Werken bij Houtmerk

Onze werkplaats is een heerlijke plek voor fanatieke houtbewerkers. Licht en opgeruimd. Veilige en moderne machines, waarmee perfect werk is te leveren. Vrijwel alle meubels zijn van massief hout, eerlijke en echte producten. Ons team is jong en enthousiast en weet elkaar ook na werktijd te vinden! Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar Houtmerk en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking.

Content Developer / Webdesign

Als content developer werk je samen met onze Senior Content Director aan het creëren van aantrekkelijke berichten en producten die bijdragen aan onze merkbeleving.


Effectief communiceren met aantrekkelijke beelden en heldere teksten is voor jou vanzelfsprekend. Je bereikt onze klanten met foutloos taalgebruik via Social Media.

Je selecteert beeldmateriaal op sfeer, thema of stijl en publiceert dit op diverse kanalen en onze website. Je verwerkt producten en prijzen van onze designmerken en eigen collectie.


Nieuwe (meubel)collecties vertaal je naar logische producten en variaties. Je beschrijvingen spreken de doelgroep aan en voldoen vanzelfsprekend aan SEO-richtlijnen.Daarnaast sta je in contact met onze fotograaf, past beschikbaar beeldmateriaal aan voor gebruik in posts of producten en voorziet beeld en tekst van relevante trefwoorden.Je volgt en plant nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf en in online marketing. Periodiek is er rapportage en overleg aan management en externe marketeers om campagnes en strategieën te bepalen.Wij bieden: Een jong bedrijf met leuke collega's, een inspirerende werkomgeving en veel flexibiliteit in werktijden en werkplek. Het salaris is conform CAO Meubelindustrie en in overleg te bepalen.

- Opleidingsniveau HBO / min. 3 jaar relevante werkervaring.
- Affiniteit met onze meubels en interieur.

Verkoper Maatwerk Keukens

Als verkoper van Houtmerk MODUS® keukens vertaal je maatwerk aanvragen naar maakbare componenten uit ons assortiment. Je werkt met luxe materialen zoals steen, staal en massief hout. Je begeleidt onze klanten actief in het maken van keuzes, met hun budget als leidraad, zonder de voortgang en formule uit het oog te verliezen. Door heldere communicatie over budget, traject, levertijd en materiaaleigenschappen bouw je aan vertrouwen.

Een zelfverzekerde houding is belangrijk om overtuigend over te komen. Klanten worden enthousiast door je manier van informeren en inspireren. Met een flinke dosis technisch inzicht voorkom je fouten en kun je relevante voorstellen doen in ontwerp én realisatie. Je leert snel werken met onze collectie, het opstellen van offertes kun je na een tijdje geheel zelfstandig.


Tijdens het verkoopgesprek kun je schetsmatig oplossingen aandragen die later worden uitgewerkt door onze tekenaars tot heldere presentaties. Na opdracht neemt de werkvoorbereiding en projectbegeleiding de aanvraag van je over.

Een belangrijke dag is de zaterdag, we rekenen dan op je. Op zondag zijn we gesloten, zodat je weer inspiratie kunt opdoen voor de nieuwe week.

Wij bieden: Een jong bedrijf met leuke collega's, een inspirerende en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO Meubelindustrie en in overleg te bepalen.

- Opleidingsniveau: MBO/HBO met aantoonbare werkervaring
- Voltijd dienstverband van 40 uur

Ik zoek naar verbeteringen, blijf kritisch, maar geef je de ruimte voor groei. 

Lennert Rosbak, bedrijfsleider
CAD Tekenaar

CAD-Tekenaar

Opleidingsniveau : MBO (HMC) niveau of ervaring.

- MBO-niveau of ervaring. 
- Ervaring met autocad en B-solid is een pré.

Als CAD-Tekenaar en meewerkend Werkvoorbereider, sta je aan het begin van het productieproces. Zonder jouw zorgvuldig uitgewerkte technische tekeningen kunnen de collega's in de werkplaats en op montage hun werk niet goed uitvoeren. Je hebt daarom een belangrijke rol binnen het bedrijf. Je tekent de ontwerpen van de verkopers/adviseurs in AutoCAD en programmeert het vervolgens in B-solid voor de CNC operators. Je werkt met goed uitgedachte producten, maar durft ook goede oplossingen te bedenken naar aanleiding van het ontwerp en voor het eindproduct.

- Je bent sociaal en communicatief sterk, want je bent veel in contact met kantoor, verkoop, werkplaats en monteurs.
- Mogelijkheid tot thuiswerken is bespreekbaar. 
- Je bent onderdeel van ons team Werkvoorbereiding.


Wij bieden: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

(In verband met veiligheid wordt roken tijdens werktijd in- en rond het complex niet gefaciliteerd)

Interieurbouwer

Interieurbouwer

Opleidingsniveau : MBO (HMC) niveau of ervaring.

Als interieurbouwer voel je je thuis in ieder aspect van het houtbewerken, zowel machinaal als handmatig. Je werkt met ruw hout, halffabrikaten, plaatmateriaal en eindproducten. Je bent verantwoordelijk voor het sorteren, controleren en voorbereiden van de materialen. Daarnaast draag je zorg voor het afwerken, assembleren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks werk je met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels en interieurs. Het werk is afwisselend, een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Problemen kun je vaak zelf oplossen en als het druk is blijf je wat langer. Je toont je verantwoordelijkheid voor de werkomgeving en de veiligheid van de werkplek. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg dragen voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine.

Wij bieden: Een jong bedrijf met leuke collega's, een veilige, goed uitgeruste en motiverende werkomgeving. Het salaris is conform CAO en in overleg te bepalen.

(In verband met veiligheid wordt roken tijdens werktijd in- en rond het complex niet gefaciliteerd).

Houtbewerking en meubelmaken

Stagiairs Houtbewerking & Meubelmaken

Opleidingsniveau : MBO Niveau: 2-3-4 BBL/BOL : BOL | HMC

Functie: Je werkt met ervaren collega's aan halffabrikaten, eindproducten. Je draagt zorg voor het afwerken, monteren en verpakken van de eindproducten. Dagelijks ben je bezig met massief houten werkbladen, keukenbladen, meubels of delen van interieurs. Het onderhouden van machines, bijvullen van voorraden en zorg voor de werkomgeving zijn dagelijkse routine. Het werk is afwisselend. De werkstukken worden vervaardigd met stationaire machines en handgereedschappen. Een goede conditie en van aanpakken weten is belangrijk. Je stagebegeleider is dagelijks aanwezig, maar je leert ook veel van je naaste collega's.

Wij bieden: Een beloning passend bij je inzet, een jong bedrijf met leuke collega's en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Stagemarkt:  Direct weten voor welke opleidingen wij erkend zijn? www.stagemarkt.nl

Tijdens studie, vast dienstverband of flexibele samenwerking. Houtmerk werkt ook voor jou!

Houtmerk is doorlopend op zoek naar talent met een passie voor houtbewerking. Al tijdens de studie bieden we ruimte aan studenten om stage te lopen en kennis te maken met het vak. In onze woonwinkel, de werkplaats of op kantoor. Houtmerk beheerst het hele traject, van ruwe halffabrikaten naar eindproducten, van productontwerp naar totale interieurs. In al deze stappen zijn vakmensen gepassioneerd bezig met oog voor het eindresultaat en de klant. 

Denk jij dat je iets kunt betekenen voor ons bedrijf? Stuur een open sollicitatie naar info@houtmerk.nl. Houtmerk is voortdurend op zoek naar vakmensen, zzp-ers en bedrijven die een aanvulling zijn op ons totaalconcept.  

We krijgen vaak veel reacties op vacatures. Het is helaas niet altijd mogelijk iedereen direct en persoonlijk een reactie te geven. 

contactpersoon

Lennert Rosbak | Bedrijfsleider

Richt je sollicitatie aan:
lennert@houtmerk.nl o.v.v. "Sollicitatie"

Bezoekadres (uitsluitend op afspraak): Rudonk 2 4824AJ Breda

Stage lopen in houtbewerking en meubelmaken

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een enthousiast team van geschoolde meubelmakers? Bij Houtmerk leer je alles over verwerken van massief hout en productie van maatwerk meubels. We zijn een erkend leerbedrijf (Hout- en Meubel). Om alle facetten van het bedrijf te leren kennen gaat de voorkeur uit naar langere periodes. Hoe meer je kunt, hoe meer je mag laten zien. Hout- en Meubileringscollege heeft de voorkeur, maar we staan ook open voor andere opleidingen. Met Houtmerk krijgt je werkervaring een vliegende start!