Symbiose: Luxe natuursteen en echt hout komen samen in deze badmeubels

Symbiose: Luxe natuursteen en echt hout komen samen in deze badmeubels

De natuurlijke harmonie tussen hout en steen staat al eeuwenlang symbool voor robuustheid en authenticiteit. Bij Houtmerk brengen we deze onverwoestbare combinatie tot leven door met vakmanschap de elementen te versmelten. Onze wastafels met plateaus, vervaardigd uit wit marmer of grijs betonlook hardsteen, zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar sereniteit en minimalisme in hun badkamer.

Badmeubels en marmer of natuursteen op maat

Bij Houtmerk is maatwerk geen uitzondering maar een standaard. Kies voor een vrijstaande wastafel, plaats het in een sfeervolle nis of hang het elegant aan de wand. Combineer de natuursteen wastafels met fronten van Arpa Fenix of ga voor de klassieke schoonheid van massief hout in noten of eiken. Voor extra functionaliteit kun je kiezen voor meer lades achter de deuren, perfect voor make-up, toiletartikelen of handdoeken.

Natuursteen, unieke structuur voor je badmeubel

Elk stuk natuursteen is uniek in zijn structuur en uitstraling. Van het sensuele diepzwarte Nero Marquina wastafelblad met zijn witte kalkaders tot het robuuste Concreto natuursteen met zijn matte betonlook en eigen patina. Ons aanbod van stenen wastafels is zowel veelzijdig als luxueus. En met ons assortiment in stenen modules kun je er zeker van zijn dat er een design is dat perfect bij jouw smaak en ruimte past.

Combineer lades of deuren met een wasbak van marmer

Bij Houtmerk geloven we in het leveren van kwaliteit en service. Al onze meubels worden met de hand afgewerkt en gecontroleerd in onze eigen werkplaats en komen montageklaar bij jou aan. Daarnaast biedt onze showroom in Breda je de unieke kans om onze badmeubels in het echt te bewonderen en deskundig advies in te winnen. Onze adviseurs helpen je graag om het ideale meubelstuk voor jouw ruimte te creëren en de juiste materialen en afwerkingen te combineren.

In een nis, aan de wand of vrijstaande stenen wasbak

Natuursteen en marmer krijgen een extra dimensie wanneer gecombineerd met onze op maat gemaakte houten ladekasten. Kies uit echt eikenhout, exclusief notenhout of zorgvuldig gefineerde frontpanelen. Deze ladekasten zijn niet alleen praktisch, maar geven ook een luxueuze en aardse toets aan je badkamer.

Vergeet niet onze showroom in Breda te bezoeken om zelf de schoonheid en mogelijkheden van onze badmeubels van natuursteen te ontdekken! Bij Houtmerk gaan kwaliteit, ambacht en jouw wensen hand in hand.