Bijpassende wandpanelen met relief en profilering

Bijpassende wandpanelen met relief en profilering

De regelmatige ribbelstructuur van kamerschermen is ook geliefd als dichte panelen. Het reliëf dat ontstaat door de open en dichte delen frezen we ook in houten basispanelen. Hiermee kun je je complete wand afwerken. De panelen mogen niet hol of bol trekken. Daarom is de basis van bijpassend gekleurd MDF en de toplaag van echt eikenfineer.

Eindeloos overlappende wandpanelen

Iedere groef is half zo groot als het overblijvende materiaal. De platen zijn gebaseerd op handelsmaten tot 300cm, en vaak iets breder dan 120cm. We voorzien de panelen van een eindgroef, zodat ze als planken in elkaar grijpen. Zo maak je niet alleen eindeloze wanden, maar blijven de panelen ook mooi overlappen als ze iets krimpen of uitzetten onder invloed van luchtvochtigheid.

Bedeinde of entreehal

Met de keuze tussen open en gesloten vlakken kun je prachtig varieren. Een achterwand voor het bed met lattenstructuur. Een vrijstaande roomdivider die de kleedkamer aan het eerste zicht onttrekt. Of een veelbelovende entree naar je luxe wellnessbadkamer. Met de nodige voorzichtigheid kun je de schermen zelfs in de badkamer gebruiken. Bijvoorbeeld om het toiletgedeelte meer beslotenheid te geven.

Hulp nodig?

Ben je ook van plan je woonkamer of garderobe opnieuw in te richten of wil advies bij het origineel afwerken van wanden en ruimtes? Plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs.