Groppi

Simpel, sober, met perfecte detaillering en afwerking. Licht teruggebracht tot de essentie: In wit, zwart, glas of messing armaturen. Uiteraard met moderne, dimbare leds met perfecte kleurweergave. De collectie laveert tussen artistiek en functioneel design. In onze showroom een overzicht van bestsellers van Groppi.
Masai Lamp messing snoer en staaldraad met gewicht

Masai, verticaal lichtobject

Een donkere hoek uitlichten, indirect licht achter de bank, of juist een accent op een schilderij of relief. De messing strip van Groppi's Masai is dimbaar en wordt verzwaard met de messing ballast op de vloer. 

Cathode Lamp Groppi Glas Messing

Cathode, licht in glas

Als een laborant die licht vangt, in een glazen kelk met een messing cilinder. Het licht weerkaatst op de gematteerde bodem van de glazen Cathode lampenkap. 

Hengelvormige lamp met lichtbron aan uiteinde

Sampei, plafondlamp met voet

Hoog boven alles steekt de flexibele Sampei spriet zijn licht voor u op. Ideaal voor hoge ruimtes, maar ook in reguliere kamerhoogtes verkrijgbaar. 

Monumentale ruimte met twee fragiele lampen
Strakke witte plafondspots met zwarte binnenkant.
Speelse string light met wandbevestiging en hangkapje
Metershoge vloerlamp met hengelvormige steel

Manshoog, kamerhoog, Sampei

Hoog boven alles uit zweeft de spot van de Sampei. Het licht waaiert uit boven zithoek, eettafel of zelfs de tuin. De dimbare spot geeft krachtig of ingetogen licht in warme of koele tinten. 

Accentverlichting voor schilderijen en architectuur

Moderne kunst met kunstlicht

Een bijzonder accent op een kleurrijk werk. De witte of zwarte PL designspots zijn ingetogen vormgegeven met witte en zwarte accenten. Richtbaar, dimbaar en volledig integreerbaar in wand of plafond.

Slanke richtbare spot voor bed of werkplek

Compacte bundel in richtspot

Lampje Mira is er met schakelaar op de basis of als afneembare magnetische richtspot. Wendbaar voor gericht licht op boek of bureau.

Messing cilinder in glazen kelkvormige kap
Slanke cilinders als hanglamp boven salontafel
Speelse lamp hangend aan snoer met kabel op de muur

Moderne verlichting met verfijnde vormentaal

Het Italiaanse Groppi heeft een fascinatie voor licht en techniek. Slanke armaturen in aluminium, staal of messing. Compacte, schitterende lichtbronnen, met warm of koel licht. De verlichting wordt een met de armatuur. Letterlijk, door inbouw in plafond of wandafwerking, of met een krachtig statement in lijnen en vlakken.  Klassiekers zijn de compacte Mira spots, de veerkrachtige Sampei hengellamp en de slanke buisvormige Miss-lampen. U kunt deze schitterende verlichting uiteraard komen bewonderen in onze showroom te Breda.

De collectie van Davide Groppi bij Houtmerk

Houtmerk is officieel dealer van Davide Groppi. Dat betekent dat we als verkooppunt een mooi aanbod van Groppi in onze showroom te Breda hebben. Maar ook zijn onze stalen en prijslijsten op orde, houden we samen met Davide Groppi Editions de levertijden kort en is er ruimschoots ervaring om het product optimaal in te zetten in uw project. Onze klantenservice helpt u verder met producten of bijzondere eigenschappen die niet op de site staan. Zij staan ook voor u klaar als er onverhoopt iets niet in orde is. Een vervangend product of retournering is geen probleem, we hanteren de duidelijke voorwaarden van het Webshop Keurmerk i.s.m. de Consumentenbond.

Interieuradvies met verlichting van Davide Groppi

Een nieuwe lamp van Davide Groppi moet perfect passen bij uw andere meubels. Misschien is het wel het begin van een compleet nieuw interieur. Goed advies is voor ons vanzelfsprekend, onze expertise gaat verder dan de producteigenschappen. Architectuur, routing, verlichting, kleur- en materiaalkeuze, maar ook prioriteiten bepalen in uw budget.

Houtmerk brengt de verschillende collecties en disciplines samen in de afdeling interieurontwerp. Behalve designverlichting van Groppi hebben we nog meer meubelmerken die we toepassing in onze interieurontwerpen. Een klein advies of een groot project, op ons kunt u rekenen. Lees meer over interieurontwerp >

Davide Groppi, techniek als bron van licht

We selecteren onze merken op kwaliteit en veelzijdigheid. De lampen en verlichting van Groppi zijn een onmisbare aanvulling op onze basiscollectie met banken, stoffering, stoelentafels en kasten. Bij Davide Groppi zien we kleuren, combinaties en afwerkingen die perfect aansluiten op de materialen en technieken in onze eigen meubelproductie. Typerend voor de lampen van Groppi zijn het veelvuldig gebruik van zwart, wit en messing, de sobere vormentaal en fascinatie voor techniek. De lampen zijn verstelbaar en vaak zelf te configureren naar de toepassing. Armaturen met vergelijkbare mogelijkheden en design vindt u in de collectie van FunctionalsMuuto en DCW Editions.

LICHT OP DE ZAAK

Advies op maat

Zorg voor de juiste aansluitingen en passend licht bij iedere activiteit. Ontspan met zacht gedimde lampen of werk nog even door met goede taakverlichting.

Interieurontwerp en advies