Onzichtbaar kozijn, naadloze integratie met de wand

Onzichtbaar kozijn, naadloze integratie met de wand

Stel je voor: een binnendeur die perfect opgaat in je interieur, met een kozijn dat als het ware versmelt met de wand. Dat is precies wat het Xinnix deursysteem van Houtmerk mogelijk maakt. Met dit systeem creëer je een naadloze verbinding tussen de deur en de wand, waardoor de deur als het ware verdwijnt in de omgeving. Dit is een uitkomst voor liefhebbers van strakke en minimalistische interieurs. Het aluminium kozijn van Xinnix wordt volledig in de wand weggewerkt, en het resultaat is een deur die één geheel vormt met de architectuur van de ruimte.

Duurzame houtsoorten en afwerkingen

Bij Houtmerk hechten we waarde aan duurzaamheid, en dat zie je terug in onze Xinnix kozijnen met houten deuren. Onze eiken deuren zijn gemaakt van massief FSC-hout, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Je hebt de keuze tussen massief hout of fineer, afhankelijk van je voorkeur en stijl. Een deel van onze houten binnendeuren is voorzien van een schilderklare basislaag. Deze HPL toplaag is klaar om verder afgewerkt te worden met muurverf of kleurlak, zodat de deur naadloos aansluit bij jouw interieur. Lees meer

 

Innovatieve technologie en constructie

Onze Xinnix kozijnen met houten deuren zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook technologisch geavanceerd. De deursystemen van Houtmerk zijn uitgerust met onzichtbare scharnieren en magneetsloten. Deze innovatieve technologie zorgt voor een strakke uitstraling en soepele functionaliteit. Bovendien zijn onze houten deuren voorzien van een unieke gelaagde opbouw, waardoor kromtrekken en onnodig gewicht verleden tijd zijn. Deze duurzame constructie zorgt ervoor dat de deuren jarenlang mooi en functioneel blijven.

Diverse grepen, klinken en sloten

Bij Houtmerk geloven we in keuzevrijheid, en dat geldt ook voor onze Xinnix kozijnen met houten deuren. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan grepen, klinken en sloten. Wil je een strakke, minimalistische uitstraling behouden? Dan zijn dieper liggende grepen de perfecte keuze. Maar als je juist een klassieke touch aan je interieur wilt geven, kun je kiezen voor opvallende klinken. Onze houten Xinnix deuren worden standaard geleverd inclusief scharniergaten, slotgat en klinkgat, zodat je met gemak de perfecte combinatie kunt creëren.

Veelzijdig X2 kozijn

Het X2 kozijn van Xinnix is een veelzijdig profiel dat in vrijwel elke situatie toegepast kan worden. Onze Houtmerk Xinnix X2 deursystemen worden compleet geleverd met verdekte 3D-scharnieren, een magnetisch insteekslot naar keuze en bevestigingsmateriaal. Wat dit kozijn zo bijzonder maakt, is dat het volledig in de muur wordt weggewerkt. Hierdoor blijven enkel de deur en de muur zichtbaar, en vormen ze één harmonieus geheel. Standaard zijn de kozijn- en deurformaten 2315mm hoog bij 913mm breed en 50mm dik, met het type X2 geschikt voor zowel duwende als trekkende deuren. En als je speciale afmetingen nodig hebt, zoals plafondhoge deuren, is dat ook mogelijk op aanvraag.

Persoonlijk advies en informatie

Bij Houtmerk willen we dat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw interieur, renovatie of nieuwbouw project. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige Xinnix kozijnen met houten deuren, maar ook uitgebreide ondersteuning. Onze Xinnix Montagehandleiding met sparingsmaten is beschikbaar voor gedetailleerde installatie-instructies. En als je persoonlijk advies nodig hebt over de juiste deuren, kozijnen, grepen, klinken of sloten, staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw unieke project, zodat je kunt genieten van een interieur dat naadloos aansluit bij jouw visie. Lees meer