Een luxe wandplank of schap van marmer, natuursteen of composiet

Een luxe wandplank of schap van marmer, natuursteen of composiet

Introductie van maatwerk stenen schappen voor de keuken

In het hart van ieder huis bevindt zich de keuken, een plek waar dagelijks leven en luxe samenkomen. Bij Houtmerk begrijpen we dit als geen ander en introduceren daarom met trots onze op maat gemaakte stenen schappen. Deze schappen, een harmonieuze fusie van massief hout en steen, belichamen een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en functioneel design. Terwijl het warme, levendige hout de basis vormt, voegt de stenen voorzijde een vleugje exclusiviteit toe aan uw keukenruimte.

 

De luxe van steen en hout als wandplank

De toevoeging van een houten plank met een stenen voorzijde in uw keuken creëert niet alleen een visueel aantrekkelijke dynamiek maar verhoogt ook de functionele waarde. De keuze voor steen, bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling, verzekert een lange levensduur en een stijlvolle touch. Onze klanten waarderen vooral de exclusieve afwerking, die elke keuken transformeert tot een ruimte van elegantie en verfijning. Ontdek meer.

Wandplanken combineren, eenheid in ontwerp

Bij Houtmerk geloven we in eenheid in ontwerp. Daarom adviseren we vaak om onze stenen schappen te combineren met een achterwand of nisbekleding van hetzelfde steenmateriaal. Dit zorgt voor een naadloze overgang en een doorlopend minimalistisch effect in uw keuken. Stelt u zich eens voor: een luxe spoelnis of kooknis, bekleed met hetzelfde prachtige steen als uw schappen. Of misschien een koffienis waar elk detail, van de achterwand tot het schap, bijdraagt aan een ultieme ervaring van luxe. Lees verder.

Functionaliteit en esthetiek samengebracht in steen

Onze stenen schappen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook praktische oplossingen voor het opbergen van uw keukenaccessoires. De robuuste steenoppervlakten bieden een perfecte plek om uw mooiste keukengerei, kruidenpotjes of decoratieve elementen te etaleren. Combineer deze wandplank van steen met onze stalen schappen, verkrijgbaar in elegante bronskleuren, voor een extra dimensie aan uw keukeninterieur. Vergeet ook niet de mogelijkheid tot uitbreiding met subtiele verlichting, die uw stenen schappen 's avonds in een warme gloed zetten.