Een stijlvolle thuiswerkplek in je woonkamer toepassen

Een stijlvolle thuiswerkplek in je woonkamer toepassen

Stel je een kast voor die niet alleen functioneel is, maar ook als kunstwerk fungeert. De Flex kastcombinatie van Houtmerk is dé oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle, aanpasbare en tijdloze kast. Of je nu op zoek bent naar een perfecte integratie van een werkplek in je woonkamer of slaapkamer, de Flex biedt het allemaal. Massief hout, staal en zelfs steen: een unieke combinatie die jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Moderne Flex thuiswerkplek gecombineerd met echt hout

De basis van de Flex kastopstelling is een blend van nanotech Arpa Fenix met het warme gevoel van massief hout. Het maatwerk design is standaard geleverd in matzwart of matwit, waardoor je kunt kiezen voor een lichte of donkere kleurstelling naar wens. De boekenplanken van echt massief hout zijn verfijnd met ledstrips of spots, en de achterwand is speels met een akoestische lattenstructuur, wat zorgt voor een uniek contrast en gedempt geluid. De geribbelde oppervlakken voor fronten of de achterwand voegen een extra dimensie toe aan het geheel.

Altijd de Perfecte Fit met maatwerk designwerkplek Flex

Houtmerk staat bekend om zijn maatwerk oplossingen, en de Flex-collectie is hier geen uitzondering op. Van hoge kasten, onderbroken door een bureaublad van echt hout, tot open stalen vakkenkasten voor je favoriete accessoires, er zijn legio aanpassingsmogelijkheden. En of je nu kiest voor noten of eikenhout, de kwaliteit blijft altijd gewaarborgd. De dichte kastruimte met lades achter deuren zorgt ervoor dat je alles netjes kunt opbergen.

Thuiswerkplek integratie in jouw ruimte: Naadloos en Elegant

De Flex wandkasten is niet alleen een losstaand meubelstuk, het is ontworpen om naadloos op te gaan als stijlvolle werkplek in jouw interieur. Of je het nu plaatst tussen bestaande wanden of kiest voor een vrijstaande toepassing, de Flex zorgt voor een smaakvolle toevoeging aan elke ruimte. Ook als onderdeel van een renovatieproject kan deze kastenwand een statement maken.

Maak zelf een Flex ontwerp met Houtmerk Ratio® Fronten

En als je denkt dat het niet beter kan, presenteert Houtmerk de Ratio® kastfronten. Deze fronten zijn speciaal ontworpen voor de Ikea Metod kastcombinaties en tillen de sobere basiskasten naar een luxer niveau. Kies uit verschillende frontmaterialen en grepen, en voeg speelse open vakken van staal of hout toe voor extra flair. Ontdek meer over de unieke designs die we maken met deze kastserie op de speciale pagina.Gun jezelf een design thuiswerkplek die past bij je interieur

Met de Flex kastontwerp van Houtmerk krijg je niet zomaar een kast, maar een kunstwerk. Een kast die zich aanpast aan jouw wensen en behoeften en perfect integreert in elke ruimte. Kom naar onze showroom in Breda om dit meesterwerk in eigen ogen te bekijken en laat je inspireren voor jouw volgende interieurproject!