Upgrade je Pax kast met kleurrijke fronten en vakken

Upgrade je Pax kast met kleurrijke fronten en vakken

Breng je Ikea Pax naar het volgende niveau met Houtmerk Scala® meubelfronten

Heb je ooit gedacht aan het personaliseren en verrijken van je standaard Ikea kledingkast? Met Houtmerk Scala® meubelfronten kan dat en nog veel meer! Onze fronten, beschikbaar in hout, Fenix of lakkleuren van Farrow&Ball, zijn de perfecte manier om je Ikea Pax opbergsysteem te upgraden en aan te passen aan jouw unieke stijl en wensen. In deze blog ontdek je hoe je met Scala® fronten en extra elementen zoals open vakken en maatwerk afmetingen een prachtige opbergruimte kunt creëren voor elke kamer in je huis. 

Vul Pax aan met open vakken voor extra flair

Een van de meest opvallende kenmerken van de Scala® meubelfronten is de mogelijkheid om open vakken toe te voegen aan je kast. Deze vakken bieden niet alleen extra opbergruimte, maar voegen ook een speels en decoratief element toe aan je kastontwerp. Of je nu wat persoonlijke accessoires wilt tentoonstellen of gewoon wat extra flair aan je kast wilt toevoegen, de open vakken zijn de perfecte keuze.

 

Combineer Arpa Fenix met massief hout voor een unieke kledingkast

Een van de opvallende mogelijkheden van Scala® fronten is de combinatie van Arpa Fenix met massief hout. Arpa Fenix biedt niet alleen krasbestendigheid en een ultramatte afwerking, maar heeft ook zelfherstellende eigenschappen, wat het ideaal maakt voor push-open toepassingen. Door dit moderne materiaal te combineren met het warme en natuurlijke gevoel van massief hout, creëer je een unieke en eigentijdse uitstraling voor je kast.

 

Kies garderobekasten met lakkleuren van Farrow&Ball

Als je op zoek bent naar een verfijnde en tijdloze uitstraling, overweeg dan om Scala® fronten te bestellen in lakkleuren van Farrow&Ball. Deze kleuren zijn niet alleen prachtig, maar ook duurzaam en krasvast, zodat je kast er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Of je nu gaat voor een zachte pasteltint of een diepere kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos om je kast aan te passen aan je persoonlijke smaak.

 

Maatwerk afmetingen met Ikea Pax, voor elke ruimte

Bij Houtmerk begrijpen we dat geen twee kamers hetzelfde zijn. Daarom bieden we maatwerk afmetingen voor onze Scala® fronten. Of je nu een kast nodig hebt voor de slaapkamer, garderobe, speelkamer of inloopkast, we hebben opties voor jou. Bovendien bieden we twee standaard hoogtes, maar we kunnen ook fronten tot wel 15 cm verlengen voor een optische kasthoogte van 251 cm. Zo past je kast perfect in elke ruimte.

 

Pax met maatwerk, voor elke kamer in je huis

Onze Scala® meubelfronten zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende ruimtes in je huis. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle oplossing voor je slaapkamer, een georganiseerde garderobe wilt creëren, een speelkamer voor de kinderen wilt inrichten of een luxe inloopkast wilt bouwen, Scala® fronten passen perfect bij jouw behoeften en stijl.