Mysterieuze zwarte roomdivider van hout

Mysterieuze zwarte roomdivider van hout

Ook genoeg van het compromis dat pasteltinten soms uitstralen? Of helemaal verliefd geworden op meer uitgesproken contrasten na een hotel chic weekend? Massief hout laat zich goed mat lakken of wat opbleken met witte olie. Maar echt dramatisch worden meubels in diepzwart. Een hele ruimte zwart schilderen is erg vergaand, maar een stuk subtieler zijn de grafische lattenstructuren van onze roomdividers. Een zwart raster, half lichtdoorlatend, vrij in de ruimte plaatsen geeft een krachtig statement. Met de maatwerk hoogtes en breedtes kunnen onze kamerschermen gemakkelijk een loft opdelen. Aan bijpassende zwarte rails om te schuiven, als afscherming van thuiswerkplek of garderobe. Maar ook voor meer privacy in kleedkamer, slaapkamer of om inkijk van buitenaf te verminderen.

Combineer met metallics en diepe kleuren

Een zwarte roomdivider combineert prima met diepe tinten op de wanden. Zoals donkergroen, donkerblauw of donkerbruin. Als de opgedeelde ruimte verschillende lichtsterktes heeft zorgt de roomdivider voor interessante structuren. Het wordt gemakkelijker om twee sferen af te bakenen of meerdere activiteiten een plekje te geven.

De diepte van echt zwart is ongeëvenaard. Gelukkig heeft het eikenhout na zwart beitsen en lakken nog steeds die zo bepalende houtstructuur. Zo voorkomen we dat een kamerscherm als een zwart gat alle ruimtelijkheid teniet doet. Het diepe zwarte hout is ook een mooie achtergrond voor vintage meubels, botanische planten of accessoires en natuurlijk metallics zoals goud en bronskleur.

De klassieker, met visgraat of betonlook

Simpel, sexy, en overal mee te combineren. Net als een little black dress kun je je bijna geen huis voorstellen zonder zwarte blikvanger. Bijkomend voordeel is dat door het ontbreken van de houtkleur een zwarte roomdivider heel goed combineert met de klassieke visgraatvloer of hongaarse punt in naturel eiken.

Hulp nodig?

Ben je ook van plan je woonkamer opnieuw in te richten of wil je ruimtes opnieuw indelen? Je kunt vast wel wat hulp gebruiken. Plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs.