Een luxe TV-meubel maken met Ikea Metod kasten en houten fronten

Een luxe TV-meubel maken met Ikea Metod kasten en houten fronten

Heb je ooit gedacht aan het combineren van het praktische van Ikea Metod kasten met luxe maatwerk design? Bij Houtmerk maken we dit mogelijk. Stel je voor: een uniek tv-meubel in jouw woonkamer, perfect op maat, gemaakt van de beste materialen zoals Arpa Fenix en massief hout, zoals noten of eikenhout.

Creëer jouw droom TV-meubel met lades en deuren van Ikea

Zie jij het al voor je? Een lage tv-kast met brede lades, afgewerkt in een stijlvolle noten of eikenhout tint. Deze kasten zijn bijzonder geschikt voor het opbergen van jouw televisieapparatuur, games, consoles en andere multimedia. En het mooiste? Het kan allemaal op maat gemaakt worden voor jouw specifieke wensen en ruimte. Droom je van extra opbergruimte? Combineer het lage tv-meubel dan met bovenkasten. Wil je een plekje om te zitten? Een zitgedeelte is zo toegevoegd met een stevig bovenblad.

TV-meubel op maat: Innovatie en functionaliteit hand in hand

Bij Houtmerk combineren we innovatie met functionaliteit. Denk aan de toevoeging van onze PIX stroompunten in de kast, zodat je nooit meer verlegen zit om een oplaadpunt voor je apparaten. En of je nu kiest voor een meubel in de woonkamer, speelkamer of werkkamer, alles is mogelijk. Benieuwd naar wat anderen kozen? Bekijk voorbeelden van Ikea ontwerpen op onze site.

Personaliseer je televisiemeubel met luxe fronten en robuuste werkbladen 

Bij Houtmerk staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Alle meubels worden in onze eigen werkplaats in Breda gemaakt en zijn te bewonderen in onze showroom. We geloven in het gebruik van duurzame materialen zoals massief hout, steen en staal. En met onze maatwerk Ratio® fronten en designelementen til je jouw Ikea Metod kast naar een hoger niveau.

Jouw droominterieur binnen handbereik met Ikea en Houtmerk

Het combineren van Ikea's functionaliteit met Houtmerk's designexpertise betekent dat jouw droominterieur binnen handbereik is. Of je nu kiest voor fronten die de basisplint van de kast verbergen, een kast met greeploze fronten of eentje met een designgreep, wij maken het mogelijk. Maak een statement in jouw huis met een meubel dat niet alleen functioneel is, maar ook een ware blikvanger.

Bij Houtmerk helpen we je graag bij het realiseren van jouw visie. Bezoek onze showroom in Breda of neem online een kijkje en ontdek de eindeloze mogelijkheden van maatwerk voor jouw Ikea Metod kasten.