Spoelbakken en Quooker kranen

Geen keuken is compleet zonder kraan, spoelbak en werkblad. Houtmerk combineert de beste materialen en merken. Onze Franke spoelbakken en Quooker kranen worden zorgvuldig ingetekend op basis van het keukenontwerp. Onze CNC-gestuurde productie zorgt voor perfecte uitsparingen voor spoelbak, kookplaat en Quooker kokend-water-kraan. Stem zorgvuldig de materialen op elkaar af, of kies contrast met zwart en wit als basis.

Houten werkblad met spoelbak en Quooker kokend waterkraan

Uitsparing voor kraan en spoelbak

Een keuze binnen ons assortiment spoelbakken garandeert een perfecte spoelbakuitsparing en montage van het keukenblad. Het kraangat voor Quooker spoelbak en accessoires zoals zeeppomp wordt zorgvuldig ingetekend en met CNC-gestuurde machines uitgefreesd.

De robuuste Quooker Front

De nieuwste toevoeging aan de Quooker familie. Een extra robuust ontwerp, in RVS of zwart gecoat metaal. Met de vertrouwde bediening voor kokend water. Twee keer drukken en draaien. De hendel voor warm en koud water zit voorop de uitloop van de kraan. RVS is een veelzijdig materiaal waar gemakkelijk bijpassende spoelbakken voor zijn te vinden.

Diepe Gun Metal afwerking

Deze klassieker in pistolengrijs is mysterieus en heeft een donkere glanzende tint, met meer diepte dan volledig dekkend zwart. In Gunmetal zijn steeds meer soorten spoelbakken beschikbaar, bijvoorbeeld van Franke of Reginox.

Quooker kraan met luxe koperkleur

Naast een opvallende gouden uitvoering is er ook een Quooker uitloop met een rose-koperen finish. Voor een opvallende touch in een naturel keuken, of als toevoeging aan een kleurrijke keuken.Combineer met een bak in bladmateriaal of wit tectonite van Franke.

Spoelbak van steen op maat

Een blikvanger in de keuken, onze Concreto maatwerk stenen spoelbakken. Met een verlaagd gedeelte voor spoelen en uitlekken en een optioneel kranenplateau. Maak het compleet met een Quooker kraan in stoere zwarte coating

Eigen productie Solid Surface

Wie liever geen randjes rond de spoelbak heeft kiest voor de gegoten acryl bakken van HiMacs. Deze solid surface gootsteen is naadloos te verlijmen in het aanrecht. Onze vakmensen frezen en verlijmen met hoge precisie de verschillende onderdelen. 

Mat zwarte Fenix keukenbladen

Een hightech mat zwart Arpa Fenix keukenblad vraagt om een bijpassende diepzwarte spoelbak. We maken een prachtige combinatie met kokend-water Fusion kranen en Lorreine spoelbakken.

Contrast met steen of hout

Een mat zwarte spoelbak met zwarte kraan vormen een krachtig statement op steen of massief hout. Het silhouet van de kraan en spoelbak bieden tegenwicht aan de zwarte kookplaat. 

Blad en spoelbak naadloos verlijmd

Onopvallend en subtiel verwerkt tot een naadloos geheel. De witte Hi-macs spoelbakken zijn van hetzelfde materiaal als het keukenblad. Een aanrecht zonder randen. Hygiënisch en praktisch. 

Zwart keukenblad, stenen spoelbak

Een losse wastafel of trog vraagt om een krachtig design voor de keukenkraan. De Fusion is er met ronde of vierkante uitloop. Het stenen spoelgedeelte maken we voor u op maat.

Spoelbak Arpa Fenix, combineer werkblad en spoelbak tot 1 geheel

Mat zwarte werkbladen komen extra tot hun recht met een sensuele zwarte spoelbak. Zelfs de plug en overloop is bijpassend zwart gecoat. Combineer Arpa Fenix in een Solid Nero, met een zwarte spoelbak in de juiste afmeting en strakke zwarte Quooker kraan met zeeppomp.

Voor witte werkbladen, zoals Arpa Fenix Bianco, zijn er duurzaam wit gecoate spoelbakken. De bijpassende spoelbak-uitsparing wordt gecombineerd met een onderbouw toepassing van de gootsteen. De stevige RVS basis kan gebruikt worden met een Quooker kraan.

Himacs werkbladen met naadloos verlijmde spoelbak

Helemaal onzichtbaar is een naadloze verlijming van HiMacs spoelbakken in een solid surface werkblad. Op deze manier lijken spoelbak en werkblad één te zijn. Doordat de lijm en het plaatmateriaal dezelfde acryl-basis hebben, kunnen extra onderdelen zoals de spoelbak gelijmd en geschuurd worden zonder zichtbare randen. Extra hygiënisch en ongeëvenaard design. Bij gebruik van een Quooker moet u voorkomen dat dit type spoelbak blootgesteld wordt aan het kokend water.

Spoelbakken combineren met betonlook of natuursteen oppervlakken

In steen of keramiek kunnen bijpassende spoelbakken van bladmateriaal worden vervaardigd. Zo ziet u geen verschil tussen aanrecht en wasbak. Voor een gemakkelijk te reinigen oplossing zijn RVS spoelbakken een vertrouwde oplossing. De voorgestanste afwatering in de bak garandeert een hygiënische en praktische bodem. Een Quooker Flex kraan komt zelfs in de hoeken, waarmee u nog beter uw spoelbak kunt schoonspoelen.

Marmer werkblad, rvs spoelbak met Quooker kraan.

Verschillende afmetingen Franke spoelbakken

Franke produceert spoelbakken in uiteenlopende afmetingen in hoogwaardig roestvrij staal. Voor de moderne keuken is er een extra coating die het staal mat wit of mat zwart afsluit. Zo kunt u de spoelbak perfect afstemmen op uw Franke of Quooker kraan en keukenapparatuur.

De spoelbakken zijn in oplopende grootte toe te passen. Combineer een grote spoelbak met een extra spoelbak in half formaat. Dubbele spoelbakken maken het mogelijk verschillende taken tegelijk uit te voeren. Er is keuze uit opbouw, onderbouw of vlakbouw montage, afhankelijk van het gekozen materiaal. Het rechthoekige design heeft een afwaterende bodem en de hoeken zijn met een moderne R10 radius uitgevoerd.

Zwarte Lorreine Quartz spoelbak met zwarte Tweed kraan in Fenix werkblad

Oersterke zwarte spoelbak

De zwarte spoelbakken van Franke zijn oersterk en slijtvast. Een strak design met duurzame coating en bijpassende afvoerplug. 

RVS spoelbak voor uw werkblad in de keuken

Zuiver roestvrij staal

Vertrouwd RVS, met naadloze afvoerplug en zeef. De inzetbakjes zijn ideale accessoires voor koken of schoonmaken.

Stoere bak, verfijnd marmer

Duister en mysterieus, met bijpassende kranen en accessoires. Gedurfde design-spoelbakken in mat zwart, vlak integreerbaar en met slijtvaste coating op bak en afvoerplug.

Vrouwmens met kokend water kraan en rvs spoelbak. Houten keukenfronten.
RVS Quooker kraan in natuursteen keukenblad of aanrechtblad
Dubbele kraan op keuken werkblad voor kokend water en warm water.

Koel, bruisend uit de kraan

In Nederland hebben we het lekkerste drinkwater van de hele wereld. Een Quooker kraan met Cube uitbreiding koelt en filtert dit water extra op bacteriën en neutraliseert smaak en geur. De blauwe led-indicatie op de kraan laat zien of er koud, plat of bruisend water uit de kraan komt. Ruimtebesparend, voordelig in gebruik en het maakt plastic flessen overbodig. Tintelende cocktails en frisse limonade binnen handbereik!

Warm water zonder wachten

Een Quooker systeem bestaat uit een kraan en een reservoir met 7 liter water, op 110°C in een perfect geïsoleerde "thermosfles". Het standby-gebruik is zeer laag en de Quooker geeft direct warm water, zelfs in combinatie met een CV-ketel. Een Quooker Combi Plus variant verwarmt het eerste koude water van de CV-ketel of zonneboiler. Maar ook met alleen koud water kan de Quooker kokend en warm water leveren in de keuken.

Zuinig in gebruik

Luxe, comfort en toch heel zuinig in gebruik: Een Quooker kraan verwarmt geen water wat u niet gebruikt. Vergelijk dat maar eens met een waterkoker. Met energielabel A verbruikt de Quooker-kraan ongeveer €18,00 per jaar. Doordat er geen koud water meer wegstroomt voordat het warme water de kraan bereikt bespaart u energie, geld, water en tijd.

Koud, bruisend en kokend water uit dezelfde kraan met Quooker

De kranen van Quooker zijn er in aansprekende designs, van rechthoekig tot rond. De uitloop is wendbaar en bij de gebogen Flex-varianten zelfs te voorzien van uittrekbare uitloop. Veiligheid is gegarandeerd door de speciale ring rondom de voet van de kraan. Kraan Fusion is de alles-in-1 kokend waterkraan met 4 afwerkingen en in Quooker Round of Quooker Square design. Kies voor neutraal chroom, roestvrij staal, zwart of schitterend 24k goud.

Quooker, kokend water en veilig gebruik

Water uit een Quooker komt druppelsgewijs uit de kraan, niet als een massieve straal. Bij een normale reflex trekt u terug zonder uzelf te branden. De tegennatuurlijke dubbel-druk-draaiknop voorkomt per ongeluk opendraaien van de kraan. Kokend water wordt apart aangevoerd, de uitloop is gekoeld door het omringende koude water. Er is direct koud water beschikbaar na het kokend water. Tot slot is de vaste plek van de Quooker kraan op het aanrecht veiliger dan losse ketels op een fornuis of waterkokers met snoer.