Een ruimtewinner: Maatwerk eetbank en opbergruimte met Ikea kasten als basis

Een ruimtewinner: Maatwerk eetbank en opbergruimte met Ikea kasten als basis

Maatwerk houten eetbank met ruimte én stijl

Wanneer je jouw ruimte optimaal wilt benutten, denk je misschien niet direct aan een eetbank. Toch zijn eetbanken met opbergruimte bij Houtmerk een perfecte keuze, vooral voor gezinnen met jonge kinderen. Voor hen hebben we het ideale meubelstuk ontworpen. Waarom? Omdat stoelen vaak meer ruimte innemen en minder functionaliteit bieden. Onze zitbanken zijn niet alleen comfortabel dankzij de ideale zithoogte, maar ze bieden ook praktische lades en kleppen om spullen in op te bergen.

Opbergen onder houten zitbank met lades en vakken

Bij Houtmerk zijn we dol op natuurlijke materialen. Zo hebben we voor onze eetbanken gekozen voor een prachtig houten bovenblad. En voor de fronten? Daarvoor bieden we je de keuze uit noten of eiken, die naadloos aansluiten bij matte oppervlakken in lak of Arpa Fenix. Dit creëert een tijdloze en elegante uitstraling, passend bij elke interieurstijl. En het mooiste is dat elk meubelstuk in onze eigen werkplaats in Breda wordt gemaakt, wat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Lage zitladekast rondom kolom of vensterbank

Bij Houtmerk begrijpen we dat elk huis uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen voor iedere situatie. Heb je bijvoorbeeld bouwkundige obstakels zoals kolommen of ramen in de ruimte? Geen probleem! Onze zitkasten worden slim om deze heen gebouwd, zodat je de ruimte optimaal benut. En het beste deel? Je kunt kiezen voor een volledig op maat gemaakt design of gebruik maken van de veelzijdige Ikea Metod kastjes als basis, gecombineerd met onze luxe frontseries voor die perfecte uitstraling.

Houtmerk Ratio®, gebruik Ikea en je fantasie

Met Houtmerk Ratio® tillen we het kastprogramma van Ikea Metod naar een hoger niveau. De fronten en designelementen passen perfect bij de Metod-kasten, wat zorgt voor een harmonieus geheel. Wil je open vakken? Deze zijn verkrijgbaar in zowel hout als staal. En de fronten? Die zijn beschikbaar in massief hout of houtfineer, afgewerkt met beits of lak. Dus, of je nu op zoek bent naar een eetbank voor de keuken, woonkamer of zelfs de slaapkamer, met Houtmerk Ratio® zit je altijd goed.

Een zitbank voor eettafel ontwerpen, met advies van Houtmerk

Als je het beste van Houtmerk in het echt wilt ervaren, nodigen we je van harte uit in onze showroom in Breda. Hier kun je niet alleen onze eetbanken met opbergruimte bewonderen, maar ook inspiratie opdoen voor andere maatwerk meubels. Van massief hout tot steen en staal, bij Houtmerk draait het allemaal om kwaliteit, design en functionaliteit.

Met een eetbank van Houtmerk haal je niet alleen een stijlvol meubelstuk in huis, maar ook een praktische oplossing die past bij jouw woonwensen. Ben je klaar om jouw ruimte naar een hoger niveau te tillen?