 uur
- Parttime dienstverband van 32 uur

SOLLICITEREN:
 Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

All-Round Meubelmaker

Opleidingsniveau: MBO (HMC) niveau of ervaring. Als Meubelmaker voel je je thuis in ieder aspect van het houtbewerken, zowel machinaal als handmatig. Je werkt met ruw hout, halffabrikaten, plaatmateriaal en eindproducten.

Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, controleren en voorbereiden van de materialen. Daarnaast draag je zorg voor het afwerken, assembleren en verpakken van de eindproducten.

Dagelijks werk je met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels en interieurs. Het werk is afwisselend, een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Problemen kun je vaak zelf oplossen en als het druk is blijf je wat langer.Je toont je verantwoordelijkheid voor de werkomgeving en de veiligheid van de werkplek. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg dragen voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine.

WIJ BIEDEN: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Medewerker Backoffice & Planning

- Opleidingsniveau: MBO/HBO of aantoonbare werkervaring

- 4 tot 5 daags dienstverband van 32-40 uur

Als medewerker van onze Backoffice en Planning help je primair met het voorbereiden van calculaties, opvragen van prijzen en opmaken van offertes. Een afwisselende functie waarbij verschillende afdelingen regelmatig een beroep op je zullen doen.

Je hebt contact met onze klanten en leveranciers per mail en telefoon over orders en offertes. Je weet jezelf zowel mondeling als schriftelijk overtuigend uit te drukken en hebt een doortastende, klantvriendelijke benadering. Behalve dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken heb je ook een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Een deel van de orders volg je op met onze planner. Je ondersteunt administratief en met klantcontact; Rondom inmeten, het voorbereiden van de leverdag, doorgeven van wijzigingen in de opdracht of afstemmen van een afwijkende levertijd.

WIJ BIEDEN: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Monteur Maatwerk Keukens

Als monteur van Houtmerk ga je alleen of met een collega de weg op naar (meerdaagse) projecten in heel Nederland. Je monteert o.a. luxe keukens, houten badkamermeubels en complete maatwerk kastenwanden aan de hand van een werktekening.

De halffabrikaten en meubels produceren we zelf in onze werkplaats, aangevuld met een collectie designmeubilair. Behalve het opleveren van nieuwe projecten verleen je ook service door onderdelen te vervangen of herstellen. 

Problemen kun je signaleren en zelf afhandelen, ook als het daardoor iets later wordt. Je ruimt je werkplek en bedrijfswagen netjes op. Je ziet er verzorgd uit en weet je hoe je onze klanten correct aanspreekt.

Affiniteit met maatwerk en design? Bij ons zit je goed. Verstand van elektra, keukentechniek en interieurbouw is een pré.

WIJ BIEDEN:
Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

- Opleidingsniveau: MBO met relevante werkervaring
- Rijbewijs B
- Fulltime dienstverband van 40 uur

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Stage lopen in houtbewerking en meubelmaken

Opleidingsniveau: MBO Niveau: 2-3-4 BBL/BOL : BOL | HMC

Je werkt met ervaren collega's aan halffabrikaten, eindproducten. Je draagt zorg voor het afwerken, monteren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks ben je bezig met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels of delen van interieurs. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine. 

Het werk is afwisselend. De werkstukken worden vervaardigd met stationaire machines en handgereedschappen. Een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Je stagebegeleider is dagelijks aanwezig, maar je leert ook veel van je naaste collega's.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een enthousiast team van geschoolde meubelmakers? Bij Houtmerk leer je alles over verwerken van massief hout en productie van maatwerk meubels. We zijn een erkend leerbedrijf (Hout- en Meubel).

Om alle facetten van het bedrijf te leren kennen gaat de voorkeur uit naar langere periodes. Hoe meer je kunt, hoe meer je mag laten zien. Hout- en Meubileringscollege heeft de voorkeur, maar we staan ook open voor andere opleidingen. Met Houtmerk krijgt je werkervaring een vliegende start! 

WIJ BIEDEN: Een beloning passend bij je inzet, een jong bedrijf met leuke collega's en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

STAGEMARKT:  Direct weten voor welke opleidingen wij erkend zijn? www.stagemarkt.nl

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

contactpersoon

Marlou | Hoofd Verkoop & Showroom

Richt je sollicitatie aan:
marlou@houtmerk.nl o.v.v. "Sollicitatie"

Bezoekadres: (uitsluitend op afspraak): Rudonk 2 4824AJ Breda

Tijdens studie, vast dienstverband of flexibele samenwerking. Houtmerk werkt ook voor jou!

Houtmerk is doorlopend op zoek naar talent met een passie voor houtbewerking. Al tijdens de studie bieden we ruimte aan studenten om stage te lopen en kennis te maken met het vak. In onze woonwinkel, de werkplaats of op kantoor. Houtmerk beheerst het hele traject, van ruwe halffabrikaten naar eindproducten, van productontwerp naar totale interieurs. In al deze stappen zijn vakmensen gepassioneerd bezig met oog voor het eindresultaat en de klant. 

Denk jij dat je iets kunt betekenen voor ons bedrijf? Stuur een open sollicitatie naar info@houtmerk.nl. Houtmerk is voortdurend op zoek naar vakmensen, zzp-ers en bedrijven die een aanvulling zijn op ons totaalconcept. Wil je werken en leren gaan combineren? Kijk dan eens op meubelmakerworden.nl.

We krijgen vaak veel reacties op onze vacatures. Het is helaas niet altijd mogelijk iedereen direct en persoonlijk een reactie te geven.