Open vakken Hout en Staal

Met onze Houtmerk Ratio® keukenfronten en bijpassende designelementen brengt u het keukenprogramma van Ikea Metod naar een hoger niveau. Een keuken die precies past bij uw smaak en gewoontes. Kies uit luxe frontmaterialen en verfijnd vormgegeven modules. De maatvoering van onze fronten sluit perfect aan op de eenvoudig te doorgronden keukensystemen.

Onze open vakkenkasten volgen het stramien van de Metod-keukens in hoogte én breedte. Er zijn extra hoge open kasten en brede open vakken. Vakkundig gemaakt uit strak gepoedercoat staal of verzorgd afgewerkt massief hout.

modulair

Combineer met hout

Stalen opbergvakken voor uw leukste kookboeken, favoriete olijfolie of handige accessoires.

horizontaal hout

Ruimtelijk element Spatio

Alle varianten >

verticaal staal

Hoge vakkenkast Plato

Alle varianten >

Houd in je lichtplan al rekening met een open vak, zodat je een spotje kunt richten op je mooiste accessoires.

Kim, stylist Houtmerk

Alles onder handbereik

Direct naast het kookgedeelte een handige open vakkenkast. De diepte sluit aan bij de ondiepe bovenkasten. Een onregelmatige vakverdeling, voor grote en kleine benodigdheden.

Vierkante vakkenkast

De grotere Plato vakkenkasten zijn geschikt voor veel accessoires. Maar ook bieden ze genoeg extra werkruimte om uw koffiemachine of broodrooster te bedienen.

Designelement van staal

Dit stalen element heeft een breedte die stapsgewijs de geribbelde bovenkasten volgt. Doorbreek de grote, gesloten vakken met onze stalen Plato vakken.

Doordachte maatvoering

Een open vakkenkast is de perfecte begeleiding voor uw inbouw keukenapparatuur. De vakken volgen de maatvoering van veel gebruikte apparaten zoals (stoom)oven of koffiemachine, 60cm en 45cm.

Open vak in plaats van kast

Vervang een bovenkast voor een open vak. Onze Plato elementen volgen precies het stramien van de basiskasten. Extra ruimte voor accessoires of boeken die gezien mogen worden.

Hoge stalen vakkenkasten

Volg de maatvoering van de hoge kasten. Slanke, onregelmatig ingedeelde vakkenkasten van minimalistisch plaatstaal. Zwart gemoffeld met een duurzame structuurcoating.

Ontdek de mogelijkheden

Houtmerk RATIO®

Veelzijdige keukenfronten en modules voor IKEA Metod®. Kies greep, materiaal en bestel.

Alle collecties keukenfronten