Nisoplossingen: Een maatwerk kast vlak inbouwen in muur of wand

Nisoplossingen: Een maatwerk kast vlak inbouwen in muur of wand

Een onopvallende kast vlak inbouwen voor extra bergruimte

We hebben allemaal die ene ruimte in huis waarvan we wensen dat het net een beetje meer geordend was. Inbouwkasten op maat bieden dé perfecte oplossing! Bij Houtmerk begrijpen we de kracht van maatwerk, waarbij elk ontwerp afgestemd is op jouw woonwensen. Maatwerk afmetingen zorgen ervoor dat je elk hoekje van je ruimte benut, of het nu gaat om je woonkamer, entree, overloop of speelkamer. En door de combinatie van Arpa Fenix met massief hout, krijg je niet alleen een functionele kast, maar ook een stijlvol meubelstuk.

Een maatwerk kast die subtiel wegvalt in de omliggende wand

Houtmerk's inbouwkasten zijn zo ontworpen dat de fronten vlakliggend zijn met de omringende wand. Dit creëert een naadloos en minimalistisch effect, vooral wanneer kasten terugvallen in de muur. Geen zichtbare plinten of passtukken, enkel gestroomlijnd design. Bovendien is het mogelijk om dichte vlakken aan te vullen met open vakken of legplanken. En stel je voor dat je jouw voorraad, kleding, sportspullen of schoonmaakmiddelen onopvallend kunt opbergen!

Bouwkundig voorbereiden van inbouwkasten. 

Of je nu je huidige woning renoveert of bezig bent met een nieuwbouwproject, de integratie van inbouwkasten in de afbouwfase zorgt voor een vlekkeloze afwerking. Met het deskundig advies en de inspiratie van Houtmerk kun je de ideale opbergoplossingen voor je ruimte bedenken. Ook kun je in deze fase nog extra stroompunten voor apparatuur of accentverlichting voorbereiden. We helpen je om de juiste balans te vinden tussen open en gesloten opslag en adviseren je over de perfecte plaatsing in je woning.

Matte fronten voor de perfecte inbouwkast

Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals massief hout, steen en staal geeft de inbouwkasten van Houtmerk hun karakteristieke uitstraling en duurzaamheid. Voeg daarbij de vakkundige afwerking in onze eigen werkplaats in Breda toe, en je hebt een meubelstuk dat generaties lang meegaat. Of je nu kiest voor een zwevende wandkast, een dressoir of een complete werkplek met bureau en kasten, de combinaties van materialen en designs zijn eindeloos.Bezoek Onze Showroom en Ontdek de Mogelijkheden

De kracht van maatwerk is het beste te ervaren in het echt. We nodigen je graag uit in onze showroom in Breda waar je kunt kennismaken met de veelzijdige ontwerpmogelijkheden van Houtmerk. Laat je inspireren door de verschillende combinaties van materialen en ontwerpen, en ontdek hoe een op maat gemaakte inbouwkast jouw interieur naar een hoger niveau kan tillen.

Inbouwkasten op maat van Houtmerk combineren het beste van functionaliteit en esthetiek. Maak optimaal gebruik van je ruimte en voeg een stijlvol element toe aan je interieur met onze unieke ontwerpen.