Unieke werkgedeeltes: Het stenen statement in jouw maatwerk keuken

Unieke werkgedeeltes: Het stenen statement in jouw maatwerk keuken

Ben jij op zoek naar dé manier om jouw keuken een luxueuze make-over te geven? Dan heeft Houtmerk de oplossing voor je. Ontdek hoe je jouw keuken een exclusieve touch geeft met de bekleding van nissen en werkgedeeltes.

Nisbekleding in de hoge kastenwand

Stel je een nis voor in jouw hoge kastenwand. Nu, bekleed die nis met een luxe steensoort, zoals het oogstrelende Emperador Grey of het populaire Taj Mahal Kwartsiet. Niet alleen versterkt dit de functionaliteit, het wordt ook een waar kunstwerk in jouw keuken. Of wat dacht je van een speciaal ingerichte nis voor jouw koffiezetapparaat, volledig bekleed in natuursteen? Elke ochtend een kopje koffie zetten voelde nog nooit zo luxe.

Een luxe accent in jouw kastenwand

Geef je hoge kastenwand een onderbreking met een open deel, volledig bekleed in steen. Dit designaccent trekt de aandacht en biedt tevens ruimte voor je favoriete keukenapparatuur of decoratieve items. Combineer het met een rugwand van luxueus marmer en bijpassende zijkanten. Het resultaat? Een keuken die rechtstreeks uit een designmagazine lijkt te komen.

 

Stenen legplanken: een elegante toevoeging

Stenen legplanken zijn meer dan alleen een functioneel onderdeel van de keuken. Als aanvulling op de stenen wandafwerking transformeren ze de ruimte in een elegant geheel. Licht of donker, mat of glanzend, de keuze in afwerking en kleur maakt dat je altijd een legplank vindt die perfect bij jouw keuken past.

Een complete nis van steen of composiet

De nis in een keuken wordt vaak over het hoofd gezien, maar dit onderdeel biedt juist zoveel potentie. Een complete nis van luxe steen of composiet verandert de ruimte in een eyecatcher. En met LED-verlichting wordt de nadruk nog meer op de schoonheid van het natuursteen gelegd. Een combinatie van hout en steen zorgt voor dat extra contrast en warmte in het design.

Showroom bezoek: breng jouw droomkeuken tot leven

Bij Houtmerk snappen we dat je jouw keuken tot in detail wilt ervaren voordat je een keuze maakt. Daarom nodigen we je uit in onze showroom in Breda. Hier kun je de kwaliteit van de natuurstenen werkbladen voelen, de combinaties van hout, steen en staal bewonderen, en deskundig advies inwinnen over de beste keuzes voor jouw maatwerk keuken.

Houtmerk staat synoniem voor maatwerk, kwaliteit en exclusiviteit. Elk keukenontwerp is uniek en wordt met de grootste zorg gecreëerd in onze eigen werkplaats. Ben jij klaar om jouw keuken naar een hoger niveau te tillen? Dan is het tijd voor een bezoek aan Houtmerk.