Werken bij Houtmerk

Onze werkplaats is een heerlijke plek voor fanatieke houtbewerkers. Licht en opgeruimd. Veilige en moderne machines, waarmee perfect werk is te leveren. Vrijwel alle meubels zijn van massief hout, eerlijke en echte producten. Ons team is jong en enthousiast en weet elkaar ook na werktijd te vinden! Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar Houtmerk en misschien wordt je wel uitgenodigd voor een kennismaking.

Monteur Meubels & Keukens

- MBO-niveau of ervaring / Rijbewijs B
- Goed geregeld met onze CAO Meubelindustrie.
- Salarisindicatie bruto €2.250-€2.550 maand/40uur.

Als monteur van Houtmerk ga je alleen of met een collega de weg op naar (meerdaagse) projecten in heel Nederland. Je monteert o.a. luxe keukens, houten badkamermeubels en complete maatwerk kasten-wanden aan de hand van een werktekening. Behalve het opleveren van nieuwe projecten verleen je ook service door onderdelen te vervangen of herstellen.

De halffabrikaten en meubels produceren we zelf in onze werkplaats, aangevuld met een collectie designmeubilair.

- Je zorgt voor klaarzetten, controleren en laden van de order.

- Einde werkdag ruim je werkplek en je bedrijfswagen op.
- Je kunt goed samenwerken of zelfstandig taken uitvoeren op locatie.
- Problemen kun je signaleren en passend afhandelen.
- Je hebt een verzorgd uiterlijk en gedraagt je netjes, ook in het verkeer.
- Een voltijd dienstverband is geen probleem voor je, ook niet als het werk uitloopt.

Affiniteit met maatwerk en design? Bij ons zit je goed. Verstand van elektra, keukentechniek en interieurbouw is een pré.

Ik zoek naar verbeteringen, blijf kritisch, maar geef je de ruimte voor groei. 

Lennert Rosbak, bedrijfsleider

CAD-Tekenaar

Opleidingsniveau : MBO (HMC) niveau of ervaring.

- MBO-niveau of ervaring. 
- Ervaring met autocad en B-solid is een pré.

Als CAD-Tekenaar en meewerkend Werkvoorbereider, sta je aan het begin van het productieproces. Zonder jouw zorgvuldig uitgewerkte technische tekeningen kunnen de collega's in de werkplaats en op montage hun werk niet goed uitvoeren. Je hebt daarom een belangrijke rol binnen het bedrijf. Je tekent de ontwerpen van de verkopers/adviseurs in AutoCAD en programmeert het vervolgens in B-solid voor de CNC operators. Je werkt met goed uitgedachte producten, maar durft ook goede oplossingen te bedenken naar aanleiding van het ontwerp en voor het eindproduct.

- Je bent sociaal en communicatief sterk, want je bent veel in contact met kantoor, verkoop, werkplaats en monteurs.
- Mogelijkheid tot thuiswerken is bespreekbaar. 
- Je bent onderdeel van ons team Werkvoorbereiding.


Wij bieden: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

(In verband met veiligheid wordt roken tijdens werktijd in- en rond het complex niet gefaciliteerd)

Interieurbouwer

Opleidingsniveau : MBO (HMC) niveau of ervaring.

Als interieurbouwer voel je je thuis in ieder aspect van het houtbewerken, zowel machinaal als handmatig. Je werkt met ruw hout, halffabrikaten, plaatmateriaal en eindproducten. Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, controleren en voorbereiden van de materialen. Daarnaast draag je zorg voor het afwerken, assembleren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks werk je met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels en interieurs. Het werk is afwisselend, een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Problemen kun je vaak zelf oplossen en als het druk is blijf je wat langer. Je toont je verantwoordelijkheid voor de werkomgeving en de veiligheid van de werkplek. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg dragen voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine.

Wij bieden: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

(In verband met veiligheid wordt roken tijdens werktijd in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Magazijnmedewerker

Opleidingsniveau : MBO Niveau: 2-3-4.

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het inkomende en uitgaande logistieke proces. Je bent in nauw contact met je collega's van de werkplaats om te zorgen dat producten tijdig worden klaargezet. Je zorgt er voor dat alle producten netjes worden verpakt en gereed worden gemaakt voor transport. Producten worden verstuurd met Post NL, verhuisbedrijven, speciale meubelvervoerders en met onze eigen monteurs. Daarnaast neem je inkomende goederen aan en verwerkt deze. Je bent dan ook het visitekaartje voor veel van onze leveranciers. 

- Je zorgt voor controleren, inpakken en klaarzetten van orders.

- Je zorgt voor een opgeruimd magazijn en helpt onze monteurs met het opruimen van de bedrijfsbussen.  
- Je kunt goed samenwerken en zelfstandig werken.

Wij bieden: Een jong bedrijf met leuke collega’s in een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

(In verband met veiligheid wordt roken tijdens werktijd in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Stagiairs Houtbewerking & Meubelmaken

Opleidingsniveau : MBO Niveau: 2-3-4 BBL/BOL : BOL | HMC

Functie: Je werkt met ervaren collega's aan halffabrikaten, eindproducten. Je draagt zorg voor het afwerken, monteren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks ben je bezig met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels of delen van interieurs. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine.

Het werk is afwisselend. De werkstukken worden vervaardigd met stationaire machines en handgereedschappen. Een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Je stagebegeleider is dagelijks aanwezig, maar je leert ook veel van je naaste collega's.

Wij bieden: Een beloning passend bij je inzet, een jong bedrijf met leuke collega's en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Stagemarkt:  Direct weten voor welke opleidingen wij erkend zijn? www.stagemarkt.nl

Tijdens studie, vast dienstverband of flexibele samenwerking. Houtmerk werkt ook voor jou!

Houtmerk is doorlopend op zoek naar talent met een passie voor houtbewerking. Al tijdens de studie bieden we ruimte aan studenten om stage te lopen en kennis te maken met het vak. In onze woonwinkel, de werkplaats of op kantoor. Houtmerk beheerst het hele traject, van ruwe halffabrikaten naar eindproducten, van productontwerp naar totale interieurs. In al deze stappen zijn vakmensen gepassioneerd bezig met oog voor het eindresultaat en de klant. 

Denk jij dat je iets kunt betekenen voor ons bedrijf? Stuur een open sollicitatie naar info@houtmerk.nl. Houtmerk is voortdurend op zoek naar vakmensen, zzp-ers en bedrijven die een aanvulling zijn op ons totaalconcept.  

We krijgen vaak veel reacties op vacatures. Het is helaas niet altijd mogelijk iedereen direct en persoonlijk een reactie te geven. 

contactpersoon

Lennert Rosbak | Bedrijfsleider

Richt je sollicitatie aan:
lennert@houtmerk.nl o.v.v. "Sollicitatie"

Bezoekadres (uitsluitend op afspraak): Rudonk 2 4824AJ Breda

Stage lopen in houtbewerking en meubelmaken

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een enthousiast team van geschoolde meubelmakers? Bij Houtmerk leer je alles over verwerken van massief hout en productie van maatwerk meubels. We zijn een erkend leerbedrijf (Hout- en Meubel). Om alle facetten van het bedrijf te leren kennen gaat de voorkeur uit naar langere periodes. Hoe meer je kunt, hoe meer je mag laten zien. Hout- en Meubileringscollege heeft de voorkeur, maar we staan ook open voor andere opleidingen. Met Houtmerk krijgt je werkervaring een vliegende start!