Maak van Jouw Keuken een Barista-Waardige Koffiehoek met Houtmerk

Maak van Jouw Keuken een Barista-Waardige Koffiehoek met Houtmerk

In de wereld van keukendesign speelt maatwerk een onmiskenbare rol. Vooral wanneer het gaat om het personaliseren van jouw culinaire ruimte. Houtmerk tilt dit naar een hoger niveau door open vakken in onze Modus® keukens te integreren. Deze trend combineert functionaliteit met esthetische pracht en biedt de perfecte showcase voor jouw koffiehoek, inclusief je Italiaanse koffiemachine en bijbehorende espresso accessoires.

Houtmerk Ratio® - Vakkenkast Spatio - Open niskast massief hout Kasten Houtmerk

Open Vakken in hout of staal voor jouw blikvanger

Onze open vakken in hout en staal zijn niet alleen functioneel voor opslag, maar ook een uitgelezen kans om jouw dierbare koffiemachine, bonenmaler, en luxe espresso accessoires in de schijnwerpers te zetten. Met een onderhoudsarme bodem van bladmateriaal in houten vakken of rondom staal geïntegreerd in hoge kastenwanden, deze elementen voegen een niveau van verfijning toe dat elke keuken onderscheidt. Een goed uitgestalde koffiemachine binnen deze vakken transformeert de ruimte onmiddellijk in een barista-waardige koffiehoek.

Extra lichtpunten voor sfeer én functionaliteit

Verlichting binnen de open vakken brengt jouw koffiemachine en bijbehorende accessoires letterlijk in de spotlight. Het integreren van ledspots of ledstrips accentueert niet alleen de schoonheid van de materialen, maar ook de glanzende afwerking van traditionele koffiemachines, waardoor elke koffiebereiding een visueel spektakel wordt. Deze verlichting nodigt uit tot het bereiden van espresso tot lungo's, waarbij elk detail van de koffiebereiding wordt gevierd.

Een maatwerk setting voor koffiemomenten

De combinatie van open vakken met een opvallende natuurstenen rugwand en werkblad biedt de ideale setting voor jouw koffiemachine. Het natuursteen is niet alleen een praktisch oppervlak voor het zetten van koffie, maar versterkt ook de visuele aantrekkelijkheid van de koffieaccessoires. Of je nu jouw espresso bereidt of de bonenmaler afstelt, de natuurlijke achtergrond vormt het perfecte decor voor elke koffieliefhebber.

Opbergruimte voor koffieaccessoires

Met extra horizontale legplanken en lades onder de open vakken, biedt Houtmerk een slimme oplossing voor het opbergen van koffieaccessoires en benodigdheden. Deze elementen zijn zo ontworpen dat ze harmonieus samengaan met de esthetiek van de keuken en een naadloze integratie bieden, waardoor zelfs grotere koffiemachine en andere espresso tools altijd binnen handbereik zijn.

Een Wijnklimaatkastin je koffiecorner verwerken

De integratie van een wijnklimaatkast onder het werkblad voegt niet alleen een element van luxe toe voor wijnliefhebbers, maar biedt ook een subtiele knipoog naar de veelzijdigheid van moderne keukens, waar koffie en wijn samenkomen als bronnen van genot. Gecombineerd met de stralende verlichting en de natuurlijke achtergrond, creëren deze elementen een uitnodigende ambiance waar je zowel van een espresso als van een glas wijn kunt genieten.

Bij Houtmerk zien we de keuken als meer dan een plek om te koken. Het is een ruimte waar passies worden gedeeld en gevierd. Van de perfecte espresso in de ochtend tot een ontspannend glas wijn in de avond, onze maatwerk keukens zijn ontworpen om elk moment speciaal te maken. Bezoek onze showroom in Breda en laat je inspireren door de mogelijkheden die onze Modus® keukens bieden, perfect afgestemd op de levensstijl van elke koffie- en wijnliefhebber.