Spoelbakken en Quooker kranen

Geen keuken is compleet zonder kraan, spoelbak en werkblad. Houtmerk combineert de beste materialen en merken. Onze Franke spoelbakken en Quooker kranen worden zorgvuldig ingetekend op basis van het keukenontwerp. Onze CNC-gestuurde productie zorgt voor perfecte uitsparingen voor spoelbak, kookplaat en Quooker kokend-water-kraan. Stem zorgvuldig de materialen op elkaar af, of kies contrast met zwart en wit als basis.

Houten werkblad met spoelbak en Quooker kokend waterkraanZwarte houten keuken met industriele lampen en kraan voor koud en kokend water.Arpa Fenix keuken met mat zwart blad en stenen spoelgedeelte.

Uitsparing voor kraan en spoelbak

Een keuze binnen ons assortiment spoelbakken garandeert een perfecte spoelbakuitsparing en montage van het keukenblad. Het kraangat voor Quooker spoelbak en accessoires zoals zeeppomp wordt zorgvuldig ingetekend en met CNC-gestuurde machines uitgefreesd.

Stenen gootsteen of betonlook wasbak met droogplateau op maat gemaakt

Spoelbak van steen op maat

Een bikvanger in de keuken, onze Concreto maatwerk stenen spoelbakken. Met een verlaagd gedeelte voor spoelen en uitlekken en een optioneel kranenplateau. Maak het compleet met een Quooker kraan in stoere zwarte coating

Witte Hi-macs spoelbak naadloos opgenomen in een wit keukenblad

Eigen productie Solid Surface

Wie liever geen randjes rond de spoelbak heeft kiest voor de gegoten acryl bakken van HiMacs. Deze solid surface gootsteen is naadloos te verlijmen in het aanrecht. Onze vakmensen frezen en verlijmen met hoge precisie de verschillende onderdelen. 

Zwarte spoelbak bij een mat zwart aanrechtblad en zwarte kraan

Mat zwarte Fenix keukenbladen

Een high-tech mat zwart Arpa Fenix keukenblad vraagt om een bijpassende diepzwarte spoelbak. We maken een prachtige combinatie met kokend-water Fusion kranen en Lorreine spoelbakken.

Grey Oak keukenblad met zwarte kraan en spoelbak.

Contrast met steen of hout

Een mat zwarte spoelbak met zwarte kraan vormen een krachtig statement op steen of massief hout. Het silhouet van de kraan en spoelbak bieden tegenwicht aan de zwarte kookplaat. 

Wit design keukenblad met Grigio Antrim Fenix

Blad + spoelbak naadloos verlijmd

Onopvallend en subtiel verwerkt tot een naadloos geheel. De witte Hi-macs spoelbakken zijn van hetzelfde materiaal als het keukenblad. Een aanrecht zonder randen. Hygiënisch en praktisch. 

Volledig zwarte keuken met maatwerk stenen spoelbak of gootsteen en zwarte kraan

Zwart keukenblad, stenen spoelbak

Een losse wastafel of trog vraagt om een krachtig design voor de keukenkraan. De Fusion is er met ronde of vierkante uitloop. Het stenen spoelgedeelte maken we voor u op maat.

Spoelbak Arpa Fenix, combineer werkblad en spoelbak tot 1 geheel

Mat zwarte werkbladen komen extra tot hun recht met een sensuele zwarte spoelbak. Zelfs de plug en overloop is bijpassend zwart gecoat. Combineer Arpa Fenix in een solid Nero, met een zwarte spoelbak in de juiste afmeting en strakke zwarte Quooker kraan met zeeppomp.

Voor witte werkbladen, zoals Arpa Fenix Bianco, zijn er duurzaam wit gecoate spoelbakken. De bijpassende spoelbak-uitsparing wordt gecombineerd met een onderbouw toepassing van de gootsteen. De stevige RVS basis kan gebruikt worden met een Quooker kraan.

Himacs werkbladen met naadloos verlijmde spoelbak

Helemaal onzichtbaar is een naadloze verlijming van HiMacs spoelbakken in een solid surface werkblad. Op deze manier lijken spoelbak en werkblad eén te zijn. Doordat de lijm en het plaatmateriaal dezelfde acryl-basis hebben kunnen extra onderdelen zoals de spoelbak gelijmd en geschuurd worden zonder zichtbare randen. Extra hygiënisch en ongeëvenaard design. Bij gebruik van een Quooker moet u voorkomen dat dit type spoelbak blootgesteld wordt aan het kokend water.

Spoelbakken combineren met betonlook of natuursteen oppervlakken

In steen of keramiek kunnen bijpassen spoelbakken van bladmateriaal worden vervaardigd. Zo ziet u geen verschil tussen aanrecht en wasbak. Voor een gemakkelijk te reinigen oplossing zijn RVS spoelbakken een vertrouwde oplossing. De voorgestanste afwatering in de bak garandeert een hygiënische en praktische bodem. Een Quooker Flex kraan komt zelfs in de hoeken, waarmee je nog beter je spoelbak kunt schoonspoelen.

Marmer werkblad, rvs spoelbak met Quooker kraan.
Zwarte houten fronten met structuur, mat zwart Arpa Fenix werkblad. Quooker Fusion met industriële lampen.

Verschillende afmetingen Franke spoelbakken

Franke produceert spoelbakken in uiteenlopende afmetingen in hoogwaardig roestvrij staal. Voor de moderne keuken is er een extra coating die het staal mat wit of mat zwart afsluit. Zo kunt u de spoelbak perfect afstemmen op uw Franke of Quooker kraan en keukenapparatuur.

De spoelbakken zijn in oplopende grootte toe te passen. Combineer een grote spoelbak met een extra spoelbak in half formaat. Dubbele spoelbakken maken het mogelijk verschillende taken tegelijk uit te voeren. Er is keuze uit opbouw, onderbouw of vlakbouw montage, afhankelijk van het gekozen materiaal. Het rechthoekige design heeft een afwaterende bodem en de hoeken zijn met een moderne R10 radius uitgevoerd.

Zwarte Lorreine Quartz spoelbak met zwarte Tweed kraan in Fenix werkblad

Oersterke zwarte spoelbak in Quartz

De Black Series van Lorreine is een collectie Quartz spoelbakken in zwart. Oersterk en slijtvast. Een strak design met duurzame coating en bijpassende afvoerplug. 

RVS spoelbak voor uw werkblad in de keuken

Zuiver roestvrij staal

Vertrouwd RVS, met naadloze afvoerplug en zeef. De inzetbakjes zijn ideale accessoires voor koken of schoonmaken. Het bodemvlak van de Lorreine spoelbak loopt goed af en de hoeken hebben een moderne kleine radius. 

Zwarte Quooker kraan met zwarte spoelbak in een Carrarra marmer werkblad

Stoere bak, verfijnd marmer

Duister en mysterieus, met bijpassende kranen en accessoires. Gedurfde design-spoelbakken in mat zwart, vlak integreerbaar en met slijtvaste coating op bak en afvoerplug.

Vrouwmens met kokend water kraan en rvs spoelbak. Houten keukenfronten.
RVS Quooker kraan in natuursteen keukenblad of aanrechtblad
Dubbele kraan op keuken werkblad voor kokend water en warm water.

Koel, bruisend uit de kraan

In Nederland hebben we het lekkerste drinkwater van de hele wereld. Een Quooker kraan met Cube uitbreiding koelt en filtert dit water extra op bacteriën en neutraliseert smaak en geur. De blauwe led-indicatie op de kraan laat zien of er koud plat of bruisend water uit de kraan komt. Ruimtebesparend, voordelig in gebruik en het maakt plastic flessen overbodig. Tintelende cocktails en frisse limonade onder handbereik!

Warm water zonder wachten

Een Quooker systeem bestaat uit een kraan en een reservoir met 7 liter water, op 110°C in een perfect geïsoleerde "thermosfles". Het standby-gebruik is zeer laag en de Quooker geeft direct warm water, zelfs in combinatie met een CV-ketel. Een Quooker Combi Plus variant verwarmt het eerste koude water van de CV-ketel of zonneboiler. Maar ook met alleen koud water kan de Quooker kokend en warm water leveren in de keuken.

Zuinig in gebruik

Luxe, comfort en toch heel zuinig in gebruik: Een Quooker kraan verwarmt geen water wat u niet gebruikt. Vergelijk dat maar eens met een waterkoker. Met energielabel A verbruikt de standbestand ongeveer €18,00 per jaar. Doordat er geen koud water meer wegstroomt voordat het warme water de kraan bereikt bespaart u energie, geld, water en tijd.

Koud, bruisend en kokend water uit dezelfde kraan met Quooker

De kranen van Quooker zijn er in aansprekende designs, van rechthoekig tot rond. De uitloop is wendbaar en bij de gebogen Flex-varianten zelfs te voorzien van uittrekbare uitloop. Veiligheid is gegarandeerd door de speciale ring rondom de voet van de kraan. Kraan Fusion is de alles-in-1 kokend waterkraan met 4 afwerkingen en in Quooker Round of Quooker Square design. Kies voor neutraal chroom, roestvrij staal, zwart of schitterend 24k goud.

Quooker, kokend water en veilig gebruik

Water uit een Quooker komt druppelsgewijs uit de kraan, niet als een massief straal. Bij een normale reflex trekt u terug zonder uzelf te branden. De tegennatuurlijke dubbel-druk-draaiknop voorkomt per ongeluk open draaien van de kraan. Kokend water wordt apart aangevoerd, de uitloop is gekoeld door het omringende koude water. Er is direct koud water beschikbaar na het kokend water. Tot slot is de de vaste plek van de Quooker kraan op het aanrecht veiliger dan losse ketels op een fornuis of waterkokers met snoer.