Werken bij Houtmerk

Onze werkplaats is een heerlijke plek voor fanatieke houtbewerkers. Licht en opgeruimd. Veilige en moderne machines, waarmee perfect werk is te leveren. Vrijwel alle meubels zijn van massief hout, eerlijke en echte producten. Ons team is jong en enthousiast en weet elkaar ook na werktijd te vinden! Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar Houtmerk en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking.

 

Planner

- Opleidingsniveau: MBO/HBO

- 5 daags dienstverband van 37,5 uur

Een maatwerk keuken of interieurproject vraagt om goede afstemming van planning en processen. Als medewerker van onze Planning sta je in nauw contact met Productieleider, hoofd Verkoop en onze werkvoorbereiding. Door te monitoren waar productieorders en onderdelen zich bevinden kun je betrouwbare planningen maken voor opdrachtgever, inkoop, werkvoorbereiding, productie en montage. 

Je bent natuurlijk flexibel en stressbestendig en weet je werk en prioriteiten goed te organiseren. Als je collegiaal bent kun je altijd rekenen op hulp van je collega's en andersom. Bij knelpunten of onvoorziene omstandigheden zoeken we in teamverband naar een oplossing.

Je helpt ons met het tijdig integreren van vakanties en verlof in onze planning. Bij het maken van routes en projecten plan je monteurs zorgvuldig in, zodat ze einde dag weer op tijd terug zijn. 


Klanten zien jou als het aanspreekpunt voor het organiseren van hun levering. Je informeert ze tussentijds over inmeten, transport, montage en eventuele service.

Om de administratieve taken en het klantcontact soepel te laten verlopen heb je als Planner doorlopend ondersteuning van een medewerker Backoffice. Je beantwoordt samen planningsgerichte vragen en inkomende telefoongesprekken. 

WIJ BIEDEN: Een stabiel en gezond bedrijf met hechte collega's, een veilige, comfortabele en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Content Creatie en Website Onderhoud (online marketeer)

Houtmerk is op zoek naar een redactioneel medewerker met ervaring in Content Creatie en Website Onderhoud. Jij bent het digitale uithangbord van onze organisatie! Ben jij de enthousiaste online marketeer waar wij naar op zoek zijn? 

PROFIEL
Je houdt je bezig met inwinnen en verwerken van productinformatie. Maatwerk wordt vastgelegd door onze fotograaf, dat jij vervolgens uitwerkt naar rijke content op website en socials. Nieuwe beelden, processen en producten komen regelmatig binnen en worden bewerkt voor plaatsing op onze website. Begeleidende teksten, variaties en productinformatie bouw je zo beschrijvend en overzichtelijk mogelijk op. We hanteren een volwassen toon: het uitdragen van expertise en kennis is belangrijk. Voor productkennis kun je rekenen op team verkoop, team werkvoorbereiding en team productie: zij weten van de hoed en de rand. Jouw werk maakt ons zichtbaar, en helpt de verkoop- en klantenservice-afdeling met het vertellen van een goed verhaal.

ONDERHOUD ASSORTIMENT EN WEBSITE
- Aanmaken van nieuwe op maat gemaakte producten met input vanuit Verkoop, Werkvoorbereiding en Art-directie;
- Aanmaken van nieuwe merk producten op basis van content leverancier;
- Doorvoeren van prijswijzigingen in online producten;
- Optimalisaties doorvoeren, aangedragen door onze externe marketeer;
- Verwerken van broken links (niet werkende URL’s), signaleren lange van laadtijden en het verbeteren van uitstappagina’s.

SOFTWARE
- De basis voor onze website is onlinewinkel Shopify. Maatwerk wordt uitbesteed aan partners;
- Enige kennis van HTML is een pré;
- Bewerken van ingekomen foto’s met Adobe Photoshop;
- Bewerken van grafische onderdelen binnen vastgestelde format met Adobe XD.
SOCIALS

- Periodiek plaatsen van aantrekkelijke posts op Instagram en Linkedin;
- Monteren en plaatsen van korte product- of instructiefilmpjes;
- Reageren op reviews en klantreacties bij socials.

BEELDMATERIAAL
- Aanleveren van projecten bij onze fotograaf op aanraden van Verkoop;
- Bijsnijden, hernoemen en retoucheren van ingekomen beeldmateriaal;
- Oud beeldmateriaal bij producten of inhoudspagina’s vervangen door nieuwere beelden;
- Opnemen van korte, casual beelden in werkplaats, montage of verkoop.

SAMENWERKING MARKETINGBUREAU
- Je ontvangt ingerichte lay-outs voor gebruik op socials;
- Je levert foto’s aan die worden doorgeplaatst op Pinterest;
- Je levert topics aan voor een nieuwsbrief;
- SEO-data en advertenties worden geanalyseerd en geoptimaliseerd;
- Je ontvangt rapportages en analyses over website-prestaties;
- Trends in marketing bespreek je maandelijks met onze externe marketeer.

WIJ BIEDEN
Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Monteur Maatwerk Keukens

Als monteur van Houtmerk ga je alleen of met een collega de weg op naar (meerdaagse) projecten in heel Nederland. Je monteert o.a. luxe keukens, houten badkamermeubels en complete maatwerk kastenwanden aan de hand van een werktekening.

De halffabrikaten en meubels produceren we zelf in onze werkplaats, aangevuld met een collectie designmeubilair. Behalve het opleveren van nieuwe projecten verleen je ook service door onderdelen te vervangen of herstellen. 

Problemen kun je signaleren en zelf afhandelen, ook als het daardoor iets later wordt. Je ruimt je werkplek en bedrijfswagen netjes op. Je ziet er verzorgd uit en weet je hoe je onze klanten correct aanspreekt.

Affiniteit met maatwerk en design? Bij ons zit je goed. Verstand van elektra, keukentechniek en interieurbouw is een pré.

WIJ BIEDEN:
Een stabiel en gezond bedrijf met hechte collega's, een veilige, comfortabele en motiverende werkomgeving. Het salaris wordt met oog voor je ervaring en conform CAO bepaald, indicatief €3.100-3.300 bruto.

- Opleidingsniveau: MBO met relevante werkervaring
- Rijbewijs B
- Fulltime dienstverband van 40 uur

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Stage lopen in houtbewerking en meubelmaken

Opleidingsniveau: MBO Niveau: 2-3-4 BBL/BOL : BOL | HMC

Je werkt met ervaren collega's aan halffabrikaten, eindproducten. Je draagt zorg voor het afwerken, monteren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks ben je bezig met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels of delen van interieurs. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine. 

Het werk is afwisselend. De werkstukken worden vervaardigd met stationaire machines en handgereedschappen. Een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Je stagebegeleider is dagelijks aanwezig, maar je leert ook veel van je naaste collega's.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een enthousiast team van geschoolde meubelmakers? Bij Houtmerk leer je alles over verwerken van massief hout en productie van maatwerk meubels. We zijn een erkend leerbedrijf (Hout- en Meubel).

Om alle facetten van het bedrijf te leren kennen gaat de voorkeur uit naar langere periodes. Hoe meer je kunt, hoe meer je mag laten zien. Hout- en Meubileringscollege heeft de voorkeur, maar we staan ook open voor andere opleidingen. Met Houtmerk krijgt je werkervaring een vliegende start! 

WIJ BIEDEN: Een beloning passend bij je inzet, een jong bedrijf met leuke collega's en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

STAGEMARKT:  Direct weten voor welke opleidingen wij erkend zijn? www.stagemarkt.nl

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Logistiek Medewerker

Opleidingsniveau: Minimaal MBO werk- of denkniveau. Reachtruck certificaat is een pré. Als fulltime logistiek medewerker ga jij aan de slag met het logistieke proces binnen onze werkplaats.

Je controleert inkomende materialen op compleetheid, registreert en verwerkt ze in de voorraad met een reachtruck. Je zorgt in de werkplaats dat deze materialen met een wandzaag verwerkt worden tot half fabrikaten. Zo kunnen je collega's altijd vooruit! Je bent dus de hele dag door lekker actief bezig.

Je toont je verantwoordelijk voor de werkomgeving en de veiligheid van de werkplek. Het onderhouden van machines en zorgen dat de werkomgeving opgeruimd blijft behoort ook tot je dagelijkse werkzaamheden.


WIJ BIEDEN: Een stabiel en gezond bedrijf met hechte collega's, een veilige, comfortabele en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

All-Round Meubelmaker

Opleidingsniveau: Als Meubelmaker voel je je thuis in ieder aspect van het houtbewerken, zowel machinaal als handmatig. Je werkt met ruw hout, halffabrikaten, plaatmateriaal en eindproducten.

Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, controleren en voorbereiden van de materialen. Daarnaast draag je zorg voor het afwerken, assembleren en verpakken van de eindproducten.

Dagelijks werk je met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels en interieurs. Het werk is afwisselend, een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Problemen kun je vaak zelf oplossen en als het druk is blijf je wat langer.Je toont je verantwoordelijkheid voor de werkomgeving en de veiligheid van de werkplek. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg dragen voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine.

WIJ BIEDEN: Een stabiel en gezond bedrijf met hechte collega's, een veilige, comfortabele en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen..

SOLLICITEREN: Neem contact op met Marlou via marlou@houtmerk.nl.

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

contactpersoon

Marlou | Hoofd Verkoop & Showroom

Richt je sollicitatie aan:
marlou@houtmerk.nl o.v.v. "Sollicitatie"

Bezoekadres: (uitsluitend op afspraak): Rudonk 2 4824AJ Breda

Tijdens studie, vast dienstverband of flexibele samenwerking. Houtmerk werkt ook voor jou!

Houtmerk is doorlopend op zoek naar talent met een passie voor houtbewerking. Al tijdens de studie bieden we ruimte aan studenten om stage te lopen en kennis te maken met het vak. In onze woonwinkel, de werkplaats of op kantoor. Houtmerk beheerst het hele traject, van ruwe halffabrikaten naar eindproducten, van productontwerp naar totale interieurs. In al deze stappen zijn vakmensen gepassioneerd bezig met oog voor het eindresultaat en de klant. 

Denk jij dat je iets kunt betekenen voor ons bedrijf? Stuur een open sollicitatie naar info@houtmerk.nl. Houtmerk is voortdurend op zoek naar vakmensen, zzp-ers en bedrijven die een aanvulling zijn op ons totaalconcept. Wil je werken en leren gaan combineren? Kijk dan eens op meubelmakerworden.nl.

We krijgen vaak veel reacties op onze vacatures. Het is helaas niet altijd mogelijk iedereen direct en persoonlijk een reactie te geven.