Open vakken Hout en Staal

In onze Houtmerk Modus® keukens variëren we met open delen en gesloten vlakken. Verfijnde composities waar luxe materialen en technieken elkaar zorgvuldig afwisselen. Open vakken zijn perfect afgestemd op het frontmateriaal of afgewerkt met bijpassende lakkleuren. 

Iedere verticale of horizontale module volgt het doordachte lijnenspel van het Modus® keukenontwerp. De vakgrootte wordt aangepast op uw accessoires of losse apparatuur en voorzien van spotjes of elektra. 

horizontaal hout

Ruimtelijk element Spatio

Verfijnde houten vakken, mat gelakt of zorgvuldig geolied. Een subtiel contrast met Arpa Fenix of onze lakkleuren.

verticaal staal

Hoge vakkenkast Plato

Slanke stalen vakken, zorgvuldig gecoat in trendkleuren. Een perfecte onderbreking van gesloten vlakken.

Luxe keukens op maat

Perfect maatwerk in interieur

Bekijk een selectie uit onze portfolio. Houtmerk levert kwaliteit en design zonder concessies.

Portfolio Maatwerk en Interieur
Gereserveerd-Houtmerk - Houten vakkenkast massief Noten  Spatio - SALE Badmeubels houtmerk

Zijkant van de kast benutten

De kast op het uiteinde van de keuken is een combinatie van breed front met ondiepe open vakkenkast. De donkere notenhouten kast deelt het front met een smalle voorraadkast, te openen vanaf de hoek.

Koffiehoekje in zwart staal

Een vierkant open vak, met extra legplanken en LED-spots. Een perfecte plek om de dag te beginnen. Het vak heeft een bodem van plaatstaal, maar kan ook worden uitgevoerd met stenen rug en werkblad.

Ratio - Keukenfront LAB MPX - Arpa Fenix Bianco Kos 0032 Keukenfronten Houtmerk

Opgeruimd met kopse vakken

Deze open vakkenkast gaat schuil achter een vast front. De schappen zijn niet te zien vanuit de woonkamer. De extra opbergruimte biedt plaats aan boeken, accessoires en stroompunt.

Doordachte maatvoering

Een open vakkenkast is de perfecte begeleiding voor uw inbouw keukenapparatuur. De vakken volgen de maatvoering van veel gebruikte apparaten zoals (stoom)oven of koffiemachine, 60cm en 45cm.

stalen_taatsdeur_schuifdeur_domus_wandkast_doorlopen_keuken_kamerhoog_plafondhoog_eiken_verticale_profilering_gravering_relief_plato_open_vakkenKast_kopse_zijde_spatio_massief_houten_vakkenmodule.jpg

Roomdivider met open vakken

Open vakken, nisplanken en een bijzondere kopse vakkenkast. De vakkenkast is van gecoat staal en zo breed als de kast diep is. De fronten zijn vlak of geribbeld, speels onderbroken met ruimte voor grote en kleine verzamelingen.

Vierkante vakkenkast

De grotere Plato vakkenkasten zijn geschikt voor veel accessoires. Maar ook bieden ze genoeg extra werkruimte om uw koffiemachine of broodrooster te bedienen.

Alles onder handbereik

Direct naast het kookgedeelte een handige open vakkenkast. De diepte sluit aan bij de ondiepe bovenkasten. Een onregelmatige vakverdeling, voor grote en kleine benodigdheden.

Open vak in plaats van kast

Vervang een boven- of onderkast voor een open vak. Onze Plato elementen volgen precies het stramien van onze basiskasten. Extra ruimte voor accessoires of boeken die gezien mogen worden.

Koffiecorner schappen in nis

Een rugwand met vaste stalen legplanken, gecoat in zwarte structuur. Deze wijn- en koffiecorner geeft een luxe uitstraling aan deze maatwerk keuken.

Designelement van staal

Dit stalen element heeft een breedte die stapsgewijs de geribbelde bovenkasten volgt. Doorbreek de grote, gesloten vakken met onze stalen Plato vakken.

Wijnkoeler met open vak

Open vakkenkasten van hout of staal combineren prachtig met accessoires die gezien mogen worden. Of als aanvulling op een luxe koffiemachine of wijnklimaatkast. Een maatwerk vakverdeling, in een materiaal naar keuze.

Hoge stalen vakkenkasten

Volg de maatvoering van de hoge kasten. Slanke, onregelmatig ingedeelde vakkenkasten van minimalistisch plaatstaal. Zwart gemoffeld met een duurzame structuurcoating.

exclusief

Combineer met hout

Stalen opbergvakken voor uw leukste kookboeken, favoriete olijfolie of handige accessoires.