Open vakkenkasten van hout en staal: het karakter van jouw keuken

Open vakkenkasten van hout en staal: het karakter van jouw keuken

Spatio & Plato, de iconen van maatwerk

Met open vakken op de kopse kant of als onderbreking van hoge kasten maak je een keuken die helemaal jou is. Niet zomaar een keuken, maar eentje die naadloos aansluit bij jouw stijl, voorzien van designelementen die elk hoekje karakter geven. Dat is precies wat Houtmerk jou biedt met de Spatio (houten vakken) en Plato (stalen vakken). Deze open vakkenkasten, ontworpen en gemaakt in onze eigen werkplaats, zijn het toonbeeld van maatwerk en passie voor vakmanschap.

Open vakkenkasten van hout of staal, veel meer dan opbergruimte

De kracht van een open vakkenkast zit hem in de veelzijdigheid. Of het nu als open eindkast op de zijkant van je keuken dient of subtiel geïntegreerd wordt aan de kopse kant van een eiland of hoge kastenwand. De houten Spatio vakken zijn ideaal voor jouw kookgerei, kookboeken en accessoires, terwijl de stalen Plato kasten, verkrijgbaar in donkere poedercoating of metallic bronskleuren, een stoere touch geven aan de ruimte.

Open vakkenkasten met flexibel design voor elk interieur

Waarom zou je genoegen nemen met een standaard design als je met Houtmerk jouw keuken volledig naar wens kunt inrichten? Dankzij de variabele vakverdeling kun je spelen met de ruimte. En met de optie om stopcontacten te integreren, heb je altijd een plek om jouw telefoons op te laden. Wat het geheel compleet maakt? De mogelijkheid om deze designelementen te integreren in Ikea keukens. Met onze bijpassende houten fronten en vakken van staal, ook verkrijgbaar in Fenix kleuren, geef je een unieke draai aan je interieur.

Open vakkenkasten op maat zijn niet alleen voor de keuken

Het mooiste aan onze open vakkenkasten? Ze zijn niet beperkt tot de keuken. Integreer ze in je woonkamer voor een stijlvolle boekenkast, maak een statement in je thuiswerkplek of gebruik ze als onderbreking in een kledingkast. Door de maatwerk afmetingen passen ze perfect in elk interieur, of het nu een designkeuken is of een sfeervolle woonkamer.

Bezoek onze showroom in Breda, met volop open vakken van hout

Wil je zelf de schoonheid en functionaliteit van de Spatio en Plato vakkenkasten ervaren? Bezoek onze showroom in Breda. Hier presenteren wij met trots onze maatwerk meubels, vervaardigd uit massief hout, steen en staal. Laat je inspireren en adviseren door ons team en ontdek de oneindige mogelijkheden van Houtmerk.

Laat je keuken spreken met de open vakkenkasten van Houtmerk. Kies voor kwaliteit, kies voor karakter, kies voor Houtmerk.