Upgrade je garderobe met Houtmerk SCALA® meubelfronten voor Ikea Pax

Upgrade je garderobe met Houtmerk SCALA® meubelfronten voor Ikea Pax

Ben je toe aan een nieuwe garderobe, maar wil je niet de hoofdprijs betalen voor een maatwerk kast? Dan is Houtmerk SCALA® de perfecte oplossing. Deze vervangende fronten voor Ikea Pax garderobekasten geven je kast een luxe uitstraling en zijn helemaal trendy dankzij de zogenaamde "ikea hack". Kies uit verschillende luxe frontmaterialen, bijpassende grepen en verfijnd vormgegeven modules om je garderobe helemaal naar wens samen te stellen.

Verhoog de kasthoogte met verlengde frontpanelen

Met Houtmerk SCALA® meubelfronten kun je je garderobekast eenvoudig upgraden naar een kamerbrede opstelling. De fronten worden namelijk tot wel 15cm verlengd boven de kastcorpus, waardoor er een optische kasthoogte van 251cm ontstaat. Zo creëer je niet alleen extra opbergruimte, maar ook een luxe en maatwerk uitstraling. De eenvoudige plintoplossing van Ikea Pax wordt bovendien aan het zicht onttrokken door een verlenging tot aan de vloer.

Voeg diepte toe aan je garderobekast met reliëf en open vakkenkasten

Wil je wat meer diepte in je garderobekast brengen? Combineer dan vlakke frontpanelen met onderbrekingen in reliëf. Houtmerk maakt geprofileerde oppervlakken met ronde of rechte lijnen in massief hout. Voor nog meer diepte in de compositie zijn er open vakkenkasten en nisplanken leverbaar. Zo krijg je een garderobekast die helemaal past bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

Maatwerk designelementen voor je Ikea Pax kledingkast

Met Houtmerk SCALA® meubelfronten kun je eindeloos combineren en variëren. Kies bijvoorbeeld voor geïntegreerde komgrepen, uni kleurstellingen, verlengde fronten en meer. Onze slimste hack van het Ikea Pax concept zijn de verlengde fronten die de basisplint van de kast verbergen. En wil je nog meer maatwerk in je garderobekast? Dan zijn er ook designelementen op maat gemaakt, zoals vakkenkasten in hout en staal.

Houtmerk SCALA® meubelfronten: de perfecte hack voor je Ikea Pax garderobekast

Of je nu op zoek bent naar meer opbergruimte, een luxere uitstraling of gewoon iets nieuws voor je garderobekast, Houtmerk SCALA® meubelfronten zijn dé perfecte oplossing. Combineer en varieer met onze fronten, grepen, modules en designelementen en geef je garderobekast een persoonlijke touch. En het mooie is: je hoeft er niet de hoofdprijs voor te betalen. Kortom, een trendy en budgetvriendelijke "ikea hack" die je niet wilt missen.