Ontdek de Veelzijdigheid van Houten Roomdividers

Ontdek de Veelzijdigheid van Houten Roomdividers

Originele Houten roomdividers

Onze houten roomdividers worden uit smalle stroken echt eikenhout opgebouwd. Een luchtige half-open lattenstructuur in echt eikenhout. Precies op maat, mat of zwart gelakt. Splits gemakkelijk grotere ruimtes op in kleinere zitgedeeltes of scherm een (thuis)werkplek af met transparante houten tussenwanden. De massief houten roomdividers zijn geschikt voor veeleisende ruimtes; perfecte ruimtedeler voor keuken, badkamer, kleedkamer of als schuivende louvredeur voor een garderobe. In horeca of op kantoor zorgt de afscherming met houten scherm voor een elegante verdeling van grotere ruimtes.

Onze houten roomdividers worden met zorg en vakmanschap vervaardigd in Breda. Met een moderne productieomgeving zorgen we voor hoogwaardige kwaliteit en afwerking.

Echt houten design roomdivider

Onze houten roomdividers worden gemaakt van handmatig geselecteerd eikenhout, dat zorgvuldig wordt samengevoegd tot panelen met subtiele spatiëring. De panelen kunnen worden gelakt in lichte kleurstellingen voor Scandinavische interieurs of in mysterieus zwart voor een exclusief en indringend effect. Niets kan tippen aan de warmte en structuur die echt hout aan het interieur toevoegt.

Gefilterd licht met verticale shutter

Voor ruimtes met weinig privacy en overmatig daglicht zijn onze kamerhoge schermen met verticale lattenstructuur ideaal. Elke roomdivider is gemaakt van massief hout, verkrijgbaar in licht eiken of zwart gebeitst. De panelen zijn opgedeeld in stroken, wat een filterend effect geeft met een luxe uitstraling.

Maatwerk en handgemaakt

Onze roomdividers worden op maat gemaakt en met de hand afgewerkt. Massief hout is een luxe en waardevol materiaal, en we zorgen voor zorgvuldige selectie, assemblage en afwerking om een lange levensduur te garanderen. De hoogte en breedte van de roomdividers kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Je kunt onze showroom in Breda bezoeken om onze vakmanschap te ervaren en persoonlijk advies te ontvangen.

Knusse ruimte zonder inkijk

Wil je het uitzicht naar buiten verstoren of inkijk naar binnen verminderen? Onze houten roomdividers bieden de perfecte oplossing voor meer visuele rust, extra privacy en het dempen van direct lichtinval. Door een open lattenwand tussen een zitgedeelte en raampartij te plaatsen, krijgt de ruimte een knusser gevoel.

Vertical blinds aan railsysteem

Met onze Stilet to roomdivider met rails kun je een ruimte of kastsysteem aan het zicht onttrekken zonder ventilatie of temperatuur te verstoren. De lichte eiken panelen zijn gemakkelijk te verschuiven met behulp van een railsysteem. Een onderrails is niet nodig, alleen een kleine vloergeleider. De zwarte rails is voorzien van zachtsluitende dempers in beide richtingen en instelbare eindpunten.

Advies in showroom Breda

Om een goed beeld te krijgen van onze houten roomdividers, nodigen we je graag uit in onze showroom in Breda. Daar hebben we meerdere houten scheidingswanden opgesteld staan, zodat je zelf de kwaliteit en mogelijkheden kunt ervaren. Onze experts staan klaar om je te voorzien van deskundig advies.

Bijpassende houten kastfronten

Met onze bijpassende geprofileerde meubelfronten kun je decoratieve stroken hout toevoegen waar je maar wilt. Of het nu gaat om keukenfronten, deurfronten voor een garderobe of een speels patroon op een badmeubel, onze verticale groeven in massief hout zorgen voor een strak patroon. Hiermee geef je grote oppervlakken in hout extra detail en diepte.

Kantoorscherm als ruimtedeler

Als je extra privacy wilt tijdens overleggen met klanten, collega's of medewerkers, dan zijn onze halfopen schermen van massief houten latten de ideale oplossing. Ze verminderen visuele onrust zonder de licht- en luchtverplaatsing te belemmeren. Een verticaal kamerscherm biedt privacy en versterkt de ruimtelijke indeling, wat ideaal is voor extra concentratie, privacy of het markeren van werkplekken.

Decoratieve dekpanelen in hout

Wil je grote wandoppervlakken bedekken met de warme uitstraling van eikenhout? Onze wandpanelen van MDF zijn voorzien van een eiken fineerlaag. Hiermee kun je moeiteloos meterslange wanden bedekken met geprofileerd houtfineer. Elk paneel overlapt het volgende, wat zorgt voor een gemakkelijke installatie. Deze panelen combineren perfect met onze halfopen houten roomdividers.

Bij Houtmerk hebben we een breed assortiment aan houtproducten, variërend van stroken, latten tot geribbeld hout. Onze roomdividers zijn van echt eikenhout gemaakt en kunnen aan al je wensen voldoen. Van kamerhoogte tot verstelbaarheid, we hebben het allemaal. Bezoek onze showroom in Breda voor meer informatie en om de mogelijkheden te ontdekken.