Een keuken van roestvrij staal: modern, klassiek en praktisch

Een keuken van roestvrij staal: modern, klassiek en praktisch

Theo-Bert heeft een bijzondere keuze gemaakt voor zijn keuken: een front en blad van roestvrij staal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de keuken rust uitstraalt, omdat het oppervlak de kleuren uit de rest van het kleurrijke interieur overneemt. Het nadeel van het materiaal is dat het makkelijk krast, maar dit geeft juist een eigen patina aan de keuken. Door deze keuze heeft Theo-Bert een moderne, maar toch klassieke keuken gecreëerd die goed combineert met zijn vintage accessoires.

Diepe vakken en tussenstaanders

Wat deze keuken extra bijzonder maakt, zijn de tussenstaanders tussen de kastdeurtjes. Hierdoor liggen de deurtjes wat dieper en ontstaan er interessante vakken. Het is een mooi detail dat de keuken net wat speelser maakt. Het is duidelijk dat Theo-Bert oog heeft voor dit soort subtiele details.

Contrast tussen hout en roestvrij staal

Hoewel Theo-Bert ervoor heeft gekozen om de keuken in roestvrij staal te maken, heeft hij toch ook een stukje hout toegevoegd. Het kookeiland is namelijk een oude houten vitrine. Dit contrast tussen het warme hout en het koele roestvrij staal maakt de keuken nog interessanter en geeft het geheel nog meer karakter.

Praktische opbergruimte

Naast dat de keuken er mooi uitziet, is deze ook nog eens heel praktisch. Theo-Bert heeft ervoor gezorgd dat er veel opbergruimte is in de vorm van lades. Zo zijn er zelfs binnenlades en afvalemmers verwerkt in de keuken. Zelfs de vervelende kolom is opgenomen in het werkblad, wat ervoor zorgt dat er niks van de ruimte verloren gaat.

Houtmerk maakt voor ontwerpers een unieke keuken

Theo-Bert heeft deze unieke keuken laten maken door Houtmerk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels voor badkamer, keuken of woonkamer, met een hoofdrol voor hout. Maar zoals deze keuken laat zien, kunnen we ook uitstekend overweg met andere materialen. Door zijn keuken te laten maken door Houtmerk, heeft Theo-Bert een unieke en persoonlijke keuken kunnen creëren die perfect past bij zijn geheel eigen stijl en wensen.