Houten dividers in lakkleuren van Farrow&Ball

Houten dividers in lakkleuren van Farrow&Ball

Hout is natuurlijk prachtig, ook in een kleurloze afwerking. De nerf en tekening van ons massief eiken blijft dan goed zichtbaar. Maar zoals een roomdivider eigenlijk een kant en klaar wandje is, kan een extra kleur op de ruimtedeler je ruimte extra inspirerend maken. Voor mooie minerale tinten, soms wat rokerig of verouderd van kleur, kijken we graag naar onze hofleverancier Farrow&Ball. Zij brengen ons gemakkelijk te combineren kleuren. Je kunt onze roomdividers in 5 aansprekende kleuren bestellen, naast de basistinten zwart, wit, ral 7021 en bruine houtbeitsen. 

Roomdivider in matte, kleurrijke afwerking van Farrow&Ball

Het gebruik van kleur op de halfopen ruimtedelers maakt de verplaatsbare scheidingswanden nog veelzijdiger als praktisch sfeerelement. Natuurlijk zijn de stelvoetjes meegecoat in de trendkleuren. Een heel bijzonder effect ontstaat als de roomdivider haaks op de wand of in het verlengde van een wand met ondersteunende kleur wordt geplaatst. De kleuren van Farrow&Ball lopen op in intensiteit, maar zijn goed onderling te combineren. Een zachtroze muur met een poederroze roomdivider in Sulkin Room Pink zal je gasten verbazen en misschien wel een beetje jaloers maken.

Japandi of Hotel Chic

Het massief hout is nog subtiel te zien door de dekkende kleurafwerking. De houten screens laten recht van voren het licht en beeld van de ruimte erachter door. Van opzij is het beeld geblokkeerd en valt de dekkende, poederachtige afwerking in kleurlak nog beter op. De schaduwwerking voorkomt dat het houten lattenwandje eentonig en vlak overkomt. Je krijgt zo meerdere varianten op de gebruikte kleur te zien. Onderbelicht en diep van kleur in de schaduw, en lichter in het vooraanzicht. Combineer met zwarte en metallic accessoires voor een Hotel Chic effect. Vul je palet aan met wol, linnen, licht hout en ruw steen of aardewerk voor een echte Japandi sfeer. 

Hulp nodig?

Ben je ook van plan je woonkamer opnieuw in te richten of wil je ruimtes opnieuw indelen? Je kunt vast wel wat hulp gebruiken. Plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs.