Stenen spoelgedeeltes: Het hart van een Houtmerk maatwerk keuken

Stenen spoelgedeeltes: Het hart van een Houtmerk maatwerk keuken

Stel je voor: een massief ogende steen, in het hart van jouw kookeiland. Niet zomaar een brok steen, maar een stenen blokvorm met geïntegreerd spoeldeel. Dit is de Concreto wasbak, ook wel wastrog genoemd, die als een robuust en opvallend element de toon zet in jouw keuken. Laat je inspireren door deze unieke combinatie van natuur, design en functionaliteit.

Kubistische schoonheid met een functioneel tintje

Bij het ontwerpen van de perfecte keuken speelt functionaliteit een grote rol, zonder esthetiek uit het oog te verliezen. De wasbak van steen met een kubistische vorm heeft niet alleen een verdiept spoeldeel maar ook een handig afdruipgedeelte ernaast. Beide vormen één vloeiend geheel, waardoor je geniet van een prachtig stukje design dat tevens uiterst functioneel is.

 

Natuurlijke materialen in harmonie

Houtmerk is specialist in het combineren van materialen. Zo bieden we de mogelijkheid om de Concreto wasbak te combineren met Arpa Fenix en massief hout, resulterend in een harmonieus geheel. Het gevlamde hout voegt een warme touch toe aan de robuuste uitstraling van de wastrog. Of je nu kiest voor marmer, hardsteen, betonlook of kwartsiet, de combinatie met hout zorgt altijd voor een statement in jouw kookeiland.

 

Van advies tot realisatie in Breda

Het is de expertise en liefde voor het vak die Houtmerk onderscheidt. In onze showroom in Breda kun je terecht voor een tastbare ervaring van deze prachtige combinaties. Hier kun je zien hoe de natuurlijke eigenschappen van hardsteen, met zijn constante kleur en natuurlijke uitstraling, harmoniëren met onze maatwerk keukens. Maatwerk afmetingen zijn onze specialiteit, en dat zie je terug in elk detail.

 

Maak jouw keukendroom waar

Benieuwd hoe deze stenen spoelgedeeltes er in jouw droomkeuken uit zouden zien? Maak vrijblijvend een afspraak om samen met onze interieurontwerpers te kijken naar de eindeloze mogelijkheden. Bij Houtmerk brengen we jouw visie tot leven met onze maatwerk oplossingen. Omdat iedere droomkeuken uniek is.