Werken bij Houtmerk

Onze werkplaats is een heerlijke plek voor fanatieke houtbewerkers. Licht en opgeruimd. Veilige en moderne machines, waarmee perfect werk is te leveren. Vrijwel alle meubels zijn van massief hout, eerlijke en echte producten. Ons team is jong en enthousiast en weet elkaar ook na werktijd te vinden! Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar Houtmerk en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking.

Assistent Verkoop & Administratie

Als Assistent van onze Verkoop en Administratie help je primair met het opstellen van verkoopoffertes en serviceorders. Daarnaast draag je zorg voor het archiveren en controleren van debiteuren, facturen, inkooporders en ander licht administratief werk.

Je hebt contact met onze klanten en leveranciers per mail en telefoon over orders en service. Je weet jezelf zowel mondeling als schriftelijk overtuigend uit te drukken en hebt een doortastende, klantvriendelijke benadering. Behalve dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken heb je ook een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Door het administratief verwerken en volgen van projecten en orders kom je in aanraking met iedere afdeling, van Sales tot Service.
De werkzaamheden vragen flexibiliteit, je taken zijn bedrijfsbreed. Een afwisselende functie waarbij verschillende afdelingen regelmatig een beroep op je zullen doen.

WIJ BIEDEN: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

- Opleidingsniveau: MBO/HBO of aantoonbare werkervaring

- 4 tot 5 daags dienstverband van 32-40 uur

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Monteur Maatwerk Keukens

Als monteur van Houtmerk ga je alleen of met een collega de weg op naar (meerdaagse) projecten in heel Nederland. Je monteert o.a. luxe keukens, houten badkamermeubels en complete maatwerk kastenwanden aan de hand van een werktekening.

De halffabrikaten en meubels produceren we zelf in onze werkplaats, aangevuld met een collectie designmeubilair. Behalve het opleveren van nieuwe projecten verleen je ook service door onderdelen te vervangen of herstellen. 

Problemen kun je signaleren en zelf afhandelen, ook als het daardoor iets later wordt. Je ruimt je werkplek en bedrijfswagen netjes op. Je ziet er verzorgd uit en weet je hoe je onze klanten correct aanspreekt.


Affiniteit met maatwerk en design? Bij ons zit je goed. Verstand van elektra, keukentechniek en interieurbouw is een pré.

WIJ BIEDEN: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

- Opleidingsniveau: MBO met relevante werkervaring
- Rijbewijs B
- Fulltime dienstverband van 40 uur

(In verband met veiligheid wordt roken gedurende de werkdag in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Interieurbouwer

Meubelmaker

Opleidingsniveau : MBO (HMC) niveau of ervaring.

Als Meubelmaker voel je je thuis in ieder aspect van het houtbewerken, zowel machinaal als handmatig. Je werkt met ruw hout, halffabrikaten, plaatmateriaal en eindproducten. Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, controleren en voorbereiden van de materialen. Daarnaast draag je zorg voor het afwerken, assembleren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks werk je met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels en interieurs. Het werk is afwisselend, een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Problemen kun je vaak zelf oplossen en als het druk is blijf je wat langer. Je toont je verantwoordelijkheid voor de werkomgeving en de veiligheid van de werkplek. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg dragen voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine.

Wij bieden: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

(In verband met veiligheid wordt roken tijdens werktijd in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Houtbewerking en meubelmaken

Stagiairs Houtbewerking & Meubelmaken

Opleidingsniveau : MBO Niveau: 2-3-4 BBL/BOL : BOL | HMC

Functie: Je werkt met ervaren collega's aan halffabrikaten, eindproducten. Je draagt zorg voor het afwerken, monteren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks ben je bezig met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels of delen van interieurs. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine. Het werk is afwisselend. De werkstukken worden vervaardigd met stationaire machines en handgereedschappen. Een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Je stagebegeleider is dagelijks aanwezig, maar je leert ook veel van je naaste collega's.

Wij bieden: Een beloning passend bij je inzet, een jong bedrijf met leuke collega's en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Stagemarkt:  Direct weten voor welke opleidingen wij erkend zijn? www.stagemarkt.nl

Tijdens studie, vast dienstverband of flexibele samenwerking. Houtmerk werkt ook voor jou!

Houtmerk is doorlopend op zoek naar talent met een passie voor houtbewerking. Al tijdens de studie bieden we ruimte aan studenten om stage te lopen en kennis te maken met het vak. In onze woonwinkel, de werkplaats of op kantoor. Houtmerk beheerst het hele traject, van ruwe halffabrikaten naar eindproducten, van productontwerp naar totale interieurs. In al deze stappen zijn vakmensen gepassioneerd bezig met oog voor het eindresultaat en de klant. 

Denk jij dat je iets kunt betekenen voor ons bedrijf? Stuur een open sollicitatie naar info@houtmerk.nl. Houtmerk is voortdurend op zoek naar vakmensen, zzp-ers en bedrijven die een aanvulling zijn op ons totaalconcept.  

We krijgen vaak veel reacties op vacatures. Het is helaas niet altijd mogelijk iedereen direct en persoonlijk een reactie te geven. 

contactpersoon

Lennert Rosbak | Bedrijfsleider

Richt je sollicitatie aan:
lennert@houtmerk.nl o.v.v. "Sollicitatie"

Bezoekadres (uitsluitend op afspraak): Rudonk 2 4824AJ Breda

Stage lopen in houtbewerking en meubelmaken

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een enthousiast team van geschoolde meubelmakers? Bij Houtmerk leer je alles over verwerken van massief hout en productie van maatwerk meubels. We zijn een erkend leerbedrijf (Hout- en Meubel). Om alle facetten van het bedrijf te leren kennen gaat de voorkeur uit naar langere periodes. Hoe meer je kunt, hoe meer je mag laten zien. Hout- en Meubileringscollege heeft de voorkeur, maar we staan ook open voor andere opleidingen. Met Houtmerk krijgt je werkervaring een vliegende start!