Elegante esthetiek gecombineerd met duurzaamheid, met keukenbladen van Solid Surface

Elegante esthetiek gecombineerd met duurzaamheid, met keukenbladen van Solid Surface

Zuiver Witte Schoonheid van Solid Surface

Stel je een sprankelend, zuiver wit oppervlak voor dat de sfeer in je keuken verheldert. Een plek waar je elke dag je culinaire passies tot leven brengt. Met Solid Surface van Houtmerk krijgt je keuken een oogstrelend accent dat de elegantie en eenvoud van je interieur accentueert. HI-MACS, met een samenstelling van 75% natuurlijk mineraal en zuiver acryl, is het perfecte materiaal om je keuken die verfijnde toets te geven die je altijd al wilde.

Contrasten in je keuken die sprankelen

Het combineren van verschillende texturen en materialen in interieurdesign is een trend die niet snel zal verdwijnen. Het contrast tussen het zuivere wit van Solid Surface en de rijke tonen van luxe houtsoorten, zoals die welke Houtmerk in zijn assortiment heeft, creëert een boeiend visueel spektakel. Het subtiele samenspel van deze materialen maakt je keuken niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch kunstwerk.

Maatwerk in Solid Surface werkbladen op zijn best

Bij Houtmerk begrijpen we dat elke keuken uniek is. Of je nu kiest voor onze maatwerk keukens of de modulaire oplossingen zoals de Ikea Metod keukenkast, wij leveren Solid Surface keukenbladen die perfect aansluiten bij jouw specificaties. En het stopt niet bij keukens; denk ook aan sanitair, zoals een elegant wastafelblad met bijpassende waskom.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak van Solid Surface keukenbladen

Hoewel Solid Surface niet het allerhardste materiaal is, is het zeker bestand tegen intensief gebruik. Dagelijkse slijtage? Geen probleem! En voor die onvermijdelijke momenten waarop het leven gebeurt - een krasje hier, een deukje daar - zijn kleine schades gemakkelijk te repareren door de gebruiker. Bovendien zorgt de naadloze verlijming voor een hygiënisch oppervlak dat gemakkelijk te onderhouden is. Zelfs de wangen van je kookeiland kunnen uit 1 stuk aan het keukenblad worden gelijmd. Na schuren en polijsten vormen blad en zijkanten een strak geheel. 

Kom Solid Surface keukenbladen zelf ervaren

Wil je de pure magie van onze Solid Surface keukenbladen met eigen ogen zien? Bezoek dan onze showroom in Breda. Hier bij Houtmerk combineren we ambacht met passie, en creëren we meubelstukken die niet alleen dienen als praktische items, maar ook als statement pieces. Wacht niet langer, en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die Solid Surface biedt voor je huis.

Ben je klaar om je droomkeuken werkelijkheid te maken? Neem contact op met Houtmerk voor meer informatie, stalen aanvragen of een afspraak via info@houtmerk.nl. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van jouw interieurproject