Houten roomdividers voor badkamer

Houten roomdividers voor badkamer

Tegenwoordig is de badkamer net zo belangrijk als de woonkamer of keuken. Zeker als je een nieuwe woning in gaat richten. Doordat de roomdividers weinig vloeroppervlak innemen zijn ze al toe te passen bij het indelen van kleinere badkamers. Heb je zicht vanuit de slaapkamer op de badkamer, dan is een half open houten element een goede toevoeging. Een heuse master suite met inloopkast, half-open badkamer en slaapkamer kan vaak wel wat extra privacy gebruiken. Kleedkamer, losse kleding of een toiletgedeelte kunnen gemakkelijk wat naar de achtergrond worden gebracht door de ruimte in de delen met kamerschermen. Met half open houten panelen Verminder inkijk van buitenaf of vanuit de slaapkamer.

Roomdivider voor badkamer en kleedkamer

Heb je juist een overmaatse badkamer en zoek je meer geborgenheid rondom het bad? De houten kamerschermen zijn van massief hout en kunnen gebruikt worden in lichte sanitaire toepassingen. Een badkamer die door goed ventileren na gebruik weer helemaal opdroogt is geschikt voor een eikenhouten divider. Natuurlijk is hout niet geschikt als directe douchewand, maar een ruimtelijke opdeling van de droge delen in de badkamer is goed mogelijk.

Japandi of Hotel Chic

Het massief eikenhout geeft je badkamer direct die wellness vibe. Met pastel en grijstinten, echt natuursteen en handgemaakte tegels kun je varieren van Japandi tot hotel chic. Een houten roomdivider achter of naast het bad geeft de geborgenheid en beslotenheid die je bij het baden zo kunt waarderen. Zelfs al het bad los in de slaapkamer staat kun je behoefte hebben om optisch zaken te ordenen. De houten screens en kamerschermen zijn de meest ruimtelijke oplossing, terwijl de natuurlijke houten oppervlakken de sfeer van de slaapkamer versterken.

Hulp nodig?

Ben je ook van plan je woonkamer opnieuw in te richten of wil je ruimtes opnieuw indelen? Je kunt vast wel wat hulp gebruiken. Plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs.