Rustig plekje voor jezelf

Rustig plekje voor jezelf

Op zoek naar een knus hoekje om lekker te lezen of te scrollen door je favoriete interieurpagina's? Grote ruimtes missen soms een stukje voor jezelf. Bij een ruimtelijk en open vloerplan valt het niet mee om looplijnen te doorbreken en richting te geven aan een zithoek. Een stoel los in de ruimte mist wat rugdekking. Met een kamerscherm heb je niet het gevoel jezelf af te sluiten van de rest van de woning.

Ruimtelijk alternatief voor wand plaatsen

Een heuse wand plaatsen kan natuurlijk ook, maar is een stuk definitiever dan het plaatsen van een houten kamerscherm. Voor een extra luchtig en speels effect kun je de plaatsing van de roomdivider verwerken in je lichtplan. Een belicht vlak met daarachter een donkere ruimte maakt het lastiger om doorheen te kijken. Andersom kan extra licht achter de roomdivider een ruimtelijk effect geven.

Besloten en mindfull

Met een roomdivider kun je ook een gevoel van veiligheid en beslotenheid creëren. Een slaapkamer met direct uitzicht op het bed krijgt een echt hotelgevoel met een roomdivider tegenover de slaapkamerdeur. Ook als hoofdbord voor vrijstaande bedden geeft een houten kamerscherm je de rust en afbakening om mindfull de dag af te sluiten.

Hulp nodig?

Ben je ook van plan je zithoek of loungeplek opnieuw in te richten of wil advies bij het origineel indelen van de ruimtes? Plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs.