Perletta Carpets

De beste vloerkleden liggen in onze showroom, handgeweven door vaklieden in Marokko en India. Echte kunstwerken, kleurrijk en levendig. Geen losse onsamenhangende structuur, maar compacte strengen met een hoge dichtheid. Dat kost wat meer wol, maar het voorkomt dat de kleden pluizen of pillen. En doordat veel structuren dubbelzijdig zijn heeft u extra lang plezier van uw kleed. Keer uw kleed ieder half jaar en gebruik een ondertapijt. Zo blijft de kwaliteit van uw investering hoog, jaar na jaar. 

Interieur met houten haardmeubel op maat, Brokis Balloon lamp en grijs Perletta vloerkleedAppartement interieur met Label Hidde, massief houten wandmeubel op maat en Perletta vloerkleed
Bonaldo hoekbank met chaise longue en DLM bijzettafel op een Perletta Structures kleed

Structures Stripe vloerkleden

Volgens vaste patronen kunt u kiezen uit 35 Perletta Structure kleed kleuren. De basis is een van de tien structuren, van een grove kiezelstructuur tot een fijn ruitmotief. Ideaal als u niet kunt kiezen, want met deze patronen is voldoende ruimte voor 4-6 fraaie kleuren. Het resultaat is altijd evenwichtig, door de bijzondere melange die wol van nature met zich meebrengt.

Een Structure vloerkleed van Perletta Carpets onder een houten design tafel

Perletta Lab Mix wol structuren

Meerdere fijne structuren in subtiele grijs, wit en zwarttinten. Zonder uitgesproken kleuren draait alles om structuur, herhaling en melange, zoals bij een modern en strak Lab Mix vloerkleed. De laagpolige opbouw maakt het vloerkleed gemakkelijk in onderhoud, ook voor drukke woonsituaties. 

Structure Mix kleed onder een ruime hoekbank in een modern interieur

Structure Mix van Perletta

Speel met grove structuren in vlecht, knoop of lus, afgewisseld met vlakke en regelmatige delen vol kleur. Dat is de kracht van Structure Mix kleden van Perletta. Bijzonder krachtige designs, die een kale, neutrale ruimte weten om te toveren tot een warme en akoestische woonkamer. Met zo veel mogelijkheden helpen we graag in het kiezen van de juiste combinaties. 

Interieur met een luxe hoekbank in grijsgroene stof op een beige Perletta vloerkleed
Kastenwand met massief houten kastdeuren en plaatstaal open vak voor haardhout
Een grote handgeweven poef en Lab Mix vloerkleed van Perletta Carpets
Maatwerk kastenwand en massief houten salontafel met stalen voet op een Perletta vloerkleed
Perletta vloerkleed op maat gemaakt

Ontwerp zelf uw Perletta kleed!

Kiezen is niet makkelijk. Maar gedegen advies tilt uw project naar een hoger niveau. Laat u inspireren in de showroom en kies uw favoriete kleuren en patronen. Daarna gaat u op ontdekkingsreis met onze adviseur met de Perletta Colouring Tool. Het ontwerp kunt u als PDF downloaden en aan ons doormailen en vormt de basis voor onze prijsopgave of een bestelling bij Perletta. Erg handig voor zowel ons als uzelf.

Uw interieur en Perletta Carpets

De ruime mogelijkheden en de boeiende kleuren maken dat we altijd slagen met onze maatwerk Perletta vloerkleden. Eigenlijk kunt u niet om dit kwaliteitsmerk heen bij het kiezen van uw nieuwe interieur. We bepalen samen de juiste afmeting en kiezen accentkleuren uit uw interieur, de omgeving of een favoriet kunstwerk. Zo brengen we alle losse meubels en accessoires bij elkaar, binnen de ruime grenzen van deze maatwerk kleden

Alle kleuren van de regenboog

Het kleuren van wol, met lichtechte verf, is een precies werkje. En de natuurlijke kleurschakeringen in de wol reageren altijd weer anders op het proces. Dat maakt dat een kleur nooit uni of effen is, maar vol boeiende afwijkingen. De gekleurde wol sluit makkelijk aan op naastgelegen kleuren, zowel in contrast als in harmonie. 

TV meubel massief hout op maat gemaakt in de hoek van de kamer
Interieur met Label fauteuil, Bonaldo hoekbank, Gubi salontafel, Perletta kleed en zwarte maatwerk kastenwand
Houtmerk showroom te breda met maatwerk interieur oplossingen
Perletta Carpets poef XL in groen en poef small in beige

De handgemaakte Perletta Poef

Drie strengen met wol vormen de vlecht waaruit deze poef is opgebouwd. Kies de kleuren dicht bij elkaar, of juist contrasterend. Neem een rustige basis en verwerkt je accentkleur uit het interieur in deze Perletta poef. De vulling is stevig genoeg om op te zitten. Maar ook als voetenbankje of zitelement voor de kinderen weet deze groot uitgevallen zwerfkei een plekje te vinden. De poef is er in 3 praktische maten. 

Structuur detail van een Perletta Limone Mix vloerkleed

Limone Mix vloerkleed

Een regelmatig patroon, met een dubbele kleur strengen. Zo wordt de limoenachtige, geknepen ruitvorm van een Perletta Limone Mix vloerkleed een stuk veelzijdiger. Bijvoorbeeld een petrol met mintgroen, of bordeaux met roze. De kleuren lopen in elkaar over, door de mix van gekleurde banen en de natuurlijke gradaties in de gekleurde wol.  

Een grote handgeweven poef en Lab Mix vloerkleed van Perletta Carpets

Structuren Perletta

Bont, ton-sur-ton, of juist in een mix van grijstinten. Het is niet makkelijk te kiezen met zo veel mogelijkheden in kleur en structuur. Er zijn er tien, van zeer fijn en regelmatig tot grof en nonchalant. Maar ook bewerkelijke knopen, lussen en noppen, met een architectonische, luxe designuitstraling. Alle structuren kunnen in een van de 35 trendkleuren. Onze stalencollectie helpt u snel op weg.

De collectie van Perletta Carpets bij Houtmerk

Houtmerk is officieel dealer van Perletta Carpets. Dat betekent dat we als verkooppunt een mooi aanbod van Perletta vloerkleden en karpetten in onze showroom te Breda hebben. Maar ook zijn onze stalen en prijslijsten op orde, houden we samen met Perletta de levertijden kort en is er ruimschoots ervaring om het product optimaal in te zetten in uw project. Onze klantenservice helpt u verder met producten of bijzondere eigenschappen die niet op de site staan. Zij staan ook voor u klaar als er onverhoopt iets niet in orde is. Een vervangend product of retournering is geen probleem, we hanteren de duidelijke voorwaarden van het Webshop Keurmerk i.s.m. de Consumentenbond.

Interieuradvies met vloerkleden van Perletta Carpets

Een nieuw vloerkleed van Perletta Carpets moet perfect passen bij uw andere meubels. Een vloerkleed brengt losse meubels bij elkaar en begrenst de ruimte. Misschien is het wel het begin van een compleet nieuw interieur. Goed advies is voor ons vanzelfsprekend, onze expertise gaat verder dan de producteigenschappen. Architectuur, routing, verlichting, kleur- en materiaalkeuze, maar ook prioriteiten bepalen in uw budget.

Houtmerk brengt de verschillende collecties en disciplines samen in de afdeling interieurontwerp. Behalve luxe vloerkleden van Perletta hebben we nog meer designmerken die we toepassing in onze interieurontwerpen. Een klein advies of een groot project, op ons kunt u rekenen. Lees meer over interieurontwerp >

Perletta Carpets, handgemaakte kleden in sprankelende kleuren

We selecteren onze merken op kwaliteit en veelzijdigheid. De handgeknoopte kleden en poefjes van Perletta zijn een onmisbare aanvulling op onze basiscollectie met verlichting, banken, stoelen, tafels en kasten. Bij Perletta zien we kleuren, combinaties en afwerkingen die perfect aansluiten op de materialen en technieken in onze eigen meubelproductie. Typerend voor de kleden van Perletta zijn de bonte kleurmelanges, mogelijkheden in structuren en patronen en de vaak dubbelzijdig te gebruiken dessins. De kwaliteit is onovertroffen, maar vergelijkbare mogelijkheden en designs vindt u in de collectie van Normann CopenhagenMuuto en Hay.