De volmaaktheid van eenvoud: Luxe houten deuren voor Xinnix kozijnen.

De volmaaktheid van eenvoud: Luxe houten deuren voor Xinnix kozijnen.

Een revolutionaire stap in design: Xinnix kozijnen met houten deuren van Houtmerk

Stel je voor: een ruimte waar de deuren en wanden samensmelten, waar deuren in eiken of notenhout schijnbaar moeiteloos in het interieur glijden. Welkom in de wereld van Xinnix kozijnen en Houtmerk. De naadloze integratie van de deur met de wand maakt het verschil, waardoor de deur lijkt te verdwijnen. Dit resultaat? Een volledig vlakke, strakke en minimalistische uitstraling in jouw woning of kantoor.

Materialen die Spreken

Met de toplaag van echt hout, zowel in massief als fineer, biedt Houtmerk jou de unieke kans om echt vakmanschap in jouw interieur te brengen. Deze deuren, verkrijgbaar in eiken of notenhout, zijn afgewerkt met olie, lak of beits naar keuze. En voor de creatievelingen onder ons? Deuren zijn ook leverbaar zonder afwerking, zodat jij ze zelf kunt afwerken met lak naar jouw voorkeur, en ze naadloos in jouw interieurontwerp kunt integreren.

Techniek in Harmonie met Esthetiek

Het kozijn met minimalistische profielen van Xinnix brengt niet alleen schoonheid in je ruimte maar ook innovatieve technologie. De onzichtbare scharnieren en magneetsloten staan garant voor een strakke uitstraling en soepele functionaliteit. En als het aankomt op het kozijn zelf? Na het schilderen is dit kozijn niet meer zichtbaar, wat betekent dat het één geheel vormt met de architectuur van jouw ruimte.

De Kracht van Keuze

Bij Houtmerk begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteit Xinnix kozijnen als basis, maar ook maatwerk deuren. Kies voor volledig witte deuren en kozijnen voor een bijna onzichtbare deur. Of geef jouw deur karakter met een scala aan grepen, klinken en sloten. Ga voor strakke, dieper liggende grepen of kies voor een opvallende klink voor die klassiekere uitstraling.

Ervaar Houtmerk in Breda

Wil je deze prachtige combinatie van Xinnix kozijnen met houten deuren van Houtmerk in het echt ervaren? Bezoek onze showroom in Breda. Hier ontwerp en adviseer je maatwerk meubels, gecombineerd met de schoonheid van massief hout, steen en staal. Laat je inspireren en adviseren door onze professionals en maak van jouw ruimte een ware oase van design en functionaliteit.