Een maatwerk haardmeubel maken met Metod kasten van Ikea

Een maatwerk haardmeubel maken met Metod kasten van Ikea

Laat haard, televisie en kastenwand samensmelten in je interieur

Een knusse avond, de warmte van een knisperende haard, gecombineerd met een prachtig maatwerk houten meubel waarin alles zijn plek heeft. Bij Houtmerk begrijpen we deze droom en transformeren we deze in realiteit. Een haardmeubel op maat combineert kastruimte met jouw gekozen haard - of dat nu gas, hout of ethanol is. En het mooiste? Dit alles wordt prachtig vormgegeven in luxe materialen zoals noten of eikenhout, afgewerkt met staal en steen op maat.

Met Ikea als basis, van standaard tot volledig op maat

Of je nu kiest voor een volledig op maat gemaakt ontwerp of een Ikea Metod als basis wenst, bij Houtmerk is alles mogelijk. Onze specialisten staan klaar om jou te adviseren in onze showroom in Breda. Samen creëren we een harmonieus ontwerp dat naadloos past in jouw ruimte en jouw visie. Het toevoegen van bovenkasten, klepkasten, of zelfs een zitruimte, maakt jouw haardmeubel niet alleen functioneel maar ook een centraal onderdeel van jouw woonkamer.

Televisie en haard combineren met kastruimte

Wanneer je kiest voor een haardmeubel van Houtmerk, investeer je in kwaliteit en vakmanschap. Onze meubels worden met precisie vervaardigd in onze eigen werkplaats. Door gebruik te maken van maatwerk afmetingen, zorgen we ervoor dat jouw meubel precies past waar jij dat wilt. Wil je jouw televisie integreren in het design? Geen probleem. Onze ontwerpen zijn veelzijdig en richten zich op zowel functionaliteit als esthetiek.

Originele haardontwerpen met open vakken, zitgedeelte en extra kastruimte

Bij Houtmerk geloven we dat een haard meer is dan alleen een warmtebron. Het is een plek van samenzijn, van ontspanning. Waarom zou je dan genoegen nemen met alleen een haard? Door de toevoeging van een zitje, kussens en een goed boek, creëer je een knusse plek om te relaxen. En met extra kastruimte, zoals een grote kastenwand voor de woonkamer, is er altijd voldoende opbergruimte voor al jouw favoriete spullen.

5. De Houtmerk belofte

Als je kiest voor Houtmerk, kies je niet alleen voor een haardmeubel. Je kiest voor een ervaring, voor vakmanschap en voor kwaliteit. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, staan we naast je. In onze showroom in Breda kun je inspiratie opdoen en de kwaliteit van onze materialen voelen. Jouw woonwens is onze passie, en wij zetten alles op alles om deze te vervullen.

Laat je inspireren en maak van jouw huis een thuis met een uniek haardmeubel van Houtmerk.