Zitbanken met lades voor het raam: Veelzijdig en op maat met Houtmerk

Zitbanken met lades voor het raam: Veelzijdig en op maat met Houtmerk

Zit je graag bij het raam om te genieten van het uitzicht of voor wat ontspanning met een goed boek? Houtmerk heeft dé oplossing voor jou: prachtige zitbanken die perfect passen in elke uitbouw, erker of nis in je woning. Gemaakt in onze eigen werkplaats en te bewonderen in onze showroom in Breda, bieden we maatwerk oplossingen voor elke woonkamer, kleedkamer, slaapkamer en zelfs als gezellig zitje in de keuken.

Elegante en functionele oplossing voor erker of vensterbank

Deze zitbanken zijn niet zomaar banken. Ze combineren het beste van beide werelden: elegantie en functionaliteit. Dankzij de ingebouwde opbergruimte onder de zitruimte krijg je extra ruimte om spullen in op te bergen. Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van lage ladekasten met een stevig blad van hout of steen? Of afwerken met een ronde hoek op het uiteinde voor dat extra beetje flair?

Mix & Match met materialen voor je zitbank bij het raam

Houtmerk staat bekend om haar liefde voor materialen. Onze zitbanken combineren prachtig Arpa Fenix met massief hout, zoals noten of eikenhout. Het resultaat? Een tijdloos stuk meubilair dat moeiteloos samengaat met verschillende interieurstijlen. Of je nu kiest voor fronten met ribbels of vlakke panelen, het design blijft onberispelijk.

Extra kastruimte en gezellige zitruimte bij het raam

Maar we gaan nog een stap verder. Bij Houtmerk begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom bieden we de mogelijkheid om je zitbank helemaal naar wens aan te passen. Of je nu kiest voor een volledig op maat gemaakte zitbank of gebruik maakt van Ikea Metod als basis, de keuze is aan jou. Onze Houtmerk Ratio® kastfronten tillen elke Ikea Metod combinatie naar een hoger niveau. Meer voorbeelden op de speciale Metod pagina

Slimme zitbank met Ikea Metod als basis of helemaal op maat

Ben je geïnspireerd geraakt en kun je niet wachten om je eigen unieke zitbank te laten ontwerpen? Kom langs in onze showroom in Breda en laat je adviseren door onze experts. Of je nu op zoek bent naar een bank voor die knusse nis in je woonkamer, een extra zitplek in je kleedkamer of dat gezellige zitje in de keuken, Houtmerk heeft voor elk wat wils. Ervaar zelf de kwaliteit en de schoonheid van onze zitbanken en ontdek de eindeloze mogelijkheden van maatwerk met Houtmerk.